Спам тема(Юлски Отпускарски Спам!) - от 01.07. до 31.07.23г.

• 12 702
  • 326
  •   1
Отговори
# 210
Рейче (благодаря за предложението), колежка ми препоръча невролог. Посетихме я, засега сме доволни. Жената обърна внимание. Обаче много трудно с тия часове, много болен народа, ей.

Норе, благодаря. Ще устискам фронта, де ще ходя. Wink Свеки наистина заслужава, защото е добра и грижовна жена, винаги готова да помогне и то от сърце.
(Пп Това с тоя сайт за готвене звучи много добре.)
Просто това лято се оказа натоварено, хората изнервени от жегата, Джастев е много натоварен в работата, почна да се нерви, отпуската му замина в бачкане и не можахме да отидем на плануваната почивка, така се стекоха обстоятелствата, но нищо, здраве да е, да сме живи и здрави, ще си плануваме друга почивка, само да вдигнем свеки на крака, че и тя вече се саклетяса милата все у дома, искам и нея да я поразходим малко, но всяко нещо с времето си.

И Добро утро. Grinning

# 211
Добро утро на всички вас!

# 212
Ох, Джасте, случват се и таквиз времена, но важното е да има надежда. Ще се оправи свеки и всичко ще си дойде на мястото. Но е гадно - работата и грижите уморяват, а жегата утежнява всичко. Търпение и спокойствие. Hug

Лил смрадлив - тез французи що така се изоставят? Норе, пътуването си е пътуване, все пак. Демек - хубаво е. Убачи да знайш, че ти завиждаме, пак, за тез температури. Аз само кат прочетох одеало и лошо ми стана. Днес сигурно пак върви към 40 градуса.

Фчера готвих чушки с яйца и сирене, днес - тиквички. Просто фчера от пазара това купих. И идеите идват. Joy Правих и сладолед вчера. Пекох бадеми. Ни мои - требе се яде. Вечерта ши минавам през Била. Отвориха я след месец и палвина ремонт. Ся се едно е друг магазин - сичко е където си иска. Joy Да видим с какви идеи ще изляза оттам. Joy

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 15:36 от ina.ina

# 213
внимавай да не забравиш своя живот ходейки по гзо на разни дъртухи. живота е кратък

# 214
  • над кукувичето гнездо
внимавай да не забравиш своя живот ходейки по гзо на разни дъртухи. живота е кратък
ти речи за дюнера, като си така мъдър

# 215
  • София
На разбито сърце мяза тука....

# 216
Пак ли?

# 217
дюнера е като пенисат. има малки средни големи огромни. ако никога си немала мъничък не значи че не съществуват. все някъде на картинка примерно си виждала. ако не си аз ще ти пратя. а малкия дюнер дори си го виждала защото преди имаше

# 218
  • над кукувичето гнездо
Ехххл, какви дюнери имаше едно време... Развалиха я тая държава.

# 219
бай тодоре на кой на остави

# 220
Ши ходи ли някой на концерт на Chemical Brothers на 31.08 в София?

# 221
  • над кукувичето гнездо
Аз ц

# 222
т.е. - не?

# 223
И аз нье!

# 224
  • над кукувичето гнездо
да Laughing

Не планирам да ходя, освен ако някой билет не ме удари случайно. Иначе някога им бях фен Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт