Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 128 230
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 365
Минавам да похваля Лидл по казуса ми със сиренето. Свързаха се с мен, извиниха се и ме компенсираха за причиненото неудобство(върнаха ми парите за продукта).
И аз съм доволна, рекламирахме една косачка за трева, върнаха ни нова.
В същото време има проблем с друга машина, купена от Хоум макс, е няма оправия с тия хора.
Предупредих го само от Лидъл и Кауфланд да си купува инструменти и машини 😎

# 1 366
В Ст. град - София кашоните на хлебопекарните изглеждаха добре, не бяха разкъсвани, олепени  и мърляви. Днес имаше няколко бройки, ако някой търси.

Aisha, благодаря! Това само ми подтвърждава още веднъж, че нещо се е случило там Grinning Не знам какво, ама не ми се рискува. Виждала съм къде по-големи уреди с напълно нормално изглеждащи опаковки, а тези визуално отвън все едно бяха излезли от партида с транспортни дефекти (ама на нормална цена). Вече съвсем прекаляват! Close

# 1 367
  • София
За тези, които искат да си купят босилек в саксия - през идващата седмица в Лидл е с цена 2.49лв., а в Кауфканд 1.99 лв.

# 1 368
Исках да купя кроасан на детето с еко ваучер, но на касата ми казаха, че не можело, защото сметката трябвало да бъде над 10 лв.?
Какви са тези глупости, това верно ли е?

# 1 369
  • Варна
На някой още да му се мота ненужен купон за йогурт по-гръцки, който да важи и утре?

# 1 370
На някой още да му се мота ненужен купон за йогурт по-гръцки, който да важи и утре?
Аз имам. Ще пратя.

# 1 371
Исках да купя кроасан на детето с еко ваучер, но на касата ми казаха, че не можело, защото сметката трябвало да бъде над 10 лв.?

Да, отвратителни са им условията, такива че направо да те откажат да се занимаваш. Явно пак основната водеща цел е личната им печалба, а не екологията. Expressionless

# 1 372
Какво е еко ваучер?

# 1 373

Да, и в Кауфланд е така.

# 1 374
  • Велико Търново
Някой може ли да ми каже как да си настроя метеорологичната лидл станция?
Днес я взех, претендирам за техническа грамотност около средно ниво, а уреда така и не показва всичко. Мери само температурата.

# 1 375
Супер са еко-ваучерите за мен, дори и да не се ползват със символичната им стойност, пак има полза - махам от вкъщи излишните кенчета, за които не винаги има място в близкия контейнер за разделно изхвърляне да предам.

# 1 376
  • In transit
Явно са ваучерите, които дават, като върнеш пластмасови бутилки или кенчета.

# 1 377
Точно те са, но са за някои филиали само, а условията как се ползват са ясно описани на сайта им.

# 1 378
Само на две места имало в София. Ако ще пътувам, предпочитам тези, които пускат храна за бездомни животни.

# 1 379
  • София
По случайност магазинът на "Искърско шосе" често ми е на път и нося бутилки и кенчета. Напоследък хората научиха за машинките и се чака на опашка. На всичкото отгоре редовно машините се препълват и никой от персонала не се трогва. Чакала съм по половин час да дойдат и да пуснат наново автоматите. И никой не се е сетил да сложи един кош за бутилките, които машината не разпознава. Хората се чудят какво да ги правят и ги хвърлят в общия боклук до вратата.

Общи условия

Активация на акаунт