Спам тема(Юлски Отпускарски Спам!) - от 01.07. до 31.07.23г.

• 12 696
  • 326
  •   1
Отговори
# 240
ЧРД, Рейче! Grinning

Жива и здрава да си! И все така позитивна! Черпя се. Grinning

Холдънът винаги знае как да ободри някого. Grinning Джасте, ще мине. Трябва да си го изживеете, излеете. Случват се такива ситуации. Как си днес? А другите двама?

Фчера първо святка, после взе да гърми, но ... до дъжд не се стигна. Има ветер - от фчера. Но захлади ... ного съм доволна. Ама е, одеве, 1 дядо ме ядоса. Мина през 3 групи лекарства /не помни какво е взел, па и не го носи/ и чака, да съм му показвала. 3-4 шкафа с лекарства нема как да му покажа. На 3-тото се отказах и му казвам, да ми носи показно от вкъщи. Возила съм се на тоз влак, дет викаше една колежка. Ми, не, няма да извадя толкоз лекарства, че и опашка да си заформя, а дядото пак няма да е сигурен. Ааа!

# 241
в матрицата на аптекарите влюбената двойка са тинитус и седалгин нео

# 242
Рейче, Честита да си. Жива, здрава и щастлива бъди. Весел празник. Hug

ЧРД и на Норчето на братчето и. Жив и здрав да е.

Инче, днес почти не си говорим. Инак сме добре.

Холд, бе... Joy

Леле, тука какъв бахър е и не спира да вали, гърми и святка, градусите паднаха под 20, с цели 20 от вчера. Брр.
Докато стигна до офиса бях вир вода и за капак не взех връхна дреха. Още по бррр.

# 243
Въй, Джасте, пази се да не настинеш.
Ама и тук захладня, а аз си мислех, че по обяд пак ще е топло. Гърми си отвреме навреме и понаръсва. Ама много слабо. Поразтърсих се аз и си намерих една блуза на работата, ши свърши работа за прибирането довечера. Че колежката е в отпуска и аз съм по цял ден.

# 244
ду'а липа

# 245
Духа я липата, духа я, ветерът. Ама грейна.

# 246
  • над кукувичето гнездо
Честит празник, Рва! Да си жива и здрава!

# 247
ЧРД, Рейче! Жива и здрава и много щастлива да си Hug
Мерси за пожеланията за брат ми, дано проима мозък скоро, че е страшно положението.

Тук сме втора седмица есен - 15 градуса и дъжд, не ми се помръдва в това време хич.

# 248
бело потниче и хуманитарния полуден е изпълнен

# 249
Аматьор! Бела престилка, отдолу сютюен и къси панталонки.
40 градуса така се преживяват. Бее, воопще лятото.

Норче, ни мои да е толко страшно положението. Ни с времето, ни с брат ти.

# 250
шизвиняваш но noragami е малко по-обемна от теб в горна част

# 251
Аа, това го знам. Joy Ама накарай я да завърши некво медицинско, де. Joy

# 252
При нас е 19 градуса.

# 253
  • София
Рейче, честита да си! Животът ти да е изпълнен само с хубави помисли и случки! Purple Heart
Аз от свеки няма да се оплаквам. 2 месеца и половина вече са под нашия покрив. Уж за малко беше...
Някак се спогаждаме. Още малко има да им дооправят къщурката и кой от къде е, ще си ходим само на гости. Relieved

# 254
Ох, знам, че моето прозвуча като зверското оплакване и като да съм неблагодарната снаха, но просто чашата ми преля. Не е само тя причината, съвкупност от причини и натрупвания е и много събрано напрежение в работа, в ежедневието, дори и у дома. Обичам я и се разбираме чудесно по принцип, тя ме гледа преди, по време и след операцията повече от ако и бях истинска дъщеря, като малко дете се грижеше за мен и гледаше нищо да не ми липсва. Сега аз се опитвам да правя същото, да и угаждам, да и помагам, да я обгрижвам, да не се чувства самичка, но всеки си има един предел на отношение, който другите не бива да прекрачват. И изпуших, много здраво. Но сте прави и това ще мине.
Не ми пречи, че е покрай нас, така сме по спокойни, не ми тежи да готвя и прибирам, ние си имаме и приказката и разбирателството, тежи ми, когато някой в един момент забрави какво е такт и забрави, че малко съпричастност към нуждите на другите не е излишна.

Пп Ама какъв е тоя бахър варненски тука, бе. Егати студа и дъжда. Лудо време.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 16:30 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт