Друга жена във връзката

• 17 686
  • 415
  •   1
Отговори
# 255
Аз на нейно място хич не бих се тръшкала, ами такава гавра ще му организирам. И съм го правила. Joy

# 256
Абе то може да са хубави тия групови работи, ама си има риск в калабълъка да пропуснат някой Joy

BasilA, трябва, но не мисля, че авторката би посмяла.

# 257
  • София
Темата за пореден път доказва, че повечето мъже са тъпи като панди като стане дума за чат и нещо повече.
Аз пък бих му изнесла лекция, ако чати, да го прави както трябва. И после ще смигна, че тези неща ги знам отдавна.

Пускам жокер - освен да се спре звука, чатът може да се скрие с код в някои приложения. Разбира се, не се чати вечер.

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 18:13 от Rockstar

# 258
Цуре, квото има да става, ще става. Важното е ти да се съхраниш психически. Аз, понеже съм злобна и отмъстителна , и никога не бих търпяла така да ме унижават, както ти търпиш, бих им върнала, и на двамата, многократно униженията. Вече ти си знаеш как, но подобни курварски демонстрации не бих търпяла. И от негова, и от нейна страна. Като заминаваш, му кажи, че личния ти живот си е твоя лична работа, и той няма никакво право да ти се бърка в него, и къде и кого ходиш, не е негова работа, за да не вземеш и ти да се бъркаш в неговия, като информираш мъжа на колежката. Щото тая простакеса това заслужава. И го предупреди, че ако още веднъж сподели нещо за теб, с нея, или пък й изпрати твоя снимка, ще се погрижииш нейния съпруг също да получи твоя снимка, ама истински лична. И ако, когато си оправите отношенията, настоявай за дял от апартамента.

# 259
  • София
Сега апартамента ще се окаже неин.😁

# 260
Прати го на тиймбилдинг.

# 261
На мен друго ми е чудно. Живеят и работят в различни градове. Кога успяха толкова да се сближат, че и "болестите" си разбраха?

# 262
Не съм прочела последните 2-3 страници и се извинявам, ако вече е отговорено, но! Авторката как оценява вероятността като отиде някъде за 4-5 дни, после като се върне да открие, че патрона на входната врата е сменен?

Детето и е голямо, тя няма право на собственост върху апартамента. Да ходиш на работа и да се връщаш вечер е едно, но съвсем друго е да дадеш 4-5 дни за размисъл и евентуално стигане до извода, че не си необходима. Особено, ако нямаш готовност веднага да се изнесеш в друго жилище. Този експеримент, в тази ситуация не го препоръчвам.

# 263
Намери телефона на мъжа на колежката, или мейла. Пусни му съобщение в смисъл - Знам, че имате сериозни семейни проблеми с вашата съпруга, както и че тя е в дълбока депресия, поради което й се налага да контактува денонощно с моят съпруг, който й помага и с когото си споделят личния живот, включително и моят. Ето защо ви предлагам, да приберете мъжът ми у вас, докато ви помага да си решите семейните проблеми. И той, както и вашата съпруга, нямат нищо против да са в тройна връзка. Не физическа, разбира се. Надявам се да проявите разбиране към проблемите на жена си.
@Вятър и мъгла, ако й спретне такъв номер, още по добре, поне ще е наясно и няма да си губи повече времето с него. Ама не вярвам. Такъв помияр няма да си изгони сгодната жена, ако оная не му е сигурна. Макар че не се знае от колко време си "споделят", та вече е решил да не се крие. 50 годишен мъж, да се държи като пубер, с денонощни чатове.. Ба ти простак прост.

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 19:54 от Прекрасная Василиса

# 264
Намери телефона на мъжа на колежката, или мейла. Пусни му съобщение в смисъл - Знам, че имате сериозни семейни проблеми с вашата съпруга, както и че тя е в дълбока депресия, поради което и се налага да контактува денонощно с моят съпруг, който й помага и с когото си споделят личния живот, включително и моят. Ето защо ви предлагам, да приберете мъжът ми у вас, докато ви помага да си решите семейните проблеми. И той, както и вашата съпруга, нямат нищо против да са в тройна връзка. Надявам се да проявите разбиране към проблемите на жена си.
Прекрасная Василиса, не знам какъв Ви е проблемът с мъжете, но това, което предлагате е много низко и унизително. Дано не Ви послуша.
Ако някой не се чувства добре във връзка е най-добре да си тръгне с достойнство.

# 265
Аз проблем с мъжете нямам. Авторката има. Щом им е толкова належащо на ония двамата да я унижават по този начин, и аз тях бих ги унизила. То една камара народ кръшка, ама поне проявява елементарното уважение към партньора си, или към чуждия партньор, че да не му го навира демонстративно в очите. Коя нормална жена ще пише цяла вечер на гаджето си, като знае, че е със жена си?  А мъжът няма да й каже да престане? Че даже все още нищо да няма между тях, цял ден малко ли време имат да си  споделят семейните и други проблеми, че до 2-3 през нощта и от 7 сутринта?
И ще ми заяви тоя, да свиквам, че вече ще сме трима във връзката, а аз ще мълча и търпя.. Как пък не. Мчи той да почне у тях да я води, а тя да си мълчи, че да не се унижава...

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 20:06 от Прекрасная Василиса

# 266
Прекрасная Василиса, ти си извор за идеи Joy
А всъщност авторката чела ли е чатовете? Имат ли последно връзка или не?
Или просто обикновен чат, за обикновени неща.
Аз това не разбрах, дали връзката е потвърдена.

# 267
Аз не бих се занимавала да уведомявам чужди мъже какви ги върши жена им. Толкоз отмъстителна просто не съм, утре жената да си изяде боя заради това - не.

# 268
Абе щом й е заявил в прав текст, да свиква, че ще са трима във връзката, поне известно време, докато си изживее тръпката, как да нямат връзка. И кой знае от кога е, че вече не се крият. Как пък от едно виждане, колеги от различни градове, са си станали толкова близки???
Ми да си изяде боя, щом е толкоз проста и нагла. А аз ако се разболея или пропия от нерви, или остана на улицата? Тя за мен мисли ли?
Елора, той й е показвал чатовете, или това, което е преценил. Как ти звучи "слънчице", споделяне на нейни проблеми с мъжът й, а той да й праща снимки от изписването на синът си от родилното, или семейни снимки от почивки? Ти лично, с колко колеги си пишеш цяла нощ, за да им се оплакваш от мъжът ти?

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 20:19 от Прекрасная Василиса

# 269
Не, аз съм такъв човек. Пък и ако моят мъж си чати с друга, то от него за мен няма да има полза и без това. Ще мисля само за себе си, аз как да съм добре. Сама с пораснало дете и в чужбина може да се устроя.

Общи условия

Активация на акаунт