Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 206
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 870
В провинцията има чипс от лимец.

# 871
на обяд сигнализирах на лидл за млечните конци на моетвоенаше - отровно солени - и сега ми звънна една много любезна дама. щели да проверяват при производителя, та ми иска ако пазя опаковката. доста бърза реакция, браво.

# 872
  • Sofia
Аз вчера взех от Сточна гара промо пакет сирена на Lacrima, твърдо и добре узряло. 13,50 излиза килограма. Забравих колко беше  самия пакет, но мъжа ми много хареса едното. Другото още не сме го отваряли.

От брошурата ли е, то е страхотно принципно, но под 16-17 лв вече не го намирам?
Не, и на други места не го видях, иначе щях да взема още.

# 873
Видях сиренето Lacrima, ама то е комбинирано с някакво, което е вероятно на половин цена..

# 874
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Видях съвсем случайно, че има тоалетна хартия XXL, която е бая икономична
и излиза изгодно. 10 ролки, 10 лева, но ролката е с 380 къса, бая тежи целия пакет.
Оттодавна вече съм забравила да има такива грамажи за тоа. хартия.

# 875
Бях взелаот сиренето преди една-две седмици, но не 1+1, а XXL седмица,  след 2-3 дена при положение, че не съм го разпечатвала понеже имах друго, се изду като балон капака / както сподели потребителка по-напред/. Не знам от какво, вътре беше по-меко и лигаво.

# 876
Аз една моцарела лайт бях взела. От тази в найлоновата опаковка. В срок. Отварям я днес, отгоре огромно жълто-оранжево петно. Жив мухъл. Много тъпо, защото ми трябваше за определено нещо и няма, а какво да я заменя, нито имам възможност да отида до магазина. За първи път ми се случва такова нещо.

# 877
  • София
и излиза изгодно. 10 ролки, 10 лева, но ролката е с 380 къса, бая тежи целия пакет.

На коя марка е тази тоалетна хартия?

Имате ли  кухненската етажерка от Лидл?. Тя ли е по-добра и функционална или тази от Кауфланд?

# 878
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин

На коя марка е тази тоалетна хартия?

Floralys, заредихме с няколко пакета, направих снимки, малко обърнато, но може да се види.
Скрит текст:

# 879
  • София
Утре ще ходя тогава за тоалетна хартия.
Тази вечер във филиала на бул. Сливница видях 9 бр. ръчни чопъри.
Имаше и много дъждобрани. Повлияна от вас, купих за всички вкъщи, че даже и в колите да имаме. Simple Smile

# 880
Явно има някакъв проблем със срока на годност. Купих две опаковки нарязана гауда от ХХL седмицата, защото много я харесваме. Вакумирана със срок на годност до средата или края на септември. Едната я хапнахме, другата остана в хладилника, неотворена. Нямаше ни две седмици, прибирам се края на юли и цялата опаковка в хладилника е с мухъл. Огледах щателно опаковката, не беше нарушена целостта никъде. Изхвърлих я, но се подразних. Преди ми се е случвало веднъж с моцарела.

# 881
Привет! Бих искала да помоля, ако забележите този статив за рисуване да е наличен в някой от филиалите в София - по възможност да сигнализирате. За съжаление в центъра е изчерпан.
Скрит текст:

# 882
  • София
При мен мухляса кашавала Бутеркезе.

# 883
  • Буркина Фасо
При мен мухляса кашавала Бутеркезе.
една идея има нещо истинско в него.
яж и си трай Smiley

# 884
Леле, отварям тази вечер хладилника - френското сирене адски смърди! Останала е пролука в найлончето, в което го опаковах, и направо те гъта миризмата!

Общи условия

Активация на акаунт