Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 069
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 065
  • софия
Вие сте спрели да ходите със седмици, аз спрях и брошура да гледам 🙃
Покрай темата се информирам какво ще има и ако коментирате нещо силно, тогава отварям и гледам.

# 1 066
Купих си прахосмукачката. Ще видим дали ще ми върши работа, но чак довечера.

# 1 067
  • Буркина Фасо
Аз чакам акумулаторната прахосмукачка...
преди седмица в Алито имаше по 3-4 лв. (или $) познат си поръча.

# 1 068
Миналата седмица оставих на Лидл 5,99лв. Simple Smile Тази седмица не съм ходила. Като гледам брошурата за следващата седмица може да прескоча и нея.

# 1 069
Миналата седмица си купих евкалипт, на втория третия ден забелязах, че най-младите листенца изсъхнаха, а от тази седмица почна да съхне целия.
Не съм го пресадила, почвата му е някаква странна като кал.
Има ли други купили от евкалипта и как са вашите растения.

# 1 070
Задължително го пресади в нова пръст. По принцип тези саксийки с цветя по супермаркетите са за "еднократна употреба" - подарък или украса на маса. Ако не се обгрижат веднага, отиват в кофата.

# 1 071
  • София
На мен две маслинови растения закупени от Лидл изсъхнаха, а нямаше причина.
Сутринта купих сладка царевица. Имах възможността да си избера хубави цатевици. Купих и пъпеш Медена роса.
За другата седмица нищо не харесах.

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 15:15 от Amiamo

# 1 072
Може да са като елхите по Коледа. Отсечени и набучени.

# 1 073
Така изсъхват и на К,И от двете места съм взимала различни цветя,веднага ги присаждам и пак мрат.И при 2 приятелки пак така.Отдавна от там не взимам.Има им нещо .

# 1 074
На мен две маслинови растения закупени от Лидл изсъхнаха, а нямаше причина....
Аааа, що го написа? Имам три маслини и сега още повече ще им треперя.

# 1 075
  • Пловдив
Да си побутна въпроса, или съм прекален оптимист в очакванията към уреда.
Здравейте,
Някой с впечатления от предходни кампании, от стерилизиращата кутия, която предстои?
https://www.lidl.bg/p/moiata-bania-e-hit/beldray-uv-c-sterilizir … shta-kutia/p86791
По-конкретно върши ли работа за очила?

# 1 076
Има корени, но незнам дали може да се спаси.

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 23:19 от zari65

# 1 077
Какво им е промоционалното на тези стоки в брошурата? Аз цаца си вземам редовно, че детето я обича и си е все на 2,59. Кроасаните 5 бр/3,99. Други неща също забелязвам, че са си на същите цени, просто са сложени в брошурата. Не знам винаги ли е било така, аз от 7-8 месеца пазарувам по-често и сега го забелязах.
Иначе ще ходя за мини пици, олио, френските макарони, сметанов ликьор (имитация на Бейлис).

# 1 078
Да, Лидл отдавна не е евтин магазин. Добре че рядко помня цени, досега да съм изпаднала в депресия. Започнах да редувам веригите и ми подейства доста освежаващо.

# 1 079
Да си побутна въпроса, или съм прекален оптимист в очакванията към уреда.
Здравейте,
Някой с впечатления от предходни кампании, от стерилизиращата кутия, която предстои?
https://www.lidl.bg/p/moiata-bania-e-hit/beldray-uv-c-sterilizir … shta-kutia/p86791
По-конкретно върши ли работа за очила?
От тази точно -не.Имам на друга фирма и си я ползвам.За телефон,ключове и маски.Очила не съм пробвала,но не виждам проблем ако влизат. Дезинфекцита е с УВ-С лъчи и няма как да не работи.

Общи условия

Активация на акаунт