Подкаст - какви подкастове следвам?

• 2 305
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Първа страница, 5 стотинки подкаст, 2&200 на рапъра Атила (Орлин Милчев) и Цветомир Цанов, Най-великият подкаст на Любо Жечев, comedy club

# 16
  • София
Следвам 601 канала. На над 200 съм сложил камбанка.
Ютюб следя и гледам още от зората му. Той стана много популярен последните години, но аз съм от по-старото поколение, когато не беше така популярен.
И чуждестранни (основно) и родни. Главно на тема: спорт, кино, сериали, риалити предавания, музика, книги, природа, география, животни.
Гледам/слушам много ревюта, подкастове, игри и т.н. и т.н.

# 17
  • София
Аз следа "Прастари времена" и канали за изоставени обекти

# 18
Свръхчовекът с Георги Ненов, Ratio, Тя дръзва, Джобните.

# 19
  • софия
Основно комеди клуб, тото, надкаст, кукушев

# 20
  • София
Харесвам 5 стотинки, 2и200 подкаст и Контракоментар, като канали, в които се говори на по-сериозни теми.
Харесвам също така подкаста на Патрашкова, Надкаст, Кукушев, както и подкаста на Благо. Разбира е, зависи кои са гостите, някои са ми по-интересни от други, но общо взето тези ги преглеждам редовно.

# 21
Уменията на 21-ви век, Георги Ненов, Иван и Андрей

# 22
И аз, изненадах се приятно, че има и други във форума 🙃 Ирена Григорова разказва много хубаво. Имам почти всичките й книги.

От публицистичните следя Контракоментар и канала на Ивелин Николов, Генка и Миролюба, Жечев.
От лайфстайла При Тото, но зависи от госта, а и той много говори, което понякога ми накъсва разговора и дразни. Благой Георгиев загледах, не е лош, леко върви. Ивка Бейбе не мога, нещо в дикцията й ме напряга. Харесвам и поредицата на Клашъра "Мистичните места в България" (ако не бъркам).
От чуждите Джо Роуган, но скоро не съм го слушала.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 21:20 от zlatenceto

# 23
  • София
И аз, изненадах се приятно, че има и други във форума 🙃 Ирена Григорова разказва много хубаво. Имам почти всичките й книги.
И аз! Утре трябва да продължа да чета Simple Smile Чета на глас на майка Simple Smile

# 24
Димна завеса на доц.Сивилов.Андрей и Иван дразнят вече,но прибраха парите от рекламата за хазарт.

# 25
Единствения подкаст който следвам с кеф е този на Антоанет Попова и брат , гледам и доста криминални

# 26
  • sofia
здравейте ,
и аз следя страшно много канали и подкасти
Любо Жечев , Чефо , Иван и Андрей , Йоана Йоко , Надкаст , Албена Вулева , Тодор Азов , Цанов , The Clashers , бюти влогове , спортни и т н и тн Обичам си you tube

# 27
Старая се да следя повече чуждоезикови подкасти, за да упражнявам езиците, които уча.

# 28
  • София
Старая се да следя повече чуждоезикови подкасти, за да упражнявам езиците, които уча.

Има ли някакви образователни такива, които може да препоръчаш?

Общи условия

Активация на акаунт