СЕДМИ КЛАС - редим желания - 03.07-10.07

• 70 063
  • 934
  •   1
Отговори
# 240
Между другото бургаската справка за второ класиране съдържа информация колко деца са класирани на второ, което ще да включва и прекласираните, но не мисля че това носи някаква информация, дори и да беше обявено преди самото второ класиране. И на точка да е детето от последния класиран на пъряо, никога не се знае колко са между него и този последен. Колкото и да са подали за участие във второ класиране, не е ясно колко от тях ще се прекласират.
Благодаря, solnichka! Да, става въпрос за Бургас . Не знаех, че в другите градове не обявяват бройките. И действително ги има в справката за второто класиране. От времето, когато голямото ми дете кандидатстваше, ми е останало в ума, че гледахме някаква отделна справка за бройките незаписани на първо, която май излезе още преди второто класиране, но може и да греша.

# 241
Аз ще пробвам да вляза в 0:00 часа и без това малко време остана. Но няма да запаметявам, детето иска още 1 ден да си помисли. Редихме паралелките тази вечер за предпоследен път. А и утре ще взема медицинското. Ако се справя онлайн, няма да ходим до училището за кандидатстване.

# 242
Един въпрос, за да спестим  напрежение относно разбирането за датата на първото класиране: тя е 12.07.2023, или ДО 12.07.2023?

# 243
Един въпрос, за да спестим  напрежение относно разбирането за датата на първото класиране: тя е 12.07.2023, или ДО 12.07.2023?
до 12,07 ВКЛ. Аз лично очаквам на 11 или 12 да го обявят.

# 244
до 12,07 ВКЛ. Аз лично очаквам на 11 или 12 да го обявят.
Ами то реално цялото джуркане би трябвало да се случва за няколко минути.
Ако им се налага да проверят някои алгоритми то до 11 се надявам да са готови.

# 245
Имате ли оценките от свидетелството в училище в сайта на мон качени, че на моето дете излиза че още не са заредени... и малко взех да се притеснявам..

# 246
Като не са заредени оценките от дипломата, как ще се формира бала в инфоприем?

# 247
  • Някъде на край света
Имате ли оценките от свидетелството в училище в сайта на мон качени, че на моето дете излиза че още не са заредени... и малко взех да се притеснявам..

Не се притеснявайте. Прочетете какво е написано в сайта. Може да се появят и след кандидатстването.

# 248
  • София

Още не са качени.

При прием в детските градини кандидатури се редят до 17-18 часа (не помня вече точния час) в някой петък и още на сутринта в събота почваха да валят (не)честитките... Кандидатурите за 8 клас какво ли има да им джуркат 5 дена? Thinking

# 249
И при нас няма оценки от свидетелството.

# 250
Има един изключително полезен файл в инфоприем - Онлайн кандидатстване след VII клас. Препоръчвам да го прочетете. Не е дълъг - 6 странички. Има доста картинки. На една от тях пише - оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхронизация. Би трябвало да ви излиза в системата.

Цитат
Кандидатурите за 8 клас какво ли има да им джуркат 5 дена? Thinking
Може би не работят в почивните дни. Може някъде да се забави въвеждането от олимпиади и оценки от свидетелства, някой и друг тест на системата...
Миналата година класирането е пуснато ден по-рано. Баловете за някои области са се появили още на 8. юли ( не минималните и максималните, а балът на ученика за посочените паралелки). Във Варна обаче - на 11. юли по обяд. Форумът е изпищял в 16:53.

# 251
И колкото и да са малко, има подаваши в училища гнезда...
И системата "джурка" не само кандидатите област по област, а целия набор... А и трябва някоя и друга проверка. Предпочитам забавено, но проверено.
Вече Дидева писа, а имаме и помощници преживели го на живо "първо първо класиране" и после (истинско) "второ първо класиране" Close Мерси им за бързането! Искам неколкократно проверено и синхронизирано и истинско и точно още с отключването Hands Pray

ПП: Дидева, досега поне три пъти пуснах линк  за този файл и описание къде е... още преди да излязат резултатите от НВО. Ами хората явно указания от МОН не щат да петат, нищо, пе са добре написани и са реално в помощ.

# 252
  • София
При нас хем беше забавено, хем непроверено. Joy

# 253
Можете ли да ми разясните смисъла на математиката в паралелки във втора АЕГ от вида:  НЕ, М, Ф или РЕ, М, ИнТ? Означава ли това, че тези трети и четвърти вид предмети ще имат задължително профили след 10-ти клас?

# 254
Аааааа, живеех си кротко с датата 12сти,сега пак съспенс 😂. Отивам да си ДОсипя!

Общи условия

Активация на акаунт