Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 126 609
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 440
За мене ще има неща, които си заслужават - хърватските естествено пушени колбаси от истинско месо, евентуално и някое английско сирене.

# 1 441
Дали ще има пак перяща прахосмукачка? Има ли някой с отзиви дали е хубава?
Аз съм много доволна , но я взех в началото на юли, та ме съмнява пак толкова скоро да я пуснат. Често пускат тази за сухо и мокро почистване( смуче и течност ).

Благодаря! Не ми е спешна, ако е хубава, ще изчакам няколко месеца, че цените за пране на дивани и матраци от фирми са станали Open Mouth

За уреда за лице - имам този с вакуум, ако за него питаш. Не е чудо, но помага. Ползвам го доста като за масаж на слаба степен. На по-силна има ефект след като стоя няколко минути на пара (козметична сауна за лице имам), не маха всичко, но се вижда как издърпва поне част от замърсяванията и запушените пори. Но не става за пъпки, т.е. става, ама може да се възпалят или да се получи като подкожен кръвоизлив, ако не внимаваш.

# 1 442
Сега 1 месец ще има ученически неща и след това Хелоуин тъпотии и после хоп- Коледни неща Wink
Идеално! Стягам детето за първи клас, на Хелоуин е рожденичка, а коледни неща обожавам да пазарувам! 😍 Ако е така, супер.

# 1 443
  • София
Черното грозде е разкошно!

# 1 444
Доста ученически неща напазарувах днес, вкл. и някои фенски пособия.
П.п. На комплекта с ножица (Paladone ученически материали), същата става само за хартия. Предупреждавам само за всеки случай.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 12:57 от fenyx

# 1 445
Взех си хвалената от вас острилка, добра е. Дано не се хабят бързо батериите, че са цели четири.

# 1 446
  • София
И аз направих добър пазар днес. Запасих се с коректори, скицник, блокчета за рисуване, електрическа острилка.

Тези маски за коса пробвали ли сте ги? Добри ли са?

# 1 447
Имам оранжевата маска, не помня с какви масла беше. За цената си е супер.

# 1 448
  • In transit
Amiamo, тези маски имитират маските на Гарние. Поне визуално. Ако си снимала състава на зелената, може да ги сравним.

# 1 449
  • София
Пълен боклук са тези маски, не си давайте парите.

# 1 450
Amiamo, тези маски имитират маските на Гарние. Поне визуално. Ако си снимала състава на зелената, може да ги сравним.
Ето на зелената

# 1 451
Доста по-добре ми действат от маските на гарние, честно казано.

# 1 452
  • София
Доста по-добре ми действат от маските на гарние, честно казано.
Първите две маски са на Сиен, а на последната снимка са съвсем други в кашончето и цената  от 6,49 лв. е за тях.

# 1 453
Дали ще има пак перяща прахосмукачка? Има ли някой с отзиви дали е хубава?
Аз съм много доволна , но я взех в началото на юли, та ме съмнява пак толкова скоро да я пуснат. Често пускат тази за сухо и мокро почистване( смуче и течност ).
На каква цена беше тогава?
Гледах в Технополис подобни над 500 лв., а дали си струват нямам представа.

# 1 454
  • София

Бързах и не се сетих да снимам състава, но видях, че J_M_M е показала състава.

Маските в кашончето са на Agiva. Няколко вида са.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 20:03 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт