Друга жена във връзката

• 17 686
  • 415
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
То и аз в ония чатове прочетох бая епитети за себе си, та хич не вярвам, че тези тук не са редактирани...

# 211
Пак за това жилище - естествено ,че мъжът няма да препише нищо нито на авторката, нито на сина. Въпросът е дали авторката е готова да загърби тази загуба заради собственото си здраве и спокойствие. Иначе жилище се купува на всяка възраст. Аз си купих свое на 58 години. За човек, който има 15 години   до пенсия и е с добри доходи малко жилище за 1 човек не представлява чак такъв проблем. На цената на наема ще се плаща. Тук въпросите ще се решават не  на финансово, а на емоционално ниво. Боя се, че авторката издиша емоционално, не финансово и ще се закучи за този апартамент, за да се скрие от собствената си нерешителност да вземе подходящо за нейната емоционална нагласа решение.

# 212
Така е. Всеки ден, прекаран с мъж, на когото акъла е другаде, те натоварва, състарява и загрозява.

# 213
Аз разбирам, че й е гадно. То даже “гадно” е меко казано. 27 години са това. Не е малко. Целият й живот, кажи - речи е минал с този човек. Изградила си е жената едно ежедневие, една рутина. Сега всичко отначало и това си е неминуемо голям стрес. Ако обаче реши да остане, този стрес ще е в пъти по-жесток.Винаги ще се пита “защо”, винаги ще има съмнения, че ако не е тази жена, ще е друга. Като звънне телефона, като получи смс, и-мейл или каквото и да е - със сигурност в главата й ще изкача поредната мисъл, свързана с това, коя жена пише. Това е убийствено. Трябва да си пълно перде и дебил за да не изпадаш в подобни разсъждения, а авторката не ми звучи да е такава..

# 214
Здравейте, момичета. Внимателно изчетох вскички коментари, даже някои по 2 пъти. Повечето неща, които сте изписали съм си ги мислила и аз, задавала съм си същите въпроси, мислила съм ситуаци и още ги мисля.
Вчера вечерта прекарах няколко часа с колежки на бира, прибрах се към 21.30. Пред това време ми звъня да ме пита къде съм, с кого и кага ще се прибера. Прибрах се вкъщи и кво заварих-лаптопа затворен, той лежи на дивана и слуша музика. Попитах какво става- "ох, избуших тия дни, мозъка ми прегря от мислене". "Айде да ядем, да зяпаме телевизия и после да спи, днес да не говорим, да не се караме." И така и стана-вечеряхме, зяпахме някакъв филм, по-скоро аз, той заспа на 10 мин.
Сутринта-когато станах, той пиеше кафе, пушеше и изненада-лаптопа отново затворен. Отново не попитах нищо. Пихме кафе, говорихме кой какво ще работи днес и т.н. Битовизми. До 07.18 когато чух "любимия ми" звук от няколко седмици за съобщения. Беше се събидила явно и му пожелаваше добро утро.
Облякох се, взех си чантата и на работа.
Мчи той директно ти е казал, че мисли за нея и се чуди какво да прави с теб, и да не го закачаш.То по никакъв ли начин не реагира? Защо не му каза, ако си мисли за колежката, да ходи при нея???

# 215
  • out of space
но пък съм разбрала, че с пари може да се купи всичко, но не и здраве. А от него, колкото и банално да звучи, няма нищо по-ценно. Изпитано лично на собствен гръб.

Съгласна съм с всичко, което си написала, без цитираното.
Здраве може да се купи, макар и не винаги.
Само едно единствено нещо не може да се купи за всичките пари на света, а то е НЕЖНОСТ.

# 216
мчи той нежен бе, я как я гняви рано сабайлем, с музика, при това...

# 217
Авторката не се разбра какво прави за съпруга си освен скучните битови неща.
Само едно единствено нещо не може да се купи за всичките пари на света, а то е НЕЖНОСТ.
Това е най-лесното, дори има хора на които им е професия.

# 218
  • out of space
Авторката не се разбра какво прави за съпруга си освен скучните битови неща.
Това е най-лесното, дори има хора на които им е професия.

Жалко е, че не правиш разлика.
Хм, всъщност не е толкова жалко, просто въпрос на усещане.

# 219
А нужно ли е авторката да прави нещо конкретно за мъжа? Давай да стъпва на пръсти около него, че да не реши благоверният да кръшне.

# 220
А нужно ли е авторката да прави нещо конкретно за мъжа? Давай да стъпва на пръсти около него, че да не реши благоверният да кръшне.

Ама и аз това не мога да разбера.

# 221
По писането й може да се разбере, че явно всичко прави. Ето, и в тази ситуация даже секс не му отказва. И явно и приятелки има, щом излиза с тях, та не е някоя жена, която съвсем да няма живот. По-скоро той нищо не е правил за нея, щом тя се радва на целувките, прегръдките и че й звъни да я пита къде е, което я кара да се чувства като в "старите години". Явно той отдавна е забравил за тези неща.

# 222
Той каквото е решил, това и прави. Авторката да реши тя какво иска.

# 223
Лесно е от страни, когато не са предали теб след цял живот заедно. Очаква се раз-два, за ден/ седмица да превключиш , да зачеркнеш и да изтриеш.

С голямо дете и ако финансово можеш да се справиш - разделете се.
Ти да помислиш, той да усети мислите си и да не диктува правилата. Ама така, че поне месец да не се чувате.
Всякакви други разговори и действия са прах и заминане, щом си на разположение.
Бързо се освестват, а и ти ще останеш със себе си да помислиш без да ти е пред очите.
Хората и приказките не ги мисли, а детето ви е достатъчно голямо за да разбере.

# 224
Добре де, как може поне звукът на чата да не спре... Иначе ти е звънял вчера за демонстрация, че се интересува още от теб, плюс да разбере кога ще се прибереш, за да видиш, че не е на лаптопа.
 Аз иначе съм в обратната ситуация и мога да ти кажа, че сега като сексът с мъжа ми е по-страстен, не е защото го искам повече, а защото другият ме е запалил в чата. Колкото и грозно да звучи....

Общи условия

Активация на акаунт