Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 226
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 690
Бонбони са. Това вътре е пълнеж, не е бисквитка. Доста са тънки.

# 691
Предполагам, че са аналогични на лидълските "after eight ", точно мн тънички пластове шоколад и между тях пълнеж:)

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 09:20 от lola92

# 692
👋Искам да попитам това наистина ли са бонбони, на мен ми приличат на бисквити
Скрит текст:

Не са бисквити, а много тънки шоколадчета - като плочици, пълни с карамел. Много са вкусни.

# 693
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси за отговорите, просто на опаковката изглеждат прекалено широки и плоски. На реалната снимка уж не толкова... 🙂

# 694
  • София
Да, бонбони са, от типа на ментовите подобни.

# 695
Жълтата диня е като червената, ама е жълта Simple Smile Обикновено са по-дребни от повечето червени и дали е вкусна зависи от отглеждането, колко е зряла и т.н., както и червените. Ама в Лидл май все се оплакват от зелени дини.

В Младост 2 са изкупили ръчните чопъри Sad А имаше толкова много. 

Взех си тениска, цикламена, обаче размерите са странни. S-ка, широка е доста, изглежда ми като да няма разлика с M, а деколтето като я облякох вчера ми беше плътно около врата, чак дразнеше и я съблякох. Днес пак пробвах, разшири се много бързо и някак все едно цялата тениска се отпусна след час носене само. Иначе е приятна материя.

Мадлените от френската седмица ми харесаха. И едно нормандско меко сирене, може да се маже.

# 696
  • Перник
Предполагам, че са аналогични на лидълските "after eight ", точно мн тънички пластове шоколад и между тях пълнеж:)

Точно така, само че вместо ментов, пълнежът е солен карамел. Аз купувах в началото като ги пуснаха и не ги харесах. Колега миналата седмица черпи с такива, аз не си взех, щото знам, че са гадни Grin но колежката ги хареса много. Та, пробвайте Simple Smile

# 697
Да, ментовите са отвратителни. Не знам кой е решил че ментата върви с шоколад Grinning

# 698
Аз много ги харесвам ментовите.

# 699
  • Mostly in my mind
Някой знае ли кога пускат гилотина/уред за рязане на хартия?

# 700
И аз харесвам ментовите - сега си взех две опаковки, а преди няколко дена купих от по-големите бонбониери на Афтър ейт (не на промоция, за съжаление).

Мента с шоколад има и на други марки, както и сладоледи и е популярен вкус.

# 701
Подарявам купон за - 1лв при покупка от 15лв валиден до днес.
Скрит текст:

# 702
  • Буркина Фасо
Да, ментовите са отвратителни. Не знам кой е решил че ментата върви с шоколад Grinning
аналогично е и с карамел+сол. еми не ми харесват. 2 кутии се моткат у дома и не може да им дойде ред. Smiley

# 703
  • Перник

Аз обожавам мента с шоколад. Но знам, че повечето хора не харесват тази комбинация.
По принцип и солен карамел обожавам, но точно тези бонбони не ми харесаха.

# 704
И на мен не ми харесаха бонбоните със солен карамел, едва изядох една половинка. Комбинацията с мента съм я опитвала доста отдавна- харесваше ми (много харесвам комбинация от тъмен шоколад и мента), но като цяло и двата вида ми идват твърде сладки...

Общи условия

Активация на акаунт