Друга жена във връзката

• 17 678
  • 415
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Нищо сериозно.

Впрочем не е лоша идеята за ей такива дребни домакински номера - спираш да готвиш, да му переш, махаш му чаршафите...
Естествено, без секс...

# 286
Много несериозни коментари и съвети. Сякаш не пишат 40 годишни хора.
Напротив, щото сме над 40, че и с доста житейски опит, ги пишем тия неща. Тоя ще й се гняви, за да приеме тя  по лесно трети човек в семейството, щото знае, че тя няма къде да отиде, а и повече от половината й живот е минал с него. Ще си съсипва здравето и нервите заради двама нагли простаци.
Да поставя картите на масата, оня да избира между нея и чатовете, а не да прави детински номера, да ходи с приятелки на бира, и да се самозалъгва, че всичко е наред, щото оня изведнъж станал много мил и нежен. Колко време ще й издържат нервите, и всяка вечер ли ще ходи по градинките на бира, докато оня си чати? А зимата? Те приятелките й да не би да са все свободни жени. То такива наглеци не разбират от добро и от намеци
Аз пък съм сигурна, че ако тропне по масата и вдигне скандал, муньото ще се съпикьоса е ще усети, че е стигнал твърде далеч, , все пак на тия години хората трудно си развалят семействата заради някоя тъпа тръпка с възрастна и омъжена жена. Ама ако тя търпи и си мълчи, що пък не. После вече ще има още доста тръпки. Все без последствия за него, а нея - кучета я яли.
Познавах едно такова семейство, мъжът изобщо не се криеше с любовницата си, хем в нейния, на жена си апартамент живееше. Накрая и тя хвана любовник, мила семейна картинка - двамата лежат на семейната спалня, и всеки си чати с гаджето, че даже и коментират помежду си кой какво е писал. Е, ма бяха млади, и детето като порастна, тя му би шута.

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 21:58 от Прекрасная Василиса

# 287
Няма изневяра, има чат. Няма брак, има съжителство. Авторката не плаща разходите за издръжка, поела е част. Не е казала да има къде да отиде. Тя още обича този човек, но това не е важно, няма нужда да се бори за връзката си.
И да, нека действа по рецептите на хора, които в реалния живот си пазят семействата и правят разумни компромиси. Форумът ще се забавлява. Защо не.

# 288
  • София
Може всичко да мине и с няколко разговора...
А може и да се обърне на война...
Те си знаят.

# 289
Той ако е свестен човек, и поне малко държи на авторката, след един гранде скандале моментално ще спре с чатовете в извън работно време, особено пък пред нея. Ще предупреди и депресираната, нагла и проста колежка. Ако обаче е боклук, за какво й е?

# 290
'Щото ако имаха брак, а апартаментът беше наследствен, щеше да е различно. Дългогодишна любовница? Сипвате на жената с тези думи, не на мъжа, а тя достатъчно се съмнява в себе си, в мъжа си, във връзката си, в живота си, че да досмачквате, убедена съм.
Авторке, аз съвети за раздели не мога да давам. Истината е обаче, че ситуацията е унизителна. Изневярата между другото не е само туй в онуй, изневярата сама по себе си е предателство, може да е емоционална, сексуална, секс чат, видео чат, много неща. Бях чела, че за да има шанс една връзка след това трябва да има възмездие. Тоест предаденият да се отдалечи, а изневерилият да търси прошка и да се опитва да залепи счупеното. Иначе съвсем губи уважение към партньора и сам прекратява връзката, подсъзнателно той иска да бъде наказан, да заслужи опрощение. Мисълта ми е, че не трябва да търсиш разговори, да се молиш, да питаш в теб ли е проблемът!, не залитай в тази посока.

# 291
То даже това е повече изневяра от туй в онуй и чао, защото му отнема внимание и мисли към другата. Да си ходи при нея, аз не знам какво има да се обсъжда. Ако не спре веднага, да заминава. Какъв е казуса изобщо?!

# 292
Казуса е, че тя нито има къде да отиде, нито пък иска, а и не й стиска да го напусне. Щото уж са семейство, от 27 години, ама апартамента е купен само на негово име, щото той го изплаща, а и нямат брак.
Аз лично сто пъти предпочитам да изчуква по някоя колежка по тийвбилдингите, от време на време , без аз да разбирам , отколкото да си споделя личния живот в чатове, пред мен, и да ми казва да свиквам, че сме трима във връзката, ма не и физически.

# 293
  • София
То всъщност по-голямата изневяра е, че имота не е заедно....

# 294
  • Great Britain
Какво означава това изречение?

# 295
Какво означава това изречение?
Ми че живеят заедно, имат дете, апартамента се изплаща от семейния бюджет, ама е само негов. Той по всяко време може да я изхвърли. Или, ако той почине, синът й като нищо може да й каже да се маха, особено ако снахата не я понася.
Цуре, таз вечер чатове имаше ли?
Щото ми дойдоха още по брутални идеи за отмъщение. Ако искаш, ще ги споделя на лични.
Uncommen, ние я съветваме точно да си пази семейството, като разкара натрапницата и даде на миуто ясно да разбере, че такива простотии няма да търпи. То иначе, ега ти и семейството.
Ще си чати искрено и лично пред мен с някаква, и после ще ме опъва мен, докато си представя , че чука нея. Нали не мислите, че тия чатове са от чист алтруизъм?

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 23:51 от Прекрасная Василиса

# 296
Ааа това за апартамента съм го изпуснала.. голяма набутвация, да. Ама пък да не се е съгласявала на такъв вариант. Не знам как стои въпросът при такова дълго съжителство дали може да претендира за възстановяване на някаква сума? Примерно половин пазарна цена на жилището.. знам ли. Някой юрист да каже.

# 297
Нищо не може да претендира, освен ако няма документи, че тя е платила някаква част от имота. Ако е по хитра, може да се опита да го убеди поне да й учреди право на ползване.

# 298
Лично за мен , макар че не го приемам , чатенето мога да го преглътна , но реакцията му , че ще сте трима ....🔔🔔🔔

Където трима, там и четирима... Wink
Стигнах дотук. Я предложи третият да е мъж. Laughing

Дори не казва "Тя ми е само приятелка!", а "Ще сме трима!" Flushed Нагло.

# 299
Авторката трябваше да се съгласи да са трима, ама тя, мъжът й и някой любовник. Така с друга кокошка не е честно за нея.

Общи условия

Активация на акаунт