Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 220
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 840
Същите са сумите. То пише, че е кампания на Солевита - наградите са само сокове.

# 841
От  днес имам нова лента, този път за 400лв, до сега бяха по 700, миналият месец 560, този вече разбраха, че и първа сума стигам със зор. А едно време.... щях да я превъртя, но свърши.
Наградите са сок от ябълка, сок от ябълка или мултивитамин, сок от плодове или нектар от вишна. За по 1ст. За 400лв -5% за сума над 100лв. Много ме развеселиха така първоавгустовски.
А вашите ленти за какви суми са?
Лентата този месец е една и съща за всички и беше обявена в брошурата за тази седмица
Скрит текст:

# 842
И моята е за 400, май този път на всички са по толкова...
Миналият месец стигнах до около 300, а ми бяха сложили 700.

Стикитата не ги ли пускаха през есента? Миналата нямаше.

# 843
Лентата с наградите са я публикували в брошурата на стр.21, явно ще е еднаква за всички този път. Simple Smile

# 844
  • София
Ама вие и предходния пост ли не четете?
В 11:46 има два конкретни, изчерпателни и еднозначни отговора за лентата.
Уж никой не следи лентите, не ползва наградите, а се сипят коментари.

# 845
  • In transit
Дани, при нас в два магазина имаше кори за баница и сирене.

# 846
Не съм писала, че не следя лентите - от предната си взех италиански вафлички за 1 стотинка. Предпходната награда беше някаква отстъпка, но я изтървах (т.е. докато се сетя да я ползвам, беше изтекла).

Следя си я, но не се стремя да я запълня - особено ако е такава за 700 лв (като предишната ми) - няма как да стане.

# 847
Дани, при нас в два магазина имаше кори за баница и сирене.

Заредих се с няколко пакета, във фризера дали ще могат да се съхранят за по-дълго.

Лентата им този месец изобщо не ме впечатлява. Някакви сокове за 1 стотинка, а тази смешна награда от 5% на 100лв покупка е още по-зле и от 10% процента 2лв при покупка над 20лв и купешки сокове не пием в къщи. Никакъв стимул да им изпълнявам лентата, игнорвам я и дотам.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 14:18 от dani-ela-80

# 848
Пропуснала съм и брошурата и описанието на лентата, че е еднаква за всички и е продуктово позиционирана. Имат си фенове сокчетата, така че някой ще им се зарадва. Simple Smile

Стикита чакаме ние. С нетърпение Grinning Май не само миналата, а и по-миналата нямаше.

Авокадо в мрежичка скоро някой взимал ли е? Става ли? Че понякога има партиди масово скапани отвътре и с много големи костилки.

# 849
Лентите и сокчетата не ме вълнуват. Ако достигна някоя награда, ще я подаря тук. Мисля да взема тази вертикална парна четка. Чакам и чугунени съдове от месеци, но няма. Пускаха само грил тиган преди около 2 месеца.

# 850
Сега лятото нямам против сокчета, влизат идеално в коктейлчета 👍

# 851
Свекърва ми съхранява кори за баница във фризера и не се променят.
Те имат дълъг срок за съхранение и когато не са отворени издържат без проблем в хладилника на най-горния рафт (аз така съхранявам).

# 852
  • София
Загледах и аз дъждобраните, но ми се сториха малки, за деца и не взех.

# 853
  • софия
Загледах и аз дъждобраните, но ми се сториха малки, за деца и не взех.
Изобщо не са малки, но са еднократни. Найлонът им е по-тънък от този на пликчето, в което са. Може пък да е по-здрав? Универсален размер са. Като за 2 лв. са екстра.
Скрит текст:
Сега отворих един да не се окаже, че имайки го, всъщност нямам. 83 см е едностранна ширина. Идеални са да ги носиш на концерт. За това ги взех. Даже се замислих дали да не взема по още 1, но май ще се въздържа, че не съм сигурна в здравината.

# 854
И аз съм си купила няколко от тези дъждобранчета ( често ги пускат и по намаления за левче), за децата ,че ги искат ,когато ходят по екскурзии.

Общи условия

Активация на акаунт