Интимност по време на бременност

• 3 024
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • СИ
Само като се сетя как вървеше секса с жената докато е била бременна... Ехе-е-е-е... Супер време беше.          Smile

# 16
Не мислиш ли ,че е прекалено интимен въпрос за споделяне от "майчетата"?

Не

# 17
Ние по време ва бременноста не сме били интимни ,казваше,че не иска да направи нещо на бебето 🤷‍♀️ та още от 2рия месец спряхме

Аз съм бременна в 6ти месец и сме го правили само веднъж. Незнам защо! Този път в който го правихме малко ми беше некомфортно, защото както всеки първи път се чудех дали всичко е наред и просто неможах да бъда на 100% но все пак го правихме. Оттам насетне той излиза с оправдание ,,Ами нали ти беше некомфортно и аз затова не те закачам повече".... Чувствам се тъпо ..

# 18
Детето ми е заченато с помощта на асистирана репродукция и по нареждане се пазехме само в началото. След това време нямаше проблем и бяхме интимни буквално до края. Последният път беше точно ден преди да родя и си мисля дали това не го предизвика даже ( 36г.с., доста рано като цяло)

Като казвате че сте били интимни до края това какво значи, че го правихте както обикновено като брой пъти или малко по рядко но все пак го правихте ? 🤗

# 19
Правили сме го по много и до последно и двата пъти, буквално до деня на раждането. Мен моята много ме кефеше като бременна, а и няма нужда да го вадя, което си е направо супер. Може би има значение, че по принцип правим много секс, проблеми с бременността не е имало. Не ги разбирам такива оправдания, 9 месеца без секс и без лекарско предписание, щото нещо не знам си какво си, от страна на мъжът. По скоро като оправдание ми изглежда, ама хора всякакви

Да и на мен ми звучи като оправдание и ми става тъпо, че явно не му харесвам в този вид..  незнам

# 20
Попитай го директно. Кажи му, че ти е тъпо.

# 21
  • Fairbanks, Alaska
Намирам бременните жени за много секси. Ако имам приятелка и е бременна, стига да няма противопоказания, няма да я лишавам от интимност.

# 22
Здравейте майчета! Искам да ви питам как е вашият интимен живот по време на бременността? Въобще съществува ли? Как се промениха отношенията с мъжа ви по време на бременността? Отдръпва ли се той по някакъв начин или обратно, засили се вниманието и интимността му към вас? Намира ли си оправдания като ,,Ами аз за да не те нараня нещо затова нищо не правя"? Благодаря

Привет! При мен бременноста беше нещо, което постигнахме трудно с помощта на инвитро. Когато получихме добрата новина, мъжа ми се захвана с ремонтиза правене детската стая. Интимния ни живот определено започна да намалява в интензивност към последните месеци, заради тежестта и болежките. Естесвено, не меже нулев, и двамате имаме нужди все пак. След раждането имахме по-малко време, защото се грижихме дза бебето, но все имаше една-две вечери, когато детето беше у баба, когато имахме шанса да се раздадем, с компенсация за времето, в което не можем.
Накратко, нищо страшно. Ако мъжът те обича, няма какво да те притеснява!

# 23
  • Поморие
Здравейте майчета! Искам да ви питам как е вашият интимен живот по време на бременността? Въобще съществува ли? Как се промениха отношенията с мъжа ви по време на бременността? Отдръпва ли се той по някакъв начин или обратно, засили се вниманието и интимността му към вас? Намира ли си оправдания като ,,Ами аз за да не те нараня нещо затова нищо не правя"? Благодаря
Срамота е толкова съвременни мъже да имат такава липса на общокултурни познания за човешкото тяло! При една нормална бременност няма никакъв проблем с поддържането на добър интимен живот. Или просто така оправдават несериозността си към половинката, изразяваща се в загуба на интерес и чувства, след като реши, че бременна, вече му е в кърпа вързана. 🤷🏼‍♀️
Говорете открито и накарайте човека да се образова повече по въпроса, аз така бих постъпила. Посетете курсове/консултации за бременни заедно.

# 24
Може и да "направи нещо на бебето", ако блъска и сеца като каруцар в мисионерската, и шкембето му притиска корема на жената Rolling Eyes

При нормален, към нежен секс, в подходяща за целта поза - интимността е крайно необходима и за заздравяване на връзката между двамата в този период, и за психическото състояние на майката. Жената не трябва да губи усещането, че е желана, въпреки големите промени, които се случват в тялото и. Както и други по-нагоре споменаха - дори при наличие на медицински противопоказания, има достатъчно други алтернативни начини за интимност.

За мъжете, които мислят бремеността за болестно състояние - водете ги с вас на консултациите, и си задавайте въпросите към проследяващия гинеколог. Той ще ви консултира най-добре, предвид конкретното състояние на конкретната бременна. А и като доктора даде зелена светлина, мъжът няма накъде да се дърпа. Освен ако просто няма желание, а това вече е съвсем, ама съвсем друг проблем.

# 25
През бременността малко, защото бях с ниска плацента и то не е препоръчително да не кажа, че на какъвто и преглед да ида първото изречение беше "И никакъв секс!". Вдигна се в 5 месец и повъзобновихме, но не сме се убили от секс. За сметка на това след раждането много бързо започнахме хем беше естествено раждане и имам шевове. ММ никога не се е смущавал от това, че съм бременна и това, че си ме харесва такава ми поддържаше самочувствието добро. Качих под 10 кг и после бързо ги свалих за нула време, и като започнаха да ми стават всички дрехи рязко ми се вдигна либидото. 😅

Общи условия

Активация на акаунт