Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 208
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 855
Свекърва ми съхранява кори за баница във фризера и не се променят.
Те имат дълъг срок за съхранение и когато не са отворени издържат без проблем в хладилника на най-горния рафт (аз така съхранявам).

и аз замразявам

# 856
  • In transit
Звънче, имам такива дъждобрани, купувани преди време. Да, тънки са, но са здрави и стават за многократна употреба. Малко трудно после се минимизират до вида, в който ги продават, но не е проблем. Моите са цветни, обаче, ако има значение.

# 857
Звънче, имам такива дъждобрани, купувани преди време. Да, тънки са, но са здрави и стават за многократна употреба. Малко трудно после се минимизират до вида, в който ги продават, но не е проблем. Моите са цветни, обаче, ако има значение.

е, това е от типа извадиш ли, няма връщане обратно.
при нас втори ден няма луканка 1+1 и винцето е изкупено, мда.

# 858
  • софия
е, това е от типа извадиш ли, няма връщане обратно.
Абе аз го сгънах и прибрах в пликчето, но само го бях отворила за снимката. Не знам дали ще мога след ползване.

# 859
В Лидл на Вагона има май от всичко 1+1 и то в големи количества. Поне със сигурност видях сирене, салами, шунка, леща, сол, препарат за канал и вино.

# 860
Здравейте, искам да попитам в другите магазини има ли чипс от лимец от промоцията 1+1 (прилагам снимка), защото в ловешкия има само чипс от царевица, пак от промоцията 1+1.

# 861
  • Пловдив
Става ли сиренето от промоцията 1+1? Много евтино ми се вижда, а и това "повишено водно съдържание"...

# 862
На мен не ми харесва, взимали сме 1-2 пъти, кутията няколко дни се отваряне се изду, сякаш ще хвръкне капака, не знам какво му слагат.

# 863
Става ли сиренето от промоцията 1+1? Много евтино ми се вижда, а и това "повишено водно съдържание"...

Аз съм взимала за готвене и става. Директно така не сме го консумирали.

Дали и другата седмица няма да има нещо 1+1? Минали години имаше. Поне 2019 със сигурност, че тогава от три магазина пазарувах 😁

# 864
Според мен това сирене не става. Не и вкусно, веднъж се излъгах и едва го изяохме. С повишено водно съдържание означава, че ядеш и не те наяжда, а като го готвиш, се топи и остава част от него. Оводнява ти омлета, баниците и не си струва парите дори на намаление.

# 865
  • СОФИЯ
Vicky94, в София на Сточна гара имаше вчера чипс от лимец, взех.
От виното имаше само 1 бутилка Simple Smile И не намерих къде стои препаратът за канал 1+1.

# 866
  • Sofia
Аз вчера взех от Сточна гара промо пакет сирена на Lacrima, твърдо и добре узряло. 13,50 излиза килограма. Забравих колко беше  самия пакет, но мъжа ми много хареса едното. Другото още не сме го отваряли.

# 867
Vicky94, в София на Сточна гара имаше вчера чипс от лимец, взех.
От виното имаше само 1 бутилка Simple Smile И не намерих къде стои препаратът за канал 1+1.

и аз я видях тази една бутилка. озъртах се,  но не намерих втора Joy
препаратът за канал сякаш е при промоционалните след зеленчуците /срещу бонбоните и сладките неща/

# 868
  • СОФИЯ
И малини никакви нямаше, а са ги пляснали на първа страница в брошурата. Имам някакъв купон за киндер шоколади, е и от тях нямаше.

# 869
Аз вчера взех от Сточна гара промо пакет сирена на Lacrima, твърдо и добре узряло. 13,50 излиза килограма. Забравих колко беше  самия пакет, но мъжа ми много хареса едното. Другото още не сме го отваряли.

От брошурата ли е, то е страхотно принципно, но под 16-17 лв вече не го намирам?

Общи условия

Активация на акаунт