Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 222
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 825
Аз имам една друга парна четка от Лидл, която обаче не подава постоянно пара, а само като натиснеш копчето еднократно. Не ми върши никаква работа, не съм я ползвала грам и ще я пускам в olx. Ето тази е :
Скрит текст:
Но тази, която се очаква на 5-ти е по-различна, да разбирам ли, че тя си е нормална четка за вертикално гладене, която подава постоянно пара и всъщност върши работа?

Също така съм хвърлила око на уреда за кисело мляко. Квася си редовно, но ми е хамалогия с големите буркани, завити с одеало....а и ми харесва размерът на бурканчетата, точно за една порция. Стъклени ли са? Как точно работи? Не знам, още един уред...но пък ще ми влезе в употреба.

# 826
Другата парна четка има бутон за постоянна пара, може и с натискане.
Уредът за кисело мляко поддържа температура 40-45 градуса. Ако не са правили подобрения във функциите, изключва се ръчно. Удобен е, може да се използва и с подходяща тавичка /ако не искате в порционните бурканчета/. Стъклени са бурканчетата, някои бурканчета от сладко също пасват в машината.

# 827
Не знам вярно ли е, но марсилският, както и сирийският, са тип домашен сапун.
Да, подобни са, на растителна основа. Някои се правят с любимото на всички палмово масло 😁

# 828
Благодаря! Звучи добре, щом са стъклени ще му дам шанс Simple Smile

# 829
Сиренето ще е от четвъртък, така съм си записала аз.
https://www.lidl.bg/bg/broshura/31-07-06-08/view/flyer/page/44
Четвъртък ще заредят нова партида (с повече вода Wink ) Който не си е купил с водата да не пропусне 6 лева литъра. Купете направо една бутилка 10 литра вода за 3 лева Simple Smile

Таз седмица пак не стигнах до Лидъл. Така си заминаха купоните и наградите. Нищо не ми хареса.

# 830
  • софия
Аз си купих дъждобрани, че се оказва полезна вещ (след дъжд качулка, ама нейсе). Дори не съм отворила да видя как изглеждат, но са малки спретнати пакетчета.
Друго не съм купувала от седмици. Загледах парната четка, че скоро ползвах такава и ми хареса, но не съм сигурна дали искам да купувам от Лидл или да е на доказана марка.

# 831
Здравейте, маже ли мнение за течното  Омо, което е в брошурата от петък?

# 832
Подарявам
Скрит текст:

# 833
От тази сутрин има ли ново зареждане на точените кори 1+1? Вчера много бързо се изкупиха и не успях да ги хвана.

# 834
От тази сутрин има ли ново зареждане на точените кори 1+1? Вчера много бързо се изкупиха и не успях да ги хвана.
Всеки магазин е различен. Може да попитате във вашия дали ще зареждат

# 835
Едно време течното Омо в Лидл беше страхотно, обаче последния път като купувах ми се видя доста различно и спрях да вземам.

Аз се пробва да гладя вертикално с приставката на парочистачката, уж има такава функция. Ама не става добре, така че според мен ако искате да гладите хубаво и ще се ползва, по-добре хубава марка. Във ФБ групите редовно някой си продава парогенератори и уреди за вертикално гладене, може да ги вземете за същите пари, за които се продават в Лидл.

Като купувах преди няколко месеца обикновена ютия, ми направи впечатление, че тази на Филипс беше много по-лека и удобна за хващане, отколкото лидълската. Цените бяха сходни. Пробвай да подържиш някой изваден уред за пара да видиш лек ли е и удобен ли е.

(малко съм издразнена на техниката им, ядосах се на епилатора, много е гаден, нищо общо със старите ми филипс и браун, макар че съм ги ползвала преди повече от 10-15 години и са били много стари модели).

# 836
Аз тогаа пък да влезна да похваля нещо на Лидл . Правих пролетно/лятно почистване и си изтупах и изпрах матраците и столовете. Първо ги минах с прахосмукачката за акари ( с УВ) на Silver Crest, и после ги изпрах с прахосмукачката за пране , която преди няколко седмици пускаха. Изпрах и няколко килима и дивана на мама ( който не беше виждал пране никога, за сметка на това пък се е сблъсквал с 4-ма внуци Simple Smile). Аз лично съм много доволна от резултаттите , като където имаше стари петна първо ги напръсках с активната пяна за дамаски ( на Лидл) и след известно време минах с прахосмукачката.
Какато съфорумката тук каза , всичко изсъхва за няма и ден и като му хванеш цаката е доста бързо и лесно.
За мен друг плюс на прахосмукачката е, че не е супер голяма и лесно се разглабя.
Ръчния чопър също ми е вече в топ 10 на уредите , които ползвам - супер бързо , лесно се работи , малък е и винаги е под ръка .
Сега чакам едни лампчки с лед ( че взех на лапето от Икеа една за четене  , но много голяма и силна , а то жално , хич не обича да чете - дано поне малкото заобича Simple Smile) и все още си чакам туристическата ютия и регулируемата термоглава за парно ( май ще има да си чакам последните 2 до 2-ро пришествие ) . Но, вече се оглеждам и в К, че там се появяват някой неща , които преди само в Л ги пускаха.

# 837
Изпуснала съм я тази прахосмукачка за пране. Чудя се от доста време заслужава ли си да си купя такава или периодично да викам фирма.

# 838
Имам въпрос, от кога не са пускали стикита и не смятат ли скоро? Joy
Нещо им мина модата.
От днес имам нова лента, този път за 400лв, до сега бяха по 700, миналият месец 560, този вече разбраха, че и първа сума стигам със зор. А едно време.... щях да я превъртя, но свърши.
Наградите са сок от ябълка, сок от ябълка или мултивитамин, сок от плодове или нектар от вишна. За по 1ст. За 400лв -5% за сума над 100лв. Много ме развеселиха така първоавгустовски.
А вашите ленти за какви суми са?

# 839
И моята е 400 този път ( явно разбраха ,че 700+ лв няма да навъртя и решиха да се поправят Wink ). Иначе , щях да ги стигна миналия месец и 700, но съм забравила да си сканиран картата,когато си купих прахосмукачката и едвам 200 и нещо стигнах.

Общи условия

Активация на акаунт