Друга жена във връзката

• 17 708
  • 415
  •   1
Отговори
# 195
Всеки отговаря според собствените си разбирания. Аз не бих простила подобна гавра. Никога. Емоционалната изневяра дори я считам за по-гнусна от физическата такава.

# 196
  • SF
Тоя пък да вземе да си изключи звука поне.

# 197
Да бе, ще го изключи... Нали идеята е „Я, виж, жена, колко съм вървежен и как ми се лепят жените. Затова стъпвай на пръсти около мен и ми угаждай, защото само да щракна с пръсти и веднага ще те сменя“.
Той много добре знае, че тя е зависима от него и затова я мачка. Уж че помагал на другата... Да бе, да.
Той, ако искаше, можеше и 5 любовници да върти в „извънсемейно“ време, а жена му даже и да не подозира. За да го прави толкова демонстративно и така тънко да се гаври с нея, явно си знае, че може да си го позволи, защото и тя му го позволява.

# 198
Добре, де, защо му позволяваш да те контролира, докато си излязла с приятелки?

# 199
  • София
О, грам не е невинен. Просто мъжката психика не функционира така – за него няма нищо нередно. И ще манипулира, защото де факто му е добре и с авторката, и с онази. Тя докъде ще постави границата, обаче, е в нейното поле.

Няма мъжка или женска психика. Има уважение и любов или неуважение и гавра. Как пък на някои мъже психиката им не е такава, а други с това се оправдават!? В съседната тема жената е тази, която се чуди как да си изживее поредната тръпка.

...
Вчера вечерта прекарах няколко часа с колежки на бира, прибрах се към 21.30. Пред това време ми звъня да ме пита къде съм, с кого и кага ще се прибера.
.... "Айде да ядем, да зяпаме телевизия и после да спи, днес да не говорим, да не се караме." И така и стана-вечеряхме, зяпахме някакъв филм, по-скоро аз, той заспа на 10 мин.
...

Ти наистина ли му вдигна телефона да му се отчетеш? Смяташ ли, че контролът е израз, че му липсваш, а не е от кеф, че няколко часа ще има свободно време за чатчета? Наистина ли седна да вечеряш с него и да гледате филми, сякаш нищо не се е случило? Само излизане на работа ли ти беше реакцията на поредното включване от възлюбената?
Наистина хората са казали, че, каквото сам си направи човек, никой не може да му го направи.
Все съм виждала реакции на жени, с които се подиграват по подобен начин, но като твоята виждам за първи път. Сякаш си комшийката, която наблюдава ситуацията отстрани, а не жената, която някакъв хем контролира, хем унижава.

# 200
  • Варна
Пита те кога ще се прибереш значи. За да знае кога да прекрати чата и да затвори лаптопа, нали?

# 201
цури16, за жена на моя възраст си изключително наивна. Разбило ти се било ежедневието... така ли му викат вече Simple Smile
Мъжът ти иска да си е с женените женен, с ергените ерген. Естествено, че предпочита да сте си в добри отношения. Другата не му е свирнала да се събират, а той е изпушил милия, щото и на него му се е разбило ежедневието Simple Smile И тя го утешава и защитава как крокодила вкъщи не го разбира (това си ти). Продължавай си така, след 2-3 години няма да ти прави впечатление. Обещавам ти го Simple Smile

# 202
Пита те кога ще се прибереш значи. За да знае кога да прекрати чата и да затвори лаптопа, нали?
Точно това щях да напиша, ама направо със същите думи.
Това не е обич или внимание.

# 203
Синът ми така прави, ако ме чуе късно вечер в коридора - прави се, че спи, ама телефонът още свети под чаршафа.Joy

# 204
Изчетох цялата тема. Тъй като съм женена от 34 години и съм на доста солидна възраст, ще дам един прост съвет. Авторке, намери си временно квартира и кажи на мъжа, че искаш да си починеш и да си помислиш малко за вашите отношения. Не крий от най-близкия приятелски кръг какво се случва. Ще видиш колко много ще те изненадат хората около вас, най-вече общите ви приятели. Има един гаден израз, но много верен: мъжът/жената винаги научава последен. Сигурна съм ,че всички знаят какво представлява мъжът, с когото живееш от 27г и лицемерно ви хвалат колко стабилна двойка сте, а иначе се смеят зад гърба ти каква заспала овца си. Обзалагам се, че тези, които са възмутени от спътника в живота ти, ще ти разкажат веднага какво е правил зад гърба ти 27 години, докато ти си лапала мухите. Нали не си мислиш, че може да има изобщо мъж, не само този до теб, дето на 50 г за първи път ще глътне въдицата по някоя дърта чанта и ще тръгне да я спасява от нещо толкова тежко като болестта депресия.
ПП Разбирам ,че апартамента е ябълката на раздора, защото на моята възраст отдавна знам, че зад всяка сълзлива драма винаги стои най-обикновена разпра за пари, но пък съм разбрала, че с пари може да се купи всичко, но не и здраве. А от него, колкото и банално да звучи, няма нищо по-ценно. Изпитано лично на собствен гръб.
Явно мъжът ти те мисли за рядко тъпо парче, защото ти навира обяснението, че дъртата чанта била в депресия и той я спасява. Депресията е толкова тежко заболяване, че лекарите трудно се справят, или не успяват. Също от  10 години опит го казвам. Стига се излага, нещата са ти ясни поне на подсъзнателно ниво. Просто реши какво ще правиш с живота си нататък. Опциите са ти ясни.

# 205
Няма да препише апартамента на сина ви. Маняна, маняна, някой ден я камилата, я камиларя. Да се прехвърли единствено жилище на детето е глупаво. Може то да задлъжнее и да останете на улицата на дърти години. А и такива прехвърляния са доста фрустриращи за получателя - има уж имот, но не може реално да разполага с него, не може да си доведе жена и да направи семейство, защото родител/ите живеят там. Може и мъжът ти да направи ново дете. Сори за финансовия фокус, но мисли къде ще живееш и какво ще правиш занапред. Ще се самоотровиш в тази обстановка. Не си струва ни да се пропиеш, ни да хванеш рак заради някакъв наглец.

# 206
Да се дава съвет на жена, която е над 20 години с един мъж, да попрочете чатовете с някаква полунепозната и да се поучи от тях какво му липсва на мъжа, ми се струва подигравка. Мислите ли, че на мъжа му липсва "комуникация" и "разбиране" и наистина другата го разбирала? Просто му е ново и интересно. Абсолютно клише. Представям си и малоумните им разговори по чата. "Добро утро, слънце. Изпращам ти цялата си топлина в този хубав юлски ден и много усмивки!" Той дали е питал жена си дали има нужда от комуникация, скучно ли й е, иска ли до правят нещо ново, различно? Една връзка се гради от двама и всеки от тях е отговорен за нея. Ама е по-лесно да се правиш на интересен пред някой нов, пред жена ти е трудничко, когато не си си интересен сам на себе си.

# 207
Прехвърля се със запазено право на ползване.
Авторке, искай поне на теб да ти учреди право на ползване. Така ти ще можеш да го изгониш, пък нека да си е на негово име апартамента.
Мисли той, главата му щяла да се пръсне.
Курвар и помияр.

# 208
Как си представяте, че мъж, който е залитнал по друга, приписва на жена си все още неизплатеното им и единствено жилище? Ако имат няколко имота, става, но в техния случай е пълен абсурд.

# 209
Мъжът така видно се подиграва на авторката, вие очаквате да й припише жилището. Нъцки.

Общи условия

Активация на акаунт