Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 096
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз да повторя питането за ръчната парочистачка от тази седмица - доволни ли сте?

# 1 006
Този контактен грил става ли за нещо? Видях, че е само 1000 вата, едва ли ще пече добре.
На мен вече и моят тефалов с двойна на тази мощност ми се струва слаб за скарата, но може да има и други фактори, които да оказват влияние за изпичането, не съм се задълбавала да търся информация, освен че видях, че професионалните скари са доста по-мощни.

А как го почиствате този грил, защото в нета видях с по-голяма мощност, но пише плочите да не се мият с течаща вода и само да се забърсват.

# 1 007
От известно време не намирам лидълския кетчуп....дали е нещо временно или вече няма да го има?

# 1 008
Продуктите за коса на Cien - имам жълтата маска за коса, за изтощена. Добра е, даже повече от доста по-скъпи марки. Шампоан с балсам 2 в 1 не е добро на никоя марка, но става, ако косата е суха, не се омазнява и го ползваш вместо шампоан, плюс балсам или маска накрая. За спрея не знам.

Маково семе може да се ползва за печива, иначе за смути и ядене така трудно се яде Simple Smile Аз си правя домашно и го ползвам за пълнеж на кифлички, рула и сладкиши. Има много чешки и полски рецепти с маково семе.

Супер е ръчната парочистачка, имам същата. Единственият минус е, че е малка и се държи на ръка, ако ще чистиш редовно пода, не е удобна.

# 1 009

Да я взимам ли?

# 1 010
  • In transit
Ени, ако имаш място във фризера, за да я ползваш, вземай...за 10лв е без пари.

# 1 011
Аз да повторя питането за ръчната парочистачка от тази седмица - доволни ли сте?

Включвам се и аз в питането за тази парочистачка от четвъртък:

Главно би се използвала за плочки (баня и под), прозорци и една голяма клетка за папагал Joy Опитвам се да преценя колко е голям контейнера й, дали ще е достатъчен за почистване поне на една баня примерно наведнъж или ще трябва да се пренапълва. Ако се допълва, конкретно този модел трябва ли да се чака 15 мин примерно, за да тръгне пак? Имала съм такъв и беше страшно неудобно. Другото, което е неудобно по принцип (но сигурно и тази ще работи така, май не съм виждала друг вид ръчна парочистачка досега) - факта, че трябва да се натиска непрекъснато едно копче, за да пуска пара. За нещо малко като площ е супер, но ако се захвана с някаква по-голяма чистка, бррр - голямо стискане и натискане Joy

# 1 012
Ами нямам много място, за това се чудя. Отдавна бях мераклийка. Без пари е наистина.

# 1 013
То си пише, че е малка  250 мл.

# 1 014
Взех машината за сладолед, но вкъщи я отворих и се оказа, че капакът й е счупен. Тези промоционалните неща могат ли да се връщат? Или поне да ми я заменят за здрава?

# 1 015
Намалени стоки не се връщат, тези седмичните би трябвало да може. Звънни по тел. и питай какво да правиш.

# 1 016
Обадих се и казаха да отида, ще я сменят или ще върнат парите.
Ще се връщам.

# 1 017
Е то при счупен капак си е рекламация, а не връщане ей така щото на някого му скимнало че не го иска. Има разлика, би трябвало само второто да не става при тези намалените неща, евентуално.
Правото на рекламация няма как да го отменят.

# 1 018
Управителката не беше никак хепи. 😆
Върнаха ми парите и сега се чудя дали изобщо да купувам друга.

# 1 019
Продуктите за коса на Cien - имам жълтата маска за коса, за изтощена. Добра е, даже повече от доста по-скъпи марки. Шампоан с балсам 2 в 1 не е добро на никоя марка, но става, ако косата е суха, не се омазнява и го ползваш вместо шампоан, плюс балсам или маска накрая. За спрея не знам.

Маково семе може да се ползва за печива, иначе за смути и ядене така трудно се яде Simple Smile Аз си правя домашно и го ползвам за пълнеж на кифлички, рула и сладкиши. Има много чешки и полски рецепти с маково семе.

Супер е ръчната парочистачка, имам същата. Единственият минус е, че е малка и се държи на ръка, ако ще чистиш редовно пода, не е удобна.
Тази маска остава ли леко мазен филм върху косата, за да може да се разреше под душа. Може ли и снимка? Сега ползвам на Nature's best розовата с бадем, не е в ПА, взимала съм я отдавна и за нищо не става. Колкото и да сложа от нея, няма никакъв ефект. С нея и без нея, резултатът е един и същ.

Общи условия

Активация на акаунт