Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 017
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ето набързо направени суочове на някои цветове на лаковете за нокти Cien /понеже нямаше да купувам от лаковете Simple Smile /:

- най-тъмния  цвят е тъмно винено червен, до него цвета е по-скоро телесен, но в никакъв случай не е кафяв, както е излезнал на снимката. Малиновият цвят е хубав и цвят Милитари също е хубав. Цикламеният цвят не е лош. За съжаление не открих име или номер на цветовете.

Червеното грозде без семки е разкошно! А прасковите  подлъгват с червения цвят - много са твърди и безвкусни.
Купих Пахира и фикус Дзян Шен, намалени на много добра цена и една саксийка Спатифилум на редовна цена.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 11:22 от Amiamo

# 136
Лакочистителят от Лидл хубав ли е? Не съм ползвала оттам.

# 137
Аз взех телесния цвят лак ама не съм го слагала още. Мисля , че имаше няколко бежови

# 138
Amiamo, благодаря за лаковете. На мен всички ми харесват. А да питам за фикус Дзян Шен - лесен ли е за отглеждане? Харесвам ги много тези мини дръвчета, но се притеснявам че нямам опит и бързо ще го уморя.

# 139
  • София
Някой има ли спомен, колко струваха комплектите горен чаршеф/калъфка, памучен сатен, единичен?

Лакочистителят от Лидл хубав ли е? Не съм ползвала оттам.
Да, хубав е. Аз ползвам розовия.

# 140
  • София
И двата лакочистителя на Лидл са  много добри!

Има няколко телесни цвята лак за нокти на Cien.

Дзян шена / жен шен/ не е труден за гледане.  Поливане - повечко през летния сезон, по-оскъдно зимата, опръскване на листата и подрязване на клонките.  Обича разсеяна светлина, не директно слънцеогряване. Хубаво е да се внимава да не се мокри каудекса / удебеленото стебло/. Има информация в интернет.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 13:19 от Amiamo

# 141
Минавам само да кажа, че перящата прахосмукачка, която ще е тази седмица е супер. Сдобих се преди няколко дена, съвсем случайно с нея - беше доста намалена,защото беше разопакована,явно,но имам две породени деца,едното от които още се учи да се храни и е тотално мазало с дамаските - търкам,пера на ръка и след 1 час някой разлива вода ибпак остава петно(примерно).Изпрах всички дамаски - дивани,столове, матраци, килимът,който изглежда по-добре отколкото след фирмата за чистене на килими. Та ако има някой като мен, която се чудех дали ми трябва такъв вид прахосмука - напълно си заслужава!

Благодаря за информацията. А дали има и функция за нормално почистване? Пише 2 в 1 и не знам дали правилно ли го тълкувам.

# 142
А да питам за фикус Дзян Шен - лесен ли е за отглеждане?
Да, аз имам такъв вече няколко години, обикновено забравям да го обгрижа, още е жив.

# 143
Всъщност май тази прахосмукачка е само с накрайник за кола-поне така се вижда на снимката?

# 144
От Лидл дават ли още бонбони за РД за 1 ст.? Приятел скоро е направил профил, но не е получил.
Имам налични седмичните купони този за - 25% за до 3 шоколада, ако някои търси да пише.

# 145
И мен ме прескочиха... Мисля, че майка ми имаше, преди няколко месеца.

# 146
Да споделя с какво неприятно усещане останах, бях чела за такъв случай тук  във форума, но не ми се беше случвало.
Гледам преди няколко дена имам купон избрано за теб за бадемово брашно. По принцип не ми беше належащо, но си викам, ако отида ще го взема. Така се случи, че четвъртък ми се наложи да ходя да връщам нещо и викам така и така съм там, ще купя. Отивам на мястото, където стои брашното и понеже винаги сравнявам кодовете отварям и търся купона- няма го изчезнал, оглеждам се за табелка, че може да активираш купона- няма. Викам си объркала съм се. Сега влизам в приложението и купона се е ПОЯВИЛ.

# 147
  • София
Скрит текст:

# 148
За уреда за почистване с ултразвук.
ММ е много доволен - почиства си редовно очилата и електронния часовник с него.

# 149
  • София
От Лидл дават ли още бонбони за РД за 1 ст.? Приятел скоро е направил профил, но не е получил.
През май имаше. Бяха от фалшивите Тофифи, които всъщност са си много добри.

Подарявам всички седмични купони. От "Избрано за теб" имам почти всичко, което видях да се предлага в темата - спагети 3+1, сладолед на клечка 3+1, кафява трастикова захар, млени бадеми, бисквити с канела, дигитален мултиметър (-7 лв), завеса за баня (-3 лв), хамак (-4 лв), пазарска чанта (20%). Само нещата от рулетката не ми се падат, защото не пазарувам за 20 лв. Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 22:25 от Таня67

Общи условия

Активация на акаунт