Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 191
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 885
# 886
  • Велико Търново
Прахосмукааачката 2 в 1, с батерия и без кабел, някой има ли я? Мнение бихте ли споделили:)?

# 887
При мен мухляса един чедър от Лидл неотварян и в срок. Много ме хвана яд.

# 888
Чедърът хубав ли е?

# 889
Гледам ръкавици в новата брошура. Цената е уау...
Миналата седмица купих от аптеката 100 бр латексови за 7 лв и някакви стотинки.
В Лидл уж ХХЛ опаковка 200 бр за 23 лв..Frowning

# 890
Миналата сряда имаше 1 в лидл-а до парк Възраждане. Не знам дали е още там.
Привет! Бих искала да помоля, ако забележите този статив за рисуване да е наличен в някой от филиалите в София - по възможност да сигнализирате. За съжаление в центъра е изчерпан.
Скрит текст:

# 891
Само да кажа, че ако домашните ви хладилници са над 4С температура (знам, че у някои е 6-8С, че и повече), или ако са толкова но ги отваряте по няколко пъти на ден това намалява срока на годност, влажността също е различна и влияе на съхранението.

От мини сладоледите на клечка харесах бадемовите, но размерът е изненадващо дребен дори за мини. Ама то и Магнума вече не е плочката която беше 😵

# 892
Последно като съм вземала такъв, ми хареса.

# 893
Гледам ръкавици в новата брошура. Цената е уау...
Миналата седмица купих от аптеката 100 бр латексови за 7 лв и някакви стотинки.
В Лидл уж ХХЛ опаковка 200 бр за 23 лв..Frowning
Да, и аз се впечатлих от цената им Wink

# 894
Гледам цените и са все нагоре и нагоре, направо съм потресена. Само единия лук дето е на читава цена. А, да и краставиците.

# 895
Видях, че тоалетната хартия, която коментирате е двупластова, та не знам къде е сметката с повечето късове. Мое мнение. Аз по малко от трипластова не купувам. В момента имам 4пластова и съм доволна.

# 896
Ефибуш, бих се съгласила с теб, само ако и другите ми продукти се скапваха. Същата моцарела съм взимала и преди, съхранявана в същия хладилник и не е имало проблем, така че едва ли това е причината.

От новата брошура ще взема мокрите кърпи за почистване. Как съм живяла преди тях, не знам. Сега в банята, за котлона, тези универсалните, нормалните, за под...

Вакумните пликове за съхранение добри ли са? Бях взимала едни от Юск и съм много доволна, но сега няма моя размер.

# 897
Нещо не е наред с тази брошура - 90% от нещата ги е имало скоро.

Едно въпросче за дъската за тоалетна - в случай, че някой я има - и при вас ли непрекъснато пада? Моята не се закрепва с нищо, уж е направено за лесно почистване, но реално е идиотско решение (или моята не е наред). Монтирахме я късно (майстор, не аз) и изтървах възможността за връщане.
В края на месеца започваме ремонт на кухнята и мокрите помещения, мисля да се възползвам от възможността да я изхвърля (тъкмо се вади лесно, с цел по-лесното й занасяне до гюма).

# 898
Благодаря за брошурата. Мокри кърпи ще взема, инстантно кафе също.
Днес купих комплект чаршаф+ 2 калъфки. Това ми е първа такава покупка от Лидъл и търся мнения дали да си го запазя или утре да го връщам. Често се обсъжда материя и качество им в темата, но нали до сега не съм имала нужда и не съм запомнила какво, що.

# 899
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Аз съм пас другата седмица за Лидл, брошура сбирщайн, няма нещо, което да ми хване окото.

Общи условия

Активация на акаунт