Спам тема(Юлски Отпускарски Спам!) - от 01.07. до 31.07.23г.

• 12 701
  • 326
  •   1
Отговори
# 225
И аз така - някога бях фен. Нищо от новото им /ако имат/ не съм слушала. Ама си питам. Grinning

# 226
  • София
Не, освен с децата ама не е подходящо кадчели 🙄

# 227

Разхлаждам се със снимки.
И се стоплям - с една нощна почти.  Joy Вън е 30,6 градуса, а вътре е 28,4 /само защото работеше климатик до 23 часа/

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 17:06 от ina.ina

# 228
Братко, днес яхнах метлата. Скарах се със свекървата. Може и развод да последва. Е, не издържах. Всеки човек си има предел. Два часа откат имах да правя моите си работи, като се има предвид, че излъсках къщата, изпрах, прострях, наготвих каквото и се щя, сложих, вдигнах, пропуснах работния си ден заради мед. сестрата, която и поставя инжекциите, и най накрая фасон, че музиката, която съм слушала била просташка. То щото турските сериали са върха на интелектуалността. Да, просташка беше, но ми беше кеф и кво. Нито по проста ще стана, нито по умна.
И като се отприщих, стана "Елате ни вижте", но не се месете.
За капак някой скършил катинарите на гаража, ходи купувай катинар, слагай. Картинки житейски.

# 229
Ох, милата! Сипи си едно и не се връзвай, възрастните хора нямат много-много цедка на устата и не винаги се усещат кога трябва да са благодарни Hug

# 230
  • Euskal Herria
Джасте, Hug.

# 231
Ох, Джасте, напълно те разбирам. Пожелавам на свеки бързо да се възстанови и да си отиде у тях. Всеки трябва да си знае дома. Две и повече поколения на едно място не могат да виреят и яко някой каже, че не е така, хич няма да му повярвам.

# 232
джасте, и това ще мине Hug

# 233
Джастелина, аз съм за избухванията. Никога не съм била привърженик на мижи да те лажем. Изтласканите емоции водят до болести.
А и зодията ни предполага някои неща. Joy

# 234
E поне ква беше музиката нема ли да кажеш?

# 235
Добро утро!

Хич не се ядосвай, Джасте. Не мога да си представя да съм дърта, децата да ме гледат като писано яйце, а аз да им мърморя за глупости. Дано не стигаме дотам.
Човек се променя на стари години и единственият, който съм виждала да не се промени, е баба ми. Остана си слънчева, и позитивна, и грижовна, и неегоист до края. А то накрая краят й не беше лек... абе несправедлива съдба.

# 236
Добро утро. Днес тук е мрачно и хладно.
Отивам на работа да си почина от вкъщи. Joy
Много ви благодаря, мили момичета, за думите и подкрепата. Heart Eyes Страхотни сте. Kissing Heart
Пожелавам хубав ден на всички. Flowers Four Leaf Clover

# 237
свеки свраки не могат да застават на пътя на чалгата. джена или смерт !!

# 238
  • София
Джасте, добре сте направили. Много ви се натрупа.

Аз искам на море...ма няма Sad

# 239
На морето не е хубави днеска. Вали и гърми.

Норче, ЧРД на братчето! Хубави хора сме се родили на дневната дата!

Почерпете се за мое здраве!

Общи условия

Активация на акаунт