Outlander- Тема 4

• 13 462
  • 196
  •   1
Отговори
# 195
  • Countryside
Колъм си е умен, но и лукав, в предисторията разгръщат травмата от баща му, и като компенсация той има нужда постоянно се доказва (на себе си) като кадърен и достоен, отделно има комплекс, заради недъга си. Както каза Якоб(баща им) единия е недъгав физически, другия ментално Joy А Колъм нямаше как да ожени себе си, защото вече беше женен са Летисия. Добър персонаж се е получил. Мен само изборът на Нед ме дразни, защото възрастният персонаж ми е любим, а младата му версия ме дразни, чисто визуално най-вече. Дугъл се жени за Мойра и имат 4 дъщери, тя умира в една от сериите в първи сезон, където Дугъл се напива и почва да вилнее и Колъм извика Клер да го упои Joy но каква съдба има Дугъл, 4 законни дъщери и двама незаконни сина (винаги е искал син) и кой знае още колко незнайни такива Joy

Малкъм Грант е сбъркал столетито, не е за него действителността, разказана в сериала, той е нежна душа, поет, артист...мисля, обаче, че не би трябвало да умира, защото когато Джейми разказва на Клер историята за бягството на майка му и баща му (в първата им брачна нощ), настроението е весело, как са избягали, как са се крили, как са се оженили след това, няма нищо за убития Малкълм...та и за мен беше изненада, че го гътнаха, но за драматизъм, и да се докаже Брайън.

# 196
Вярно, че съобщиха, че му е мъртва съпругата🤣
Но за Малкълм и аз се учудих, защото си спомням, че в оригиналния сериал го споменаваха тук-таме.
Колъм пък изобщо не знаех, че е женен, никъде не е споменато в предисторията ?! Дори не я дадоха съпругата му?! Или аз не съм забелязала?!
Аз ако знаех, щях първо предистория да гледам и след това големия сериал, че да ми се навържат нещата, а сега стана малко обърквация.

Общи условия

Активация на акаунт