Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 221
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 720
Имаме такава машина, но от Кф. Вакумираме много неща, вкл. и посочените. Веднъж взехме пликове от метро, но не бяха по размер и няма да повторим. Взимаме само готови ролки от Лидл или кф.

# 721
Всички ролки, които са грапави от едната страна стават на тази машина.Взимали сме от Метро от Консуматив, като съм на зор и от дом.потреби. Всичко вакумирам-меса, риби, зеленчук, кашкавал, колбаси....
Бонбоните със солен карамел на нас не ни харесаха, нещо средно между пластелин и лепило.

# 722
Благодаря за всички за отговорите за рибата и ролките Simple Smile
Почти се навих.

# 723
  • София
Тогава другата седмица да се похвалиш с вакумираща машинка. Simple Smile

# 724
Дано да сваря бройка Grinning

# 725
  • София
Рано сутрин с отваряне на магазина или на обяд със сигурност ще има. Аз съм виждала останали бройки няколко дни след пускане.

Преди време купих филе минтай, пекох, одобри се вкъщи. Сякаш имаше някакви ядки. Беше вкусно. Затова сега купих това със светлия сос и отново изпекох във фурна и днес обядвахме с ММ. Оказа се, че има и броколи. Сосът поне на мен не ми хареса. Еми, цял следобед и на двамата не ни е добре. На моето стомахче никак не му се отрази добре.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 21:35 от Amiamo

# 726
  • Буркина Фасо
Момичета, въпрос към тези от вас, които имат машината за вакумиране, която ще е от другата седмица в Лидл. Какво вакумирате с нея и доволни ли сте? Идеята ми е да вакумираме месо, кайма, кашкавал, печени чушки, нарязани и цели плодове. Чудя се дали може тази машина да вакумира такива храни.
аз така бих разсъждавал:
машинката изтегля въздуха и залепва крайщата на пластмасата. това и е предназначението
какво ще е вътре  не я интересува. Smiley  вероятно и камъни би вакуумирала.

# 727
Машината за вакуумиране е супер. Вакуумирала съм домашна наденица, мезета, кашкавал, подправки, сушен паламуд.
Пише, че може да се вакуумират меки плодове от рода на малините без да се смачкат (не съм пробвала).

# 728
Здравейте,
Може и да сте коментирали, но напоследък пропускам темата (както и магазина).
Та, тези тениски хубави ли са? Спортна материя на леки дупчици или не?

# 729
Скоро или поне този сезон дали са пускали този мултифункционален лост за набиране. В немския лидл въобще го няма, намерих го като описание и снимки в белгийския.
https://www.lidl.be/p/nl-BE/crivit-multifunctioneel-deurrek/p100336574

# 730
Имам машинката за вакумиране, не я ползваме много.
Последно я ползвах за сиренето и кашкавал,  супер се справи..
Царевица на кочани,  също
Но с месото нещо не можахме да се справим а основно зя това я взехме..
Започва да дърпа кръв и вода от парчето месо...
Също и грозде на зърна, пробвахме,  същата работа,  започва да дърпа от сока и съответно не може да се вакумира..
Много ми е интересно как ще е с малини..
Също и с цитираните по- горе печени чушки..
Ако има някаква тънкост, моля споделете

# 731
Когато търсих машина за вакумиране видях, че има 2 вида - за твърди храни и такива за течности и твърди храни. Ние вакумирахме сирене с малко саламура и работеше добре. Мисля, че нашата машинка е от Лидл. С нея може да се вакумират и течности.

# 732
В друга тема попаднах на информация, че Лидл са променили политиката си за връщане на стоки (ел. уреди), в смисъл, че можеш само да правиш рекламация, а не просто да го върнеш, ако по някаква причина не ти харесва. Вярно ли е?

# 733
Машината за вакуумиране е супер. Вакуумирала съм домашна наденица, мезета, кашкавал, подправки, сушен паламуд.
Пише, че може да се вакуумират меки плодове от рода на малините без да се смачкат (не съм пробвала).
Ако се пусне вакуума на малини, ще станат на пюре. За такива неща само се лехи. Аз успях да съсипя с вакуума питка за бургер - стана плоска.

# 734
  • shumen
Според мен тая машинка няма да стане за вакумиране на малини.
Гилотината сигурно ще е след 15.08.като пуснат ученическите пособия.

Общи условия

Активация на акаунт