Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 232
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 765
Ето лук, по-едро и по-ситно
Скрит текст:

Краставици

Уреда

Да не са еднакви, но и аз като режа не ги правя еднакви.
Другото, което установих е, че не трябва да се пълни повече от една трета от обема. Когато е по-пълен, отгоре са по-едро нарязани и понеже реших, че трябва още и още, отдолу станаха на каша краставиците.
Една трета от обема се получават най-добре.
Днес рязах копър, магданоз, мента с
 него, станаха супер.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 08:42 от zari65

# 766
Вчера си купих комплекта от два ножа за зеленчуци в зелено, обаче видях, че не стават за миялна. И взех да се чудя това зеленото не пада ли и не оставя ли частици по храната? Имах такъв нож от т-маркет и го изхвърлих.
Ами сигурно пада някога, но частиците са малки и минават транзит. Аз не купувам шарени ножове.
Бърррр! Не бих се тровила с това.
С няколко елементарни съставки може да си направим сладолед.
И кои от посочените съставки са тровещи?

# 767
  • Sofia
Здравейте - в момента продава ли се в някой от магазините в София уреда за варене на буркани? Всъщност тези от вас, които имате уреда от предни години бихте ли споделили мнения?

# 768
Здравейте, някой знае ли как мога да използвам 15% отстъпката от Лидл в sopharmacy? Пише че трябва да въведа код, но не знам къде да го намеря.

# 769
Здравейте, някой знае ли как мога да използвам 15% отстъпката от Лидл в sopharmacy? Пише че трябва да въведа код, но не знам къде да го намеря.
В Лидл плюс - още - партньори. Но доколкото знам отстъпката е за конкретни продукти, не за всичко.

# 770
Да. Точно на което ме интересува е отстъпката. Виждам я в Лидл плюс. Кода къде е не виждам.

# 771
  • София
Като натиснеш Възползвай си, се появява кода. Можеш да го въведеш за онлайн поръчка или се показва на аптекаря.

# 772
Като натиснете Възползвай се и излиза кода. Какво сложно има

# 773
Не е сложно 😂😂😂😂
Не съм видяла,че има такъв бутон.
Благодаря ви!

# 774
Подарявам
Скрит текст:

# 775
От евкалиптите в моя Лидл имаше Parvifolia, Baby Blue и Silver Dollar. Има ли и други в обръщение или няма смисъл да ги търся? Само първият става за градина в България така както гледам.

# 776
От лентата имам купон за 2лв отстъпка над 20лв покупка, но не мога да го активирам цяла сутрин. Някой има ли проблем с приложението днес или само при мен е проблема.

# 777
Да, и при мен приложението не работи окей тази сутрин.

# 778
  • Буркина Фасо
всичко работи нормално.
онзи ден имаше актуализация.

# 779
И при мен не работи приложението, като при Йоана и Даниела.
Зарежда само началния екран и бутоните не работят.

Общи условия

Активация на акаунт