Спам тема(Юлски Отпускарски Спам!) - от 01.07. до 31.07.23г.

• 12 703
  • 326
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!

Вчера бях на винен фест. Беше много приятно, днес се чувствам свежа като репичка Simple Smile

# 196
  • София
И аз обичам винените фести.
Но днес ще е мохито фест цяла нощ 😁

# 197
# 198
Лори, имаш котка? Joy

Винен фест и свежа като репичка - Рейче, ти си магьосница. Joy

В 4 часа ветерът бутна едно шише в кухнята. Аз реших, че може да е влязла котка, та станах, видох го и пак си легнах. Да, ама нещо се разсъних. Огладнях. Таман зех да съ чудя дали да не лапна 1 лъжица мед ... и съм заспала. В 6,30 едвам отлепих. Дааа. Joy А със закуската скоро приключих -  ного гладни котки и клиенти. После - върви качи кг. Ни стаа! Joy

И ден ви ден! Чекайти четвъртъкът за хлад. Grinning

# 199
Да бе, да. Просто реших, че ще ви хареса снимката (на мен много ми хареса).
Пък и не бях се записвала в темата...

# 200
Щерката ти сигурно ще хареса идеята за такава котка. Grinning

# 201
ЗдравО!
Много ме мързи!

# 202
  • София
Лоре, време ви е за котка Heart

Освен, че ме мързи, спи ми се зверски.

# 203
Мързела винаги върви с дремуцане.

# 204
Октомврийско време, студ и дъжд. Искам под одеялото с котка в скута, ама няма. Не видях много от Париж, че ми беше друго целта на посещението, но пък разгледах от-до Лил - съща Белгия в мръсен и смрадлив вариант, но с по-спретнати хора и много кафенета/ресторанти. Тука няма едно кафе къде да изпиеш Grinning

# 205
Аз имам болнава свекърва, изнервен мъж и ще видя "почивково" лято през крив макарон.
Свеки закъса с кръста, лумбални му работи, взехме я при нас, водя я по доктори, правихме ямр, ангажирах сестра за инжекциите. Имаме час за контролен и лечение. Преди имах едно бебе (Джастев), сега има две, като едното е на границата на нервна криза, а другото изгледа и гледа всички турски сериали. Окупирала е тв и дистанционното. И ми ги разправя. УжасТ. Разправянето, де. Не искам да знам Мюмюн защо е сърдит на Бахар. Не ща, бе. Сутрин преди кафето правя манджи и супи. Прибирам, мия, простирам. После след работа сервирам, мия, прибирам.
Джастев бачка до откат, после мърмори. Изобщо красота. Абе, живот.
Пп Но тя ми е втората майка и никога не бих я оставила. Просто Джастев е мъж и като такъв, ако е за него, всички грижи са оправдани, а за другите - пф, не могат ли сами.

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 20:23 от Джаста Праста

# 206
  • Euskal Herria
Джасте, Hug.
Тя поне само на теб ги разказва. А свекър ми озвучава половината квартал, няма не искам, няма недей Wink.

# 207
Ян, Joy Hug.
Научих всьо и вся. Да съм ги гледала по добре не бих ги разбрала. Joy

# 208
Оф хора и аз мн съм изнервена тия дни Simple Smile. Май е от жегата и от токсичния дъжд хъхъхъ.
Джасте, ако требва някой лекар, да те насоча? При кой я води?

# 209
Джасте, бързо оправяне на свекървата. Ще издържиш, като те знам как я хвалиш попринцип, заслужила си е жената Joy

Мен ми е ден на поръчки - отметнах котките, сега и мен си. Казаха ми колегите, и гледам и съседите поръчват от един сайт, където казваш колко яденета и за колко човека искаш да готвиш следващата седмица и ти доставят продукти и рецепти от списък с ястия, от които си избираш. Дано са готини, защото всичките ястия звучат супер и дават хранителна стойност, калории, всичко и като цена е добре. Продукти за 5 ястия за мен (1 паста с кайма, 1 вегетарианско, 2 пиле, 1 риба, всичките с гарнитура или салата) + пица + бокс бира (5) + половин литър зехтин, че беше на промоция, общо за 50 евро. Много готино звучи, остава и изпълнението да е добре, та да спра да мисля кво да готвя и кога да пазарувам Blush

Общи условия

Активация на акаунт