Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 293
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 675
  • Mediterraneo
Тарти, до колкото можах да се ориентирам от постовете- Битерол е готов коктейл с аперол, а Аперол е само концентрат, и за да си направиш коктейл ти трябват и други съставки.

Мне. Точно защото не е така, обърнах внимание. Битерол си е лидълската марка Аперол, не е микс от съставките на шприца.

# 676
Ако процентът алкохол на етикетите ви е ориентир - и на аперол, и на битерол е даден за 11 на сто.
Не съм купувала битерол, но заради обсъждането тук се загледах в етикета.

# 677
Тарти, до колкото можах да се ориентирам от постовете- Битерол е готов коктейл с аперол, а Аперол е само концентрат, и за да си направиш коктейл ти трябват и други съставки.

Мне. Точно защото не е така, обърнах внимание. Битерол си е лидълската марка Аперол, не е микс от съставките на шприца.

А имало и Битерол шприц, което е готовия коктейл.

Скрит текст:

# 678
Лидл, който посетихме ние, беше до морето в гр. Никити и беше прекрасно зареден с много хубави плодове и зеленчуци. Но явно и моето изказване беше прибързано и емоционално, защото днес посетих друг магазин в града ни и беше много добре зареден, имаше изобилие на всичко и доста по-качествени плодове и зеленчуци от тези в кварталния ни лидл, въпреки че все още не са като тези, които ядох миналата седмица.
П.С. Нектарините тук са български, днес обърнах внимание, явно затова се различават на вкус. Дано през август и тук да заредят с по-узрели и едри плодове.

Открих въртяща се поставка за подправки, благодаря Simple Smile Имаше доста в нашия магазин, явно скоро са ги били пускали, но съм пропуснала. Дори беше чисто нова и неразопакована. Доволна съм Simple Smile

# 679
Хубави ли са тези омекотители? Заслужават ли си?

# 680
На мен не ми хареса. Купих един път и повече не.

# 681
  • София
Опитвали ли сте жълта диня? Сладка ли е? Вкусна ли е? Че другата седмица съм набелязала да купя такава от Лидл.

# 682
Подарявам(купоните за чедър,вафлен десерт,овесени ядки и сладоледи са дадени)+седмичните
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 13:57 от lenak

# 683
Дами, кога горе долу пускат комплекта за калиграфия, че сестра ми ми изяде главата за него? Благодаря ви предварително!

# 684
  • София
Жълта диня купихме миналата година от немски Кауфланд.
Никой не я одобри - беше суха и  безвкусна, все едно дъвчеш хартия.
Но може на нас да се е паднала недоузряла. Замина в кофата за хранителен боклук.

# 685
  • София
Здравейте, Лидл от който пазарувам е в София на Ломско шосе и днес отворих Лидл+
и гледам подарък ваучер 5 лв, ако пазаруваш над 50 лв.
Скрит текст:

Питам сина ми имаш ли 5 лв купон-имал
Питам мъжа ми има ли купон 5 лв-нямал
той писал, че любим магазин му е в София на улица Мария Луиза до Лъвов мост.
Смени го със София Ломско шосе и на него му пратиха 5 лв.
Скрит текст:

Така, че ако и вие искате такъв купон 5 лв при покупка над 50 лв
сменете магазина в Лидл+  в София на Ломско шосе.
важи до 02 август.

Важи само за София за всички Лидл-магазини.

# 686
  • shumen
Жълта диня взех веднъж и не се хареса вкъщи.

# 687
И аз се включвам с въпрос дали глади хубаво вертикалната ютия , която ще пуснат другата седмица?
 Помня, че имаше едни други уреди, които пускаха за вертикално гладене и казахте, е
Че не са особено ефективни, та интересно ми е тази как се справя? Simple Smile

# 688
Също бих искала да попитам за мнения относно уреда за сушене в брошурата от следващата седмица.
Скрит текст:

# 689
  • In The Middle Of Nowhere
👋Искам да попитам това наистина ли са бонбони, на мен ми приличат на бисквити
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт