Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 090
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 020
За парочистачката:
С едно пълнене чистя тоалетна, плочките по пода в банята и част от стените, плюс плочките в малък коридор и често ми остава пара, за да мина още нещо.

На мен обаче не ми харесва много чистенето на банята само с пара, ползвам си я за бързо чистене и дезинфекция. Зависи и колко са големи банята и прозорците. Не съм засичала колко се чака преди второ напълване, примерно 7-8 минути. После е готова почти веднага.

Натиска се непрекъснато, но не е копче, а добавка към ръкохватката, така че просто държиш по-здраво и пуска пара. Ако хванеш по-долу и натискаш силно, излиза силна пара, ако е по-горе със слаб натиск, парата е слаба. По-лесно е да се ползва със силна пара. В темата за парочистачките се оплакват от капещи керхер - тази не капе.

# 1 021
Vessela Nickolaeva, много благодаря за детайлния отговор! Добре ми звучи, ще взема да я пробвам значи.

# 1 022
  • Перник
Управителката не беше никак хепи. 😆
Върнаха ми парите и сега се чудя дали изобщо да купувам друга.

Не ти трябва Simple Smile Правя си чудесен сладолед без машина с лидълски продукти - 1 консерва кондензирано мляко + кутия животинска сметана. Разбивам сметаната с миксер, добавям млякото, после разделям на порции според това колко различни вкуса смятам да правя, слагам добавките и - във фризера. Става и с неразбита сметана, но с разбита ми харесва повече, защото е по-пухкав Simple Smile

# 1 023
Ами честно да ви кажа, отворих една друга машина, беше омазана с нещо. Явно всички са върнати поради някаква причина и не ми се рискуваше. Вярно, 10 лв са, но не ги намирам на улицата.
Взех си кисело мляко, че бях забравила и се прибрах без машина за сладолед. 😆

# 1 024
Това ми напомня, че онзи ден видях комплект ножове в кутия с остатъци от храна по единия... Като стана дума за омазаната машина със сладолед.

# 1 025
  • Пловдив
Здравейте,
Някой с впечатления от предходни кампании, от стерилизиращата кутия, която предстои?
https://www.lidl.bg/p/moiata-bania-e-hit/beldray-uv-c-sterilizir … shta-kutia/p86791
По-конкретно върши ли работа за очила?

# 1 026
Нали щяха да я прекратят тая практика на връщане на използвани неща...аз още помня една машинка за подстригване с един сноп коса...

# 1 027
Скрит текст:
Този контактен грил става ли за нещо? Видях, че е само 1000 вата, едва ли ще пече добре.
На мен вече и моят тефалов с двойна на тази мощност ми се струва слаб за скарата, но може да има и други фактори, които да оказват влияние за изпичането, не съм се задълбавала да търся информация, освен че видях, че професионалните скари са доста по-мощни.

А как го почиствате този грил, защото в нета видях с по-голяма мощност, но пише плочите да не се мият с течаща вода и само да се забърсват.
[/quote]

Моят има свалящи се плочи, които мога да измивам, след като се подсушат могат да се монтират отново. На Тефал е, но от много ползване вече покритието се промени, за по-сухи меса залепва, ако не намажа плочите, а и ми се струва вече слаб като мощност. Хареса ми как стават гриловани на чугунен осребрен тиган-грил, купен от Лидл, но там по друг начин се приготвя - няма затваряне като на тефалския грил и съответно изпичане и от двете страни едновременно, а трябва да се обръщат продуктите. Но този тиган-грил е и много тежък за миене - три килограма е.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 15:36 от fenyx

# 1 028

Не ти трябва Simple Smile Правя си чудесен сладолед без машина с лидълски продукти - 1 консерва кондензирано мляко + кутия животинска сметана. Разбивам сметаната с миксер, добавям млякото, после разделям на порции според това колко различни вкуса смятам да правя, слагам добавките и - във фризера. Става и с неразбита сметана, но с разбита ми харесва повече, защото е по-пухкав Simple Smile
Кондензираното мляко подсладено ли го слагаш и животинската сметана тази в кофичките заквасена или някаква друга?

# 1 029
  • Перник

Кондензираното мляко подсладено ли го слагаш и животинската сметана тази в кофичките заквасена или някаква друга?

Кондензираното мляко е подсладено, да - това в металната консерва. Сметаната е тази

# 1 030
Благодаря много, не е тази, за която мислех заквасената, ще търся точно тази опаковка тогава.

# 1 031
Нали щяха да я прекратят тая практика на връщане на използвани неща...аз още помня една машинка за подстригване с един сноп коса...
Тази практика по-скоро би трябвало да се прекрати от клиентите, които използват даден уред пък после кажат, че не е използвано.

# 1 032
Така де ама ти купуваш стоката от магазина, а не от несъвестния клиент.

# 1 033
Лидл да бъдат така добри да следят за непускане в продажба на мръсни, мазни и пр. уреди, посуди и т.н.

# 1 034
  • София
Лидл да бъдат така добри да следят за непускане в продажба на мръсни, мазни и пр. уреди, посуди и т.н.

Да бъдат така добри, но пускат в продажба. Sad

Общи условия

Активация на акаунт