Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 187
  • 1 675
  •   2
Отговори
# 750
  • София
Ако не видя нещо по път за lidl мисля да взема пъпеш или диня стават ли?

# 751
Преди два дни взех пъпеш от Лидл - изключително зелен. Отиде директно в кофата.

# 752
Леле, зимата се смяхме на пуловерите, ама сега и това ли ще продават лидълци?
С нетърпение чакам да видя кой ще си купи... JoyJoyJoy

Скрит текст:

# 753
Подаряват ги. Има игра. Участие не знам до коя дата се приемат. До 46 номер има - и за мъжете са помислили.

# 754
Това с чорапите къде го гледате

# 755
Минах през 3 lidl-a за ръчен чопър и не открих. Този на Руски паметник, в Горубляне и в Княжево. Може и аз да не съм ги видяла.
Мъжът ми ме пита защо искам ръчен, като имам електрически пак от Lidl. Електрическия не върши ли същата работа?

# 756
  • София
Леле, зимата се смяхме на пуловерите, ама сега и това ли ще продават лидълци?
С нетърпение чакам да видя кой ще си купи... JoyJoyJoy

Скрит текст:

Как кой?? Били много модерни, продвали се в амазон дори. Преди 2 седмици ги имаше в белгийския Лидл..... та поръчахме на приятели да купят на синковеца от там. По 1,5Е бяха

# 757
Минах през 3 lidl-a за ръчен чопър и не открих. Този на Руски паметник, в Горубляне и в Княжево. Може и аз да не съм ги видяла.
Мъжът ми ме пита защо искам ръчен, като имам електрически пак от Lidl. Електрическия не върши ли същата работа?
От Ринг Мола взех в сряда - имаше към 15 бройки - в началото на стилажите със стари нехранителни неща , най-отгоре ( аз по случайност ги видях Wink )

# 758
Леле, зимата се смяхме на пуловерите, ама сега и това ли ще продават лидълци? С нетърпение чакам да видя кой ще си купи... JoyJoyJoy
При нас има да се обзаведеш от глава до пети, шапки, тениски, мъжки шорти, чорапи, джапанки, маратонките са бели и дамските са доста по-готини, много им се замислих Smiley ММ категорично отказа всичко и дори не се спря, исках да го обзаведа с шорти. Не съм видяла досега никой да носи на улицата обаче. Качеството е много добро.

# 759
  • Г. О.
Взех пъпеш - още докато го режех ми миришеше на недоузрял пъпеш, беше твърд и на вид зелен, но пък сравнително сладък. Няма да повторя. Диня не взех, че имаше само от 7-8кг и нагоре и нямаше как да я мъкна.

# 760
Добро утро! Имате ли отзиви за тази парна четка? Как се справя с гладенето?  https://www.lidl.bg/p/super-sabota/parna-chetka/p86480?ar=0

# 761
Вчера си купих комплекта от два ножа за зеленчуци в зелено, обаче видях, че не стават за миялна. И взех да се чудя това зеленото не пада ли и не оставя ли частици по храната? Имах такъв нож от т-маркет и го изхвърлих.

# 762
  • София
Здравейте,
Някой дали може да сподели мнение за металните купи от неръждаема стомана ( 3 или 5 на брой са в комплект,различна големина), дали се надраскват при употреба и дали стават да се ползват на котлон?

# 763
  • Велико Търново

Много вкусен е! Като състав е така

Цена 4.19лв

# 764
Бърррр! Не бих се тровила с това.
С няколко елементарни съставки може да си направим сладолед.

Общи условия

Активация на акаунт