Избор на столче за кола - 5

• 40 471
  • 532
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Be safe май не ги пускат на промоция.
Не ви съветвам да взимате столче, което е само обратно на движението, знам че е най безопасно, но всичките ми приятели, който взеха такива де оплакват, че детето след година-година и половина не иска да се вози наобратно.
Аз съм се спряла на be safe beyond 360, но ще изчакам да видя и beyond 2 360.

# 511
Някой с опит от Англия колко пари излиза с ggbg или подобна фирма докарването на столче, че те са си тежки?

# 512
# 513
Мен лично ме отказаха ергономичните показатели на Beyond (за след новоредно, НО за новоредно е топ според мен, особено с позицията за пълно лежане).

https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/ausstattung-technik-zubeho … yond-base-id-864/

Неоптимална опора за краката
Тънка подплата
Изисква повече място
Лоша видимост за детето навън

___
Аз лично се спрях на Cybex Cloud T с база Т и после мисля да минем на Cybex Anoris T2 i-Size Plus.

# 514
Моето дене е на 4. Около 11-115 см е висок. Има ли стол в тези размери,  който предлага 360 ° въртене, тъй като колата ми е тясна (Мазда 3) и ми е много удобно.

# 515
Здравейте, бих искала да попитам за мнения, ако някой е използвал някое от столчетата MAXI-COSI Titan Pro2 i-Size или Britax Romer Advansafix pro lux, моля да каже +/- . Благодаря предварително

# 516
Някой с опит от Англия колко пари излиза с ggbg или подобна фирма докарването на столче, че те са си тежки?

Скоро ще мога да ви кажа, поръчах Besafe Stretch, преди два дни за 370£, Габко ще ми го доставят.

Редактирам се за да добавя относно поста, който призовава да не се купуват столчета, които се монтират само обратно на движението. Понеже и аз имах това колебание и доста се двоумих между Stretch и Beyond 360, ами реших в крайна сметка, че ще рискувам. Да кажа, че го купувам за дете на 3,10г, което от ден едно се вози само обратно на движението без никакъв коментар. Също да се има предвид, че  Beyond  модела е до 22кг (моят човек в момента е почти 18), а Stretch е до 36. А и знам, че като няма друга опция аз самата ще бъда много по-упорита и настоятелна преди да се предам. Ако се запъне в даден момент и откаже да се вози обратно, ами ще го продам, ще прежаля едни пари, ще купя друго столче. Но, сигурността е преди всички други съображения.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 21:32 от Freyaaa

# 517
BeSafe Stretch е много, много удобно. Дъщеря ми е едра, висока, над 110 см, след 4 месеца става на 5, все още се вози спокойно в Stretch. Поне още година, а надявам се и две, ще го ползваме.

# 518
  • София
Идеята ми беше, че е добре да има опцията за завъртане, а иначе докато може детето да се вози обратно на движението.

Скоро ще мога да ви кажа, поръчах Besafe Stretch, преди два дни за 370£, Габко ще ми го доставят.

Редактирам се за да добавя относно поста, който призовава да не се купуват столчета, които се монтират само обратно на движението. Понеже и аз имах това колебание и доста се двоумих между Stretch и Beyond 360, ами реших в крайна сметка, че ще рискувам. Да кажа, че го купувам за дете на 3,10г, което от ден едно се вози само обратно на движението без никакъв коментар. Също да се има предвид, че  Beyond  модела е до 22кг (моят човек в момента е почти 18), а Stretch е до 36. А и знам, че като няма друга опция аз самата ще бъда много по-упорита и настоятелна преди да се предам. Ако се запъне в даден момент и откаже да се вози обратно, ами ще го продам, ще прежаля едни пари, ще купя друго столче. Но, сигурността е преди всички други съображения.

# 519
Здравейте, може ли препоръка за столче над 4 годишна възраст? Мъжът ми е харесал Cybex Pallas G2, но по-скоро на външен вид, търся и други препоръки. Колата има изофикс. Благодаря!

# 520
Този стол е хубав. Видях го на живо и аз търся зя тази възраст.
Отказах се, защото искам опция с въртене на 360
С хучбек съм и не ми е удобно да закопчавам иначе. Детето е 110 -115 см 20 кг

# 521
По спомен от Деца на борда точно за този тип столчета се изказаха доста критично. Борда отпред им е проблем при удар, не помня други подробности.

# 522
Здравейте! Поръчах столче от голяма верига и преди да го натоваря в колата видях, че не е в оригинален кашон, а в кашон от детска количка. Разопаковах го вкъщи внимателно и с изключение на две леко зацапани места, които се махнаха с изтупване, всичко изглежда наред. Обаче мен ме гложди защо не беше в оригиналния кашон и сега се чудя дали да го върна. Ако беше корито, изграчка, дори дрехи, съм ОК, но това столче как да бъда сигурна, че не е изпускано, ако е било мостра? Не успявам да се свържа втори ден с магазина, но най-вероятно ще ми кажат, че не е мостра. А какво тогава би могло да бъде обяснението за кашона? Пак да кажа, на вид столчето изглежда ново, но ме гложди. Какво ще ме посъветвате?

# 523
Бих го върнала и да не беше столче, щом не е в оригинална опаковка, а още повече пък нещо, което купувате за сигурността на детето си. И сте в пълното си право.🤗

# 524
Барбалена, от Рая Тойс ли поръчахте?

Общи условия

Активация на акаунт