Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 227
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 810
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Здравейте!Днес забелязах ,че има марсилски сапун-може ли да се използва за къпане или е за пране.
Къде седи във вашия филиал този сапун? Аз съм ползвала кастилски и искам да го видя и този марсилски.
Иначе съм го ползвала като почистващ продукт за лице. Като сапун за ръце и ръчен прах. Не посмях на пералня и коса. Като го използваш направо скърца от чистота, но за мен не е ок за лицето, изсушава ми го. По препоръка го купих точно за тази цел, но на моята кожа не ми хареса действието

# 811
Здравейте!Днес забелязах ,че има марсилски сапун-може ли да се използва за къпане или е за пране.
Може, разбира се, обикновен домашен сапун, екологичен, биоразградим и т.н. ако те вълнуват такива неща, но иначе си е обикновен сапун, макар и без многото козметични добавки.

# 812
При сапуните е - опаковка от 4 броя (при нас някой си беше взел 1, интересно дали го е платил).

# 813
На мен вместо възглавница за масаж на кръста, ми върнаха за врат, доста по-малка като размери и не ставаща за кръста, но просто не ми се разправяше вече с тях и я оставих.

# 814
Хранителните продукти 1+1 винаги са били с лепенка. На брошурата е уточнено, че само с промостикер има намаление.
Виното няма как да го залепят, затова не е.
Имаше само една седмица където много бързо се изчерпаха нещата и тогава навсякъде имаше табелки в магазина, че и без промостикер ще се отчете намаление.

# 815
  • СОФИЯ
Проблем със сиренето аз виждам в това че е налично, вижда се от снимката, но не са овързани с лента по две кутии. Относно виното, ако не е ОК да закрепят заедно 2 бутилки, да им лепнат по един стикер, т.е. има начин.
Днес не успях, утре мисля да го преслушам този магазин.

# 816
Бях подала за рекламация дигитален пад (черен на цвят), днес дошъл нов за замяна в цвят червен керемидено, ами не е този, който аз съм купила и не ми харесва. То още преди 2 години, когато го купувах държах да е черен, защото не ми харсваше другата разцветка. Дайте съвет и какви са ми правата в този случай.
И на мен при рекламация два пъти ми връщаха уред с различен цвят от този, който бях купила, а после и тук четох, че и на други се е случвало същото. Дори на едната съфорумка същия уред бяха подменили в моя цвят, а пък на мен пратиха в нейния цвят, та и двете да сме недоволни... Rolling EyesThinkingConfused
Тоест не е като да са нямали бройки, което ме кара да мисля, че не е случайно, ами сякаш ни казват "нали ви го сменихме и работи, какво повече искате", щото и на мен някак ми беше неудобно да се разправям само заради цвета въпреки, че за мен си е доста важно и понякога дори само това може да ме накара да купя нещо или не.

На мен в крайна сметка ми върнаха парите, защото всички бройки се оказаха с дефект, та не се наложи да им пиша, но и мен ме интересува дали все пак в такива случаи клиентът има право на възражение.

Звъннах им на националния и ми казаха, че е трябвало при подаване на рекламацията да упомена, че искам същия цвят. Ама аз откъде да знам за тази опция, не си я пиша сама рекламацията и никой не ме попита. Та след разговор с тях ми казаха, че ще ми върнат парите и така се разреши казуса.

# 817
  • софия
Виното на промоция не е с лепенка 1+1, но пак си мина на промоционална цена.
Не е с такава и в брошурата, за разлика от сирене, шунка, леща, вода и т. н.

# 818
Днес като пазарувах забелязах една жена, която беше награбила 6 сирена и като видя тези със стикера си ги разтовари в кашона и си взе от промоционалните. Следващият след нея ще е подведен. Направих и забележка и ...нищо,фръц и чао. Персонала трябва да е шесторък за да разнася покупките на такива смотли. Всичко от брошурата беше налично и си напазарувах доволно.

# 819
  • Буркина Фасо
това е голям проблем във всички вериги. всеки захвърля каквото си иска и където си иска.
заслужаваме си го българите да се отнасят по-сурово с нас като потребители. лош материал сме. Smiley

# 820
Подарявам+седмичните
Скрит текст:

# 821
  • shumen
Навсякъде захвърлят така.

# 822
  • Буркина Фасо
Навсякъде захвърлят така.
и аз го мисля така.
и го писах преди малко Smiley

# 823
  • София
Томбола 20 часовника при покупка на Медикс
Скрит текст:

# 824
Марсилският сапун става ако имаш чувствителна кожа и искаш да е с чист състав, т.е. няма добавки. Също и за мазна. Обаче си изсушава като домашен сапун. И хубаво се пере с него. Една приятелка прави сапун тип кастилски и продава,  твърди, че е идеален и за суха кожа. Не знам вярно ли е, но марсилският, както и сирийският, са тип домашен сапун. Най-хубавото му е, че някак си мирише на чисто, не ароматизирано, а просто на чисто.

Общи условия

Активация на акаунт