Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 194
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 735
Но с месото нещо не можахме да се справим а основно зя това я взехме..
Започва да дърпа кръв и вода от парчето месо...
Също и грозде на зърна, пробвахме,  същата работа,  започва да дърпа от сока и съответно не може да се вакумира..
Ако има някаква тънкост, моля споделете
Торбичките трябва да се по-големи според мен.

# 736
Аз имам вакумирща на "Ронсън", 3 функции: вакуумиране, запечатване, вакуумиране и запечатване отпреди 20+г. всичко си вакумира като звяр, нищо не прави на пюре Wink . За тези който говорите нямам идея. https://rohnson.bg/produkt/%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B7%D0%B0 … 0%BD%D0%B5-r-004/

# 737
Хванах разговора за ръчните чопъри накрая и почнах да се оглеждам за такъв. Вчера вечерта взех от Фантастико на tefal, в момента е на промоция 31 лв. Страхотно нещо с 3 дръпвания ми наряза краставицата за таратор. Цяла сутрин режа с него - чушки, лук, гуакамоле направих в него. Знам че те е толкова бюджетен като лидълския, но съм много доволна и благодаря за споделената и онагледена идея за ръчните чопъри .

# 738
А да попитам - вакуумираната храна, с каква трайност става, и задължително ли трябва да се замразява, за да има по-дълга трайност?

# 739
Зависи. Прясно месо, риба и други неща трябва да се замразят (нетрайни).
Домашни сушени колбаси - просто вакуумирани не пресъхват.

# 740
  • София
Този дезодорант наличен ли е в България?
868 са последните цифри на баркода.

# 741
  • Пловдив
Не съм го виждала тук.

# 742
Zari, равномерно ли реже краставици например? При електрическия ми чопър и робота за секунди реже толкова бързо, че една част стават много ситни, ако не внимавам, на робота стават бързо на паста.

# 743
  • София
В друга тема попаднах на информация, че Лидл са променили политиката си за връщане на стоки (ел. уреди), в смисъл, че можеш само да правиш рекламация, а не просто да го върнеш, ако по някаква причина не ти харесва. Вярно ли е?

В сряда върнах продукт. Не беше отварян дори. Върнаха парите без проблеми. Попитаха защо го връщам. Казах им, че не съм преценила добре покупката и няма да го ползвам.

# 744
За неотварян продукт не отказват, мисля. Но имаше нещо променено по това да върнеш нещо ползвано и примерно не ти е харесало.

# 745
За тази четка някой има ли отзиви? Има и една за почистване на пори...но мисля да взема тази

# 746
  • София
Някой сподели, че дините в Лидл били зелени и безвкусни. Нашата се оказа презряла, сладка, но беше набира, а външно не личеше.

# 747
Явно има разлика във валидността на скреч картите...🤔

Едното всъщност е награда за достигане на втора сума от лентата- валидност 5 дни. Другото обаче е от скреч картата от вчера и веднага се появи с надпис "2 дни до изтичане"...🙄 Не помня досега да ми се е случвало.

# 748
Ръчни чопъри видях и в Пепко, ако някой има нужда, пък в местния Лидл са изчерпани Simple Smile

# 749
  • In The Middle Of Nowhere
Zari, равномерно ли реже краставици например? При електрическия ми чопър и робота за секунди реже толкова бързо, че една част стават много ситни, ако не внимавам, на робота стават бързо на паста.

Аз имам на тефал от кауфланд с бяло капаче и зелена дръжка, ако е същото, но за мен не реже равномерно. Даже трудно по-твърди зеленчуци като краставица и морков. Рядко го ползвам, най-вече за лук. А и е много мъничко.

Общи условия

Активация на акаунт