Друга жена във връзката

• 17 730
  • 415
  •   1
Отговори
# 165
Е , кой мъж ще се оплаче от прекалено много ?
Такъв, на когото си удобна. На който, всичко му е постлано, и ако може пръста да не си помръдва за теб. На който, му е спокойно и разчита, че всичко ще приемеш, за да си с него.
Да, ама умряха баламите.

# 166
  • Terra incognita
Този, който си търси оправдания и хвърля обвинения по другите за собствените си грешки. Този, който няма доблестта да поеме вината си.

# 167
Мъжът ми да реши, че му давам прекалено много и затова ме напуска и да се очаква да се променя заради това? Сори, ама тц. Пълен булшит.

# 168
  • Бургас
Такъв, който иска да е над, но няма данни затова.

# 169

Е, явно има.
Просто му трябва причина.
Такива заслужават да ги изгониш на секундата.
Да си търсят някоя вещица, щом искат.

# 170
Много му било. Лигльо с лигльо. Да си вземе тогава жена, която ще го третира като б*клук.

# 171
Пращай го да пътува при колежката, еднопосочно... За кво ти е?!?

# 172
Е, стига. Всяко семейство си има динамика. Ако той направи нещо повече-влюби се, изневери или другоо, да мн е нагъл. Но, ако нищо не стане е много искрен. Аз не очаквам цял живот само мен да гледа моя мъж и само с мен да общува. Просто трябва да има уважение и любов. След толкова години трябва да ги има и, ако ще прави нещо да се обясни и да признае. Но, ако не-човека може да си общува. Какво толко,че му е колежка. А може и да е етапна криза и съвсем да се е върнал в пубертета

# 173
Абе, жената иска да спаси брака си, и е напълно естествена реакция, особено след толкова години.  Въпросът е, тоя мъж,  дали ще се осъзнае?
Аз пак не доумявам, как й  е казал,че си чати с някаква парантия и така щяло да продължава.
Трима щели да бъдат. Ми , не го ли е страх, че могат внезапно да останат двама?

# 174
Как се спасява такъв брак, аз наистина не разбирам? Да ти кажат, че ще “живеете” тримата и ти просто да го приемеш, и да драпаш да спасяваш положението - ама какви са тези глупости. Това не е неуважение, това е подигравка.

Аз дори не мога да си визуализирам ситуация, в която мъжът ми води паралелно платонична връзка, аз страдам отстрани и кроя планове как да го задържа, и лепя счупеното с лепило за мигли..

# 175
Темата е неприятна, но бих предложила в кръга на шегата и още едно решение: накарай мъжа си да я покани у вас на кафе/вечеря или каквото и да е, понеже сте големи хора, че и цивилизовани при това - редно е да Ви запознае. Като дойде поставяш ребром въпроса как ще поделите задълженията и битовизмите по отглеждането на любимия. Подготви се с график за прахосмукачка, пералня, разхождане на куче, правене на секс. Изготви седмично меню с напоително обяснение любимият как точно обича да му е приготвена мусаката и в коя чаша да му се налива ракията. Уведоми свекървата за новото положение, включая, че ти ще си и снаха в понеделник, сряда и петък, а във вторник, четвъртък и събота - колежката. Неделя ще е ден за размисъл и самоотглеждане. Ако свекървата е на център, бързо ще му намести чакрите на твоя...

Между другото, наистина не е добра идея да вземаш акъл от форума. Дамата, която отбеляза, че не се знае каква стока е мъжът на колежката и като нищо можеш да станеш причина за смъртен случай, е абсолютно права. Продължавам да съм на мнение, че не трябва с лека ръка да си затриваш семейството, но съм и убедена, че отношенията ви няма как да същите като преди. Трябва обаче да намериш начин категорично да покажеш, че това не може да продължава. И то толкова категорично, че веднъж завинаги да му избиеш от главата супергеройските идеи за спасяване на колежки в беда.

Предприемеш ли веднъж стъпки за раздяла, връщане назад няма - размислиш ли, ще му загубиш респекта окончателно и тогава не само че "колежките" ще се заредят една след друга, ами и значително ще нарасне вероятността за домашно насилие - ти вече ще си доказала, че си отчаяна, няма къде да отидеш и си зависима от него. Точно това не го прави. Действай хладно и умно.

# 176
Вятър и мъгла, идеята ти е страхотна.
Сигурно на шега си я написала, но всъщност това наистина трябва да се приложи. Точка по точка.

# 177
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Изчетох аз цялата тема...

На мнението на Вятър и Мъгла съм.
Каня колежката. Разговаряме се едно хубаво - ама съвсем сериозно, без капка ирония - планирам поръчката на по-голяма спалня - по възможност най-скъпата - нали ще сме трима?!?
Графика за пране, гладене... Всички битовизми...
Чак ме е яд, че детето ти  е порастнало... Можеше да си прекарвате страхотно - по двойки докато третия гледа детето...
Току виж приятелството на колежката, ако наистина е такова, премине към Цури, а мъжОт се осафери, че не е толкова яко да си кошче за душевни отпадъци... И вземе, че той се окаже излишния от "тройката"...

Но това съм аз - с моя "багаж" и настройка...

# 178
Амииии наистина ли мислите, че би дошла?! 😆 А и едва ли мъжа и ще предаде на дружката си за поканата. Ако имаше намерение да я показва (това да живеят заедно си е баш показване пред други хора), нямаше да маже в момента.

Относно идеята, аз за себе си честно, не бих успяла да седя в една стая с тази жена, още повече да си бъбрим за домакинството, ужас 🥴

# 179
Не бих изтърпяла това в никакъв случай. Какво означава това, че иска да продължи комуникация с тази жена при положение, че на теб видимо не ти е приятно и не се чувстваш добре от този факт ?!

Общи условия

Активация на акаунт