Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 063
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 080
Купих си прахосмукачката. Ще видим дали ще ми върши работа, но чак довечера.
Моля за отзив след като я използваш, че не мога да се реша.

# 1 081
Аз пък търся от памперсите за плуване😒В момента ги няма (проверих на няколко магазина в София).
На този телефон от брошурата дали ще ми съдействат и предоставят до определен магазин? Никога не съм опитвала да звъня...
Във всички магазини ли има от промоционалните стоки 5-7-10 лв, които са?🤔🤔

# 1 082
  • София
На мен две маслинови растения закупени от Лидл изсъхнаха, а нямаше причина....
Аааа, що го написа? Имам три маслини и сега още повече ще им треперя.

Само една маслина от Лидл ми оцеля. Наложи се да изрежа клонки. Крета засега. Има нови листенца, но е малка.
От Лидл наскоро купих намален Сингониум 50 % с много хубава кашпа  и една Монстера Делициоза в много добро състояние, също с кашпа. За 7 лв. я взех намалена. За две седмици при мен изкара 2 нови листенца. Едното даже е нарязано. И двете растения се чувстват добре и изглеждат добре. В Лидл също бяха в много добро състояние, не знам защо ги бяха намалили.
Стигам до извода, че зависи как са съхранявани в магазина. Когато ги занесеш вкъщи им трябва време за адаптиране. Много зависи и кореновата система дали е стабилна - оцелява или загива.
И аз им "треперя" да оцелеят, да.

# 1 083
На евкалипта ми се струва че е объркано поливането, ако почвата му е била като кал вероятно е преполято и изгнило.
Харесвам много и калифорнийското розе, но и то е сладко.
Скрит текст:

И аз вземах такова веднъж, на вкус мога да го оприлича на плодов оцет 😁 Пивко е, не е лошо Hands Plus1
По принцип тези саксийки с цветя по супермаркетите са за "еднократна употреба" - подарък или украса на маса. Ако не се обгрижат веднага, отиват в кофата.
Нямам такова впечатление, често вземам цветя от супермаркет. Имам добре развиващи се стайни цветя, мушкато, цитруси, лавандула, клематиси, нито едно не е отишло в кофата. Но пък цветя се обгрижват, няма как иначе.

# 1 084
Аз пък търся от памперсите за плуване😒В момента ги няма (проверих на няколко магазина в София).
На този телефон от брошурата дали ще ми съдействат и предоставят до определен магазин? Никога не съм опитвала да звъня...

Да, съдействат. Звънях веднъж да питам за електрическата четка за зъби. Казаха ми в кой магазин и колко бройки има налични.
Тъкмо сега се чудя дали да не им звънна за двупластовата тоалетна хартия от миналата седмица, че ми хареса и искам да се презапася 😉

# 1 085
Тази седмица брошурата е като едновремешните магазини "Намалени цени"...

От Лидл имам оцеляло едно растение - коледниче, кактус. Но опадаха  цветовете два дни след като го купих. Сложих го в голяма саксия и сега си е много добре, расте. Всички други растения умират.

# 1 086
  • софия
От Лидл имам от доста години замиокулкас и втора година дипладении, които купих със страх, но оцеляха зимата и сега пак хубавеят и цъфтят отвън. Почти никакви грижи не полагам за тях, освен поливане, когато се сетя.

# 1 087
Тоалетната хартия (трипластова, 16 ролки за 11,99 лв) ароматизирана ли е? Надявам се, че не...🤔

# 1 088
Благодаря bobo тогава ще действам🙂

# 1 089
Никакъв помен от боровинки в ранния следобед. Само табела останала, а под нея хубаво наредени пъпеши.Unamused

# 1 090
Боровинки при нас още вчера нямаше, и табела нямаше.

# 1 091
Тази година тръгна да съхне 15 годишната ми маслина от Метро, мм я занесе на вилата, и там я засади, така ги лекува Simple Smile)
Също и каламондина, абе тази година нещо се изпоразболя всичко вкъщи, май от една гадна торопочвена смес, купена от mr bricolage.
Та на вилата тъкмо каламондина и маслината се освестиха и взеха да пускат нови листа, и мина някакъв заек и ги изпояде. От цяла планина и гора, точно тях реши да дойде да ги яде.

# 1 092
  • София
Да, Лидл отдавна не е евтин магазин.

А има ли някъде  евтин магазин? Всичко поскъпна или доходите ни спряха на едно ниво.
Режийни, услуги - всичко е нагоре втора година.
По мои наблюдения едни и същи стоки се въртят на прИмоции между веригите.
Ако изпуснеш напр. салама КЕН в Лидл, от другата седмица е във Фантастико или Била.
Аз си ходя, купувам си каквото ми трябва - както и винаги съм го правила.

# 1 093
То и аз ходя така, но напоследък ми прави впечатление, че ценово за една и съща "кошница" горе долу се подреждат в низходящ ред Фантастико-Лидл-Билла. А преди най-евтино ми беше в Лидл, не в Билла.

# 1 094
Боровинки при нас още вчера нямаше, и табела нямаше.

Те от днес са на примоция.

Общи условия

Активация на акаунт