Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 188
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 900
Страхотен сбирщайн наистина, но как са наелили това, от което имаме нужда, не знам. Храна за котката, бира за мъжа, за бебето мокри кърпи и памперси, за мен грана падано. И още куп неща... 😢 А мислех този месец да се въздържам...

# 901
  • СОФИЯ
Аз харесах ементал, 600 гр. за 10.99 лева, както и още няколко неща, ако са налични. Краставици, къпини, боровинки. От петък пастърма и пилешко бутче. На азиатските артикули цените ми изглеждат абсурдно високи, а и няма нори напр.

# 902
  • In transit
Само да кажа, че ако домашните ви хладилници са над 4С температура (знам, че у някои е 6-8С, че и повече), или ако са толкова но ги отваряте по няколко пъти на ден това намалява срока на годност, влажността също е различна и влияе на съхранението.

Не съм съгласна. Температурата на моя е 6С, винаги е била толкова и не съм имала проблеми с мухлясали сирена/кашкавали, ако самите те не са били компрометирани по някакъв начин: неправилно съхранение,  прекъсната хладилна верига, наличие на микроорганизми или замърсена опаковка.

От новата брошура нищо не си харесах, освен пъпеш Канталуп.

# 903
И от мен едно ДА.
Аз съм купувала няколко пъти , но XXL беше 1кг за  20 лв . Режех на 3 и опаковано в свежо фолио съхранявах  в камерата.

# 904
Има няколко вида чедър и някои са по-зрели, по-твърди и миришещи, на мен ми харесва по-малко отлежалият.
Откъде купувате толкова евтини ръкавици на бройка? Последно купих 100 броя за 10.99 лв. от Лидл, в Хит бяха толкова с намаление, а  в аптеките до нас единичните са по-скъпи и често няма малък размер.

# 905
  • Стара Загора
Видях съвсем случайно, че има тоалетна хартия XXL, която е бая икономична
и излиза изгодно. 10 ролки, 10 лева, но ролката е с 380 къса, бая тежи целия пакет.
Оттодавна вече съм забравила да има такива грамажи за тоа. хартия.

Само да споделя, че тоалетната хартия е много тънка.
Не казвам, че е лоша, просто да не се изненада някой неприятно.
Аз лично предпочитам трипластова.

# 906
Има няколко вида чедър и някои са по-зрели, по-твърди и миришещи, на мен ми харесва по-малко отлежалият.
Откъде купувате толкова евтини ръкавици на бройка? Последно купих 100 броя за 10.99 лв. от Лидл, в Хит бяха толкова с намаление, а  в аптеките до нас единичните са по-скъпи и често няма малък размер.

От ремедиум.
100 бр нитрилни - 6.35 лв
100 бр латекс с талк - 7.95

# 907
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Ами аз съм доволна от хартията, да двупластова е, но ми е много по-икономична точно тази от доста трипластови, но да всеки сам си преценя кое му е най-изгодно и добро.

# 908
  • София
От няколко седмици нещата с брошурите на Лидл не са наред. Sad
Купих от коментираната тоалетна хартия за проба.

Сутринта нямаше ново зареждане с дини. Предлагаха се останалите от предните дни.

# 909
Аз пестя от тоал. хартия, като сложихме биде. Инсталирането на биде се избива с по-малкото купуване на тоал. хартия, само за няколко месеца. С биде, за да се забършеш от влагата може използваш 50% по-малко хартия, отколкото без биде.
Просто идея за размисъл давам Simple Smile

# 910
Брошурката е в стил "изостанало в склада", но поне са изчерпали италианските фафлички 😁
Този чедър си е вкусен кашкавал тип балкански.
Мен се опитват да подсладят напоследък, купони само за сокчета, шоколад и смучащи бонбони. Тамън открих сезона на барбекютата, а те спряха да пускат купони за наденица. Ще бойкотирам. И марулята е по-голяма в съседния магазин Triumph

# 911
някой пробвал ли е инстантните нудли? щерката много иска да ги пробва, защото децата в училище хапват подобни буламачи. обаче подозирам, че са с кофти съдържание и допълнително трябва да се обогатяват. но основно съдържанието - някой има ли идея?

# 912
  • София
Днес купих комплект чаршаф+ 2 калъфки. Това ми е първа такава покупка от Лидъл и търся мнения дали да си го запазя или утре да го връщам. Често се обсъжда материя и качество им в темата, но нали до сега не съм имала нужда и не съм запомнила какво, що.

Относно чаршафите са лично предпочитание. Останала съм с впечатление, че повечето, в това число съм и аз предпочитат изцяло 100% памук като съдържание. Сегашните са "С високо съдържание на памук", т.е. има и някаква изкуствена част. Освен това на мен като материя ми стоят по-груби и рехави.

# 913
някой пробвал ли е инстантните нудли? щерката много иска да ги пробва, защото децата в училище хапват подобни буламачи. обаче подозирам, че са с кофти съдържание и допълнително трябва да се обогатяват. но основно съдържанието - някой има ли идея?
Не знам за съдържание, тези обикновените от азиатската седмица са много добри, останалите които се продават в Л. дето са овкусени не чак толкова. Въпрос на вкус естествено.

# 914
  • Sofia
Търся уред за варене на буркани. В момента има ли ги в някой магазин в София или по-скоро есента ги пускат?

Общи условия

Активация на акаунт