Друга жена във връзката

• 17 719
  • 415
  •   1
Отговори
# 180
Да вземе авторката да прочете тези чатове и да се поучи как да комуникира успешно с мъжа 🤨

# 181
Тя си мисли, че ги е чела и вярва че са й показани такива каквито са без редакция. Е мъжа е забравил да изтрие обръщението "слънчице", но останалото е приведено в подходящ за показване вид.

# 182
Да потърси причините за това защо аджеба на мъжа да му е "интересно" с тази. И да опита да се самоанализира. Какво тя предлага, какво той, какво иска тя.
Нямат брак, за какъв брак говорите.
С ултиматуми не става.
Той е хлъзгав и с него ще загуби време да натиска.
Ако толкова иска да го запази – директна конфронтация с нахалницата дето търси "разбиране" и се бута в чуждо семейство. Че и запознанство искала с авторката. Тази има някакви проблеми и те не са депресия. Така смело и нахално да навлизаш в семейно лично пространство и то на двамата партньори, говори по-скоро за злонамереност и гьонсуратлък, но не и за безпомощност и търсене на съчувствие.

# 183
  • София
Хайде, пак мъжът невинен. Чуждата жена какво точно дължи на авторката, че да се изясняват двете?
И какво ще спечели от директна конфронтация ако вземе, че научи как мъжът й не оставя на мира колежката и колко им е добре заедно?
Щом е влязла в отношенията тази жена, значи е била допусната (ясно от кого).

# 184
Фивър ми взе думите от устата. Нахалницата има пред кой да се отчита, мъжът е боклукът в нашата история.
Ние не сме създадени за удоволствие на мъжете. Не трябва да живеем живота си мисълта, че трябва да сме угодни и удобни единствено и само на тях.

# 185
Поиска веднага да ти прехвърли половината жилище на твое име.

# 186
Поставяш ребром въпроса. Не ти харесва тази комуникация, кара те да се чувстваш така, така и така.  Отговора му ще ти даде изход от ситуацията.
Но трябва да си готова да си тръгнеш, не да седиш и да се пропиваш и унижаваш. Нека твоя мъж знае, че не си в кърпа вързана.
Подобни мъже после като им мине авантюрката   хукват при жена си с молби, извинения и съжаления. А ти пък вече ще си знаеш дали си го искаш обратно подобен нещастник.

# 187
О, грам не е невинен. Просто мъжката психика не функционира така – за него няма нищо нередно. И ще манипулира, защото де факто му е добре и с авторката, и с онази. Тя докъде ще постави границата, обаче, е в нейното поле.

# 188
Здравейте, момичета. Внимателно изчетох вскички коментари, даже някои по 2 пъти. Повечето неща, които сте изписали съм си ги мислила и аз, задавала съм си същите въпроси, мислила съм ситуаци и още ги мисля.
Вчера вечерта прекарах няколко часа с колежки на бира, прибрах се към 21.30. Пред това време ми звъня да ме пита къде съм, с кого и кага ще се прибера. Прибрах се вкъщи и кво заварих-лаптопа затворен, той лежи на дивана и слуша музика. Попитах какво става- "ох, избуших тия дни, мозъка ми прегря от мислене". "Айде да ядем, да зяпаме телевизия и после да спи, днес да не говорим, да не се караме." И така и стана-вечеряхме, зяпахме някакъв филм, по-скоро аз, той заспа на 10 мин.
Сутринта-когато станах, той пиеше кафе, пушеше и изненада-лаптопа отново затворен. Отново не попитах нищо. Пихме кафе, говорихме кой какво ще работи днес и т.н. Битовизми. До 07.18 когато чух "любимия ми" звук от няколко седмици за съобщения. Беше се събидила явно и му пожелаваше добро утро.
Облякох се, взех си чантата и на работа.

# 189
Другият път си вземаш чантата и на хотел/при роднини/семейство/приятели.

Съжалявам, че ти се случват такива гадости, но горе главата! Нито си първата, нито последната. Уважавай се и имай достойнство!

# 190
  • ВАРНА
Т.е тя определя динамиката на техните отношения,а той изпълнява.И,ако не са консумирали връзката си е,защото тя не е пожелала.Помисли си добре-би ли могла да го гледаш и съжителстваш с него,дори и да избере теб.Можеш ли да простиш и забравиш,да му се довериш без да натякваш и да си връщаш?Нарушеното доверие е,като бавна отрова-прониква дълбоко и разрушава отношенията.

# 191
Мале, то стана страшно. Заради чат я изнесохте, уредихте на хотел, при роднини.
В подобни ситуации не се бяга, не е никакво достойнство това, а се отстоява собственото пространство и позиция.
Авторке, правилна посока си поела – действай си по твоите задачи, като от време на време вкарвай съспенс и пращай ей така между другото поздрави на "депресарката" по мъжа си.

# 192
Да бе, един подпис и една халка нищо не значат, ма сега щеше да имаш половин апартамент на твое име.
Имаш ли контакти на мъжът на тази жена?
Пиши му, че прекрасно разбираш защо не прави секс и не обръща внимание на грозната си жена, ама да й каже, че е много просташко да досажда цяла нощ на чужд мъж.

# 193
Според мен авторката няма какво да се обяснява с нахалницата. Оная щом се е навряла в чужди отношения и не вижда нищо нередно в това, значи толкова ще й пука, че авторката не е ок със ситуацията. Или мъжът да престане с глупостите и да разкара нацяло депресираната потенциална любовница, или авторката да го напуска. Няма да седне да се унижава авторката и да му търпи глупостите, а онзи да се прави на рицар на бял кон, но за друга жена. Ай сиктир!

# 194
Момичета, направо ми се разби ежедението, така гадно ме завряха в тая ситуация, че вече не знам всеки ден, кво да очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт