Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 072
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 035
На теория е така, ама на практика - ако си един Лидл служител и ти върнат стока, за която ти кажат примерно аз само го отворих и не ми харесва, искам да го върна. Приемаш рекламацията, отбелязваш, че е сбъркана покупка и я връщаш в продажба. Не вярвам да пускат за продоване неща, за които е очевидно, че са използвани и със следи от употреба.

# 1 036
Ако има очевидни следи от употреба, защо приемаш рекламацията? Но и да си я приел вече, после защо пускаш в продажба?

# 1 037
Не си ли разчистват точно някакви върнати или останали, залежали неща така с тези промоции? С някакви дефекти леки или нарушени опаковки? Да, възможно е да е нов артикул, просто останали единични бройки, но за техника, дрехи, някакви детски комплекти (играчки, креативни) съм забелязала, че нещо все не им е съвсем наред като съм взимала. Или липсва нещо после от комплекта, или е използвано (личи си като се загледа човек, дори без да е съвсем мърляво), или нещо не работи както трябва. То затова и съответната цена на даденото нещо.

Веднъж попаднах на неработещи термометри на Медисана, не от разпродажбите - взехме един, не мери, върнахме го, пак взехме - и втория не мери. Отказах да пробваме трети път. После мина време и гледам доста бройки имаше от тях точно на разпродажбите, а те си изглеждат съвсем нормално, запечатани…мисълта ми е, че взимам и аз от тези артикули, ако ми трябва нещо (и в Лидл, и в К, и в Б), но имам едно наум и ги оглеждам добре или в магазина (ако има начин) или като мина през каса. Пак имам фалове, като бързам и няма как да го огледам нещото де.

# 1 038
Не си ли разчистват точно някакви върнати или останали, залежали неща така с тези промоции?
Кои промоции имаш предвид, като залепят на самия предмет етикет за намаление в конкретния магазин или като се появи в брошурата за всички магазини? В първия случай разчистват и може да има и върнати неща, във втория случай по-скоро не.

# 1 039
Не си ли разчистват точно някакви върнати или останали, залежали неща така с тези промоции?
Кои промоции имаш предвид, като залепят на самия предмет етикет за намаление в конкретния магазин или като се появи в брошурата за всички магазини? В първия случай разчистват и може да има и върнати неща, във втория случай по-скоро не.

За тези с етикетите говоря, например като тази машина за сладолед в предишните мнения. Намаленията, които организират периодично разпределени по ценови категории, не тези от промо седмиците от брошурата.

# 1 040
  • до най-прекрасния мъж
Бамбуковите ленти по принцип не ги харесвам особено. Случвали са ми се мнооого миризливи на няколко пъти в китайски ресторант. На мен ми миришат на урина и ако се паднат такива, не ги ям. Останалата храна не мирише и се яде, просто ги отделям.
Кетчуп при нас има, довършваме точно една опаковка. Липсваше по едно време, но се появи вече, разбира се с нова цена.
Вчера ходихме за тениски XXL, всичко беше опоскано. Забравих да ида рано с детето и следобяд нямаше изобщо.
Някой сеща ли се дали скоро пускаха миксерчета за фрапе? Имаше в К миналата седмица, но ги изтървах. А много искам такова.

# 1 041
Здравейте! Имам нужда от съдействие. Издирвам детската тоалетка играчка (от серията популярни, както кухнята им). Видях я сред нещата, които бяха пуснали на разпродажба, беше 50 лева. Тогава не ми беше нужна, но сега - да! Моля ако някой я вижда все още сред тези разпродажби, да сигнализира. Лидл предлагаха ли услуга да изпращат артикул в друг филиал? 🤔

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 23:20 от mamito81

# 1 042
  • Буркина Фасо
Някой сеща ли се дали скоро пускаха миксерчета за фрапе? Имаше в К миналата седмица, но ги изтървах. А много искам такова.
на ток. на батерии си имаш  Smiley

# 1 043
  • до най-прекрасния мъж
на ток. на батерии си имаш  Smiley
Да, забравих да уточня в тази тема - на ток искам Grinning

# 1 044
Това ли е кетчупът?

Въобразявам ли си или миналата седмица и але лед в пликове по 3 кг?🤔🤔 Сигурна съм, че на етикета пишеше 3 кг, не погледнах какво пишеше на самите пликове...

# 1 045
  • Sofia
Бейби калмари търсеше някой - имаше днес няколко пакета на Лъвов мост. Взех и аз за една рецепта, дето й се каня отдавна,.

# 1 046
Същия 👌
При нас го няма от месец някъде. На негово място има някакъв друг....
Благодаря, Долче, дано и при нас заредят

# 1 047
Аз от този вид кетчуп скоро не съм виждала лютия вариант.
Лютия много ли е лют? Като го имаше само го заглеждах и му се чудих.

# 1 048
Не, не е много лют, пикантен по-скоро. Дъщеря ми не яде люто, но с кетчупа проблем няма.
П.п. А защо го водят "ново" 🤔, така като гледам само цената е нова 😏, с левче отгоре

# 1 049
Препоръчайте бяло и розово вино от Лидл.
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт