Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 128 268
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
В кой град /квартал се предлагат пилета на грил в Лидл?
В София кв. Надежда и Свобода има 3 магазина, но не се предлагат.
Та сега се сещам, че години наред в анкетата на въпроса какво купувате от друг магазин все пишех пиле на грил, но не ми пращаха ваучер-докато не спрях да пиша за пилето и почнах да пиша, че нищо не купувам от други магазини и взеха да пращат ваучери от анкетата(20) лв на всички от семейството по 2 пъти и даже и на майка 1 ваучер пратиха. Общо- 7 по 20 лв за 3 години.
Сегашната анкета е само от три страници и не искат номер на касова бележка. Ако пуснат в някой от трите Лидл в квартал ще купя едно да го опитаме.

# 1 261
В София на бул.Тодор Каблешков  - кв. Гоце Делчев има пилета.

# 1 262
Ползвали ли сте този шампоан, отзи ден го мернах на рафта, гледах, че има още един зелен ли беше, нещо такова?
Скрит текст:
Зеления ползвам аз, на мен ми допада. Изразходила съм няколко бутилки вече, хем са големички, с такъв съм и в момента. Не ми премива косата, с уговорката че не съм пробвала всеки ден да я мия, нямам нужда чак така а през ден. За мен си е съвсем приличен шампоан за честа употреба и като съотношение качество/цена ми е идеален.

# 1 263
Та сега се сещам, че години наред в анкетата на въпроса какво купувате от друг магазин все пишех пиле на грил, но не ми пращаха ваучер-докато не спрях да пиша за пилето и почнах да пиша, че нищо не купувам от други магазини и взеха да пращат ваучери от анкетата(20) лв на всички от семейството по 2 пъти и даже и на майка 1 ваучер пратиха. Общо- 7 по 20 лв за 3 години.
Сегашната анкета е само от три страници и не искат номер на касова бележка. Ако пуснат в някой от трите Лидл в квартал ще купя едно да го опитаме.
В приложението ли е тази анкета или е на сайта им? А самите ваучери в приложението ли ги дават или събират данни и звънят на печелившите?

# 1 264
На сайта е анкетата. Ваучерът е карта пластика, която изпращат по куриер.

# 1 265
  • София
Е, ама не са честни от Лидл. 🙄😜 Нали уж са им персонализирани купоните, и профилът ми е актуализиран, но нито купон за гръцки йогурт имам, нито за протеиновия сладолед (а от техните само този мога да ям, че е с по-малко захар; от 2г не ям кисело мляко и го замених с гръцкия йогурт, та само го дебна на промоция...).

И за да не е само жалване поста ми - вчера на Ботевградско шосе бяха намалени бананите и взех за мъжете, въпреки че лятото гледам повече сезонни плодове - много им харесаха! Не бяха нито зелени, нито презрели.

Подарявам тези купони + седмичните (без сладоледа)

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 14:19 от Аня♥♥♥

# 1 266
  • София
Пишете ми ако желаете за йогурт купон.

# 1 267
И в Лидл в Драгалевци има пиле на грил. Добре опаковано, още топли ги продават, доволна съм всеки път като взема, вкусни и пресни са. Цената мисля някъде към петнайсетина лева беше, дано не бъркам.

# 1 268
  • София
Скрит текст:
В приложението ли е тази анкета или е на сайта им? А самите ваучери в приложението ли ги дават или събират данни и звънят на печелившите?
https://www.lidl.bg/polezno-info/informaciya-za-klienta/anketa
изпращат мейл да пратиш данни за доставка
преди искаха и снимка на касова бележка
с DHL-куриери пращат физическа пластика ваучер с 20 лв
на касата казвам че плащам с ваучер и като отбележат-плащане с ваучер го маркират
с бар-код четеца като стока и то си дръпва парите вътре

# 1 269
Момичета, как седи въпроса с връщане на хранителни продукти, които са в срок на годност, но са развалени при отваряне?

# 1 270
Отдавна не бях вземала от гръцкия йогурт,  много рядък ми се стори в сравнение с преди. Няма да повторя.
Да не е бил някакъв с намалена масленост? Не че са много гъсти по принцип, но не ми е правило впечатление. На мен ми харесва вкуса, по-течните отиват на айрян 😁 Днес за закуска забърках един такъв на кремче като му добавих какао и захар. Щях да правя какаов кекс с тиквички, но се оказа че имам само половин чаша захар останала в шкафа и импровизирах друго сладко нещо Hands V

# 1 271
  • Пловдив
Отдавна не бях вземала от гръцкия йогурт,  много рядък ми се стори в сравнение с преди. Няма да повторя.
Да не е бил някакъв с намалена масленост? Не че са много гъсти по принцип, но не ми е правило впечатление. На мен ми харесва вкуса, по-течните отиват на айрян 😁 Днес за закуска забърках един такъв на кремче като му добавих какао и захар. Щях да правя какаов кекс с тиквички, но се оказа че имам само половин чаша захар останала в шкафа и импровизирах друго сладко нещо Hands V
О не, стандартния с 10 % масленост, който е с купон тази седмица. От години не бях купувала, понеже си ползвам по-нискомаслени млека и скирове, но ми дотрябва за една рецепта и реших да направя изключение понеже си го спомнях, че беше с хубав вкус. Да вкусът си беше същият, но консистенцията...може просто да съм уцелила кофти партида. Макар че често взех да "нацелвам" такива, особено след една опаковка моцарела която беше заприличала на бомба която всеки момент ще експлоадира, а като я отворих беше цялата на дупки като швейцарско сирене Scream До сега такова нещо не бях виждала, лидл успяха да ме изненадат. Бях купила 2 опаковки и само едната беше с такива ефекти, та не е от съхранението Smile

# 1 272
Момичета, как седи въпроса с връщане на хранителни продукти, които са в срок на годност, но са развалени при отваряне?

Отговарям си сама, за да сте информирани - върнах с дигиталната касова бележка без проблем току що.

# 1 273
Подарявам:
Скрит текст:

, както и всички седмични купони.

# 1 274
  • Sofia
Гръцкия йогурт от около година го развалиха. Не ми харесва с тази рядка консистенция, а преди постоянно купувахме.

Общи условия

Активация на акаунт