Подкаст - какви подкастове следвам?

• 2 304
  • 28
  •   1
Отговори
Здравейте! В търсене съм на интересни подкастове, които да гледам и следя. Споделете, какво и кой следвате в YouTube или Facebook.
 За сега следвам  The Career show на Сашо Кадиев и Bri4ka.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 10:00 от Рaдост

# 1
И аз тук търся но смислени , някой който наистина има какво да каже .

# 2
Карбовски има youtube канал. Не съм гледала всички неща, но има доста добра продукция. Има го излизането от рамката на тв интервютата, същевременно ще си спестите плоскоумието на много от новоизлюпените създатели на съдържание, които се лансират напоследък. На прима виста - интересни епизоди с Иво Сиромахов, Тодор Славков, Евгения Калканджиева, Евгени Минчев.

# 3
assess ltd, дело 404 crime podcast, aesthetic brains, guilty as charged за това се сещам на прима виста.

# 4
  • на село
Не е точно подкаст, но понеже не гледам новини( съвсем умишлено), следя
“Дневен ред” на Генка Шикерова и Миролюба Бенатова в ютуб. Интервютата на Генка Шикерова по Свободна Европа също.

Слушам Иван и Андрей често.

Чудесно си запълвам времето, когато имам да върша дълга и досадна работа, като домакинската, да кажем.

Пробвам и по-младите подкастъри, но много личи, че не са чели книги. Речникът им се върти около 300 думи.

# 5
И аз харесвам Иван и Андрей в youtube, както и Българско рационално общество. Понякога и Йоанна- YOKKO, не всички нейни клипове са ми интересни, но е може би най-добронамерената и позитивна личност в интернет. А това оценявам високо.

# 6
Huberman,лелчето ,десетки криминални ,съдебни,медицински,фитнес ,АСМР и стотици други на които не им помня имената  Тубата е моят живот...Joy

# 7
Към момента следвам Джордан Питърсън и The diary of a CEO. Абонирана съм за Майим Биалик (Ейми от Теория на големия взрив), но не съм я гледала скоро. Имах абонамент за Микейла Питърсън, но не помня защо се отписах. В момента мъча канала на Емили Ратайковски, май и на нея ще ударя хикса, не ми харесва.
Следвам и няколко канали тип информативни за работа, стил, биология и анатомия, социални науки, но май не влизат в категорията подкаст, няма интервюта или нещо такова.
Българи следвам само трима и те не са подкасти - Антоанет Попова, Дидейшън и Зарко Раев. За темите, които ме вълнуват, нещо не ме кефят нашенците по принцип, според мен не им се получава.

# 8
Открих и още два подкласа  на историческа тематика - Българска история и Димна завеса с Александър Сивилов. Като вторият включва и политически анализи на ситуацията и отношенията между Украйна и Русия.

# 9
Естествен интелект

# 10
+ това, да !

# 11
“Дневен ред” и “Телевизия по радиото” следя

В YouTube в последно врече гледам главно Антоанета Попова, Лелчето и всичките неща на Любо Жечев.

# 12
  • пустинята Гоби
Подкасти е думата, не подкастове. Оправете заглавието.

Гледам Тото, Деян Веселинов, заглеждам Иван и Андрей, но взеха да ме дразнят в манипулативността си, Алпер Чочев, ако госта ми допадне.

# 13
  • Телиш/Плевен
Алпер Чочев, Иван и Андрей, Chefo, Надкаст, На среща, ЧакалCast, Outcast и Guilty as Charged.

# 14
Не е точно подкаст, но понеже не гледам новини( съвсем умишлено), следя
“Дневен ред” на Генка Шикерова и Миролюба Бенатова в ютуб. Интервютата на Генка Шикерова по Свободна Европа също.

Слушам Иван и Андрей често.

Чудесно си запълвам времето, когато имам да върша дълга и досадна работа, като домакинската, да кажем.

Пробвам и по-младите подкастъри, но много личи, че не са чели книги. Речникът им се върти около 300 думи.
Към тези бих добавила и каналът на Благо Георгиев. Интересни гости и теми, като цяло разговорите вървят доста добре и ненапрягащо.

Общи условия

Активация на акаунт