Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 164
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 915
Преди няколко дни видях уреда за варене на буркани, но беше в Кауфланд и струваше 200 лв. Същия го взехме преди месеци за 100-на. За съжаление не помня в кой Кауфланд беше. Може би Младост 4

# 916
  • Sofia
Преди няколко дни видях уреда за варене на буркани, но беше в Кауфланд и струваше 200 лв. Същия го взехме преди месеци за 100-на. За съжаление не помня в кой Кауфланд беше. Може би Младост 4
Доволна ли сте от уреда?

# 917
Може ли мнение за хладилната чанта с ел. захранване от сегашната брошура? И има ли я останала някъде - да знам дали да я търся чрез сътрудник на Лидл, защото в нашия град няма.

# 918
Днес купих комплект чаршаф+ 2 калъфки...
... Освен това на мен като материя ми стоят по-груби и рехави.
Същите са ми впечатленията, но нали до сега не съм купувала.... Ще ги връщам, че се оказа, че няма да паснат на завивката. Благодаря.

# 919
Уред за варене на буркани видях снощи в Младост 2.

# 920
  • Асеновград
Може ли мнение за хладилната чанта с ел. захранване от сегашната брошура? И има ли я останала някъде - да знам дали да я търся чрез сътрудник на Лидл, защото в нашия град няма.
Купих я при предишното пускане. Ползвам я когато пътувам. В горещините не може да охлади, по скоро държи температурата на храните които сте сложили. Слагам, и охладители последния месец ,за да издържат студени продуктите целия ден навън. Плюс че има кабел и за контакт, тоест можете да я ползвате и в помещение. Минус, малък обем в сравнение с ползваните от мен преди.

# 921
През юни бяха пуснали обикновени хладилни чанти, меки. Случайно видях в магазина и купих. Много съм доволна. С два малки охладителя от 10ч до 17ч всички напитки бяха студени на 40-градусовата жега.

# 922
Гледам ръкавици в новата брошура. Цената е уау...
Миналата седмица купих от аптеката 100 бр латексови за 7 лв и някакви стотинки.
В Лидл уж ХХЛ опаковка 200 бр за 23 лв..Frowning
Днес точно  взех от Лидл кутия 100 бр латексови на цена 7.49лв. За Пловдив става въпрос.

# 923
Днес точно  взех от Лидл кутия 100 бр латексови на цена 7.49лв. За Пловдив става въпрос.
Кой филиал?

# 924
И вчера, и днес в нашия филиал нямаше газирана вода 2+2...😐 Вчера нямаше и от джафа бисквитите за 1 ст. (награда от лентата за миналия месец)- днес поне малко бисквити имаше.

# 925
Кой филиал?
Филиал Виа парк Север на Васил Левски 105. Сефте влизам там. Супер спокойно е и много добре зареден.

# 926
И вчера, и днес в нашия филиал нямаше газирана вода 2+2...😐 Вчера нямаше и от джафа бисквитите за 1 ст. (награда от лентата за миналия месец)- днес поне малко бисквити имаше.

Ако си в София, има в Борово
Но пък няма от другата.

# 927
Не, в Пловдив съм. Взех си единична бутилка с газирана вода.

# 928
Долче, аз във вторник обедно пазарувах, но на бул. България. От всичко 1+1 имаше по много.

# 929
Аз онзи ден ходих за вода. Мале, той празен този Лидл. По една касетка от всеки плод/ зеленчук.
Месо почти нямаше, колбаси - също. Все едно в пред затваряне магазина. Голяма скука беше. Взех вода и сладолед и Довиждане.

Общи условия

Активация на акаунт