Отговори
Търся мнение за специалността Киберсигурност на високите технологии във Висшето училище по телекомуникации и пощи (ВУТП) .
Синът ми е приет по първо желание там. Поради неясни причини другите висши училища се разминават сроковете за класиранията и трябва да взимаме решение, преди да сме видяли другите класирания.
Някой чувал ли е отзив за обучението и реализацията на тази специалност в това висше учебно заведение?

# 1
И аз съм приета същото и се консултирах с познати, които вече са студенти и имат повече представа за престижа на университетите. Общо взето никой не изказа високо мнение. Не мога да бъда сигурна, но мен лично ме отказа от това място.

# 2
И аз съм приета същото и се консултирах с познати, които вече са студенти и имат повече представа за престижа на университетите. Общо взето никой не изказа високо мнение. Не мога да бъда сигурна, но мен лично ме отказа от това място.
  здравейте, може ли да споделите мнението на вашите познати за ВУТП по подробно може и на лично. Синът ми започна но нещо е разочарован и сега не знаем какво да пр. Дали да се мести в друга специалност и коя е най перспективна.

# 3
  • Somewhere far away
може ли отзиви и аз се интересувам ?

Общи условия

Активация на акаунт