Друга жена във връзката

• 17 704
  • 415
  •   1
Отговори
# 240
Мож еи да не се е влюбил. Просто някой го е издърпал от рутината и затова му е интересно.
Но го прави по много неумел начин – пред очите на жена си и това със "сега сме трима" е меко казано скандално. Демек, съобщавам ти само, ти ако искаш приемай.
Авторке, на колко е мъжа ти, не е ли чувал, че се изключват звуците на чата, телефона. Или го прави нарочно, или е скаран с технологиите.

# 241
Аз пък се вбесих как е пращал техни общи снимки. Тоя мъж много прост, бе. Айде, негови да, ако ще и на оная работа снимки да й праща, не че оная не му я е виждала, ама нейни?!?
Аз такъв грозен скандал бих отвъртяла.
Кажи му, като иска тройки, да ходи да живее при нея и мъжът й. Да им оправи брака.

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 15:49 от Прекрасная Василиса

# 242
Немога да приема авторката да се прави на ударена, а в същото време да я боли отвътре.
Ако неглижира, той още повече се навива, че може да си прави всичко.
Авторке за мен се страхуваш от пряка конфронтация и заявявяне на граници.  С ходене на бира и почивки направо си му даваш достатъчно свободно време да действа.
Да може да си страхотна жена,  уважавана и т.н. но това не променя положението ти. Което всъщност не ти харесва, а те тормози.
По добре ужасен край, от колкото ужас без край !
Всеки изминал ден ти го учиш, да не те уважава и зачита !

# 243
А колко умело да е след 27г брак и първо залитане?
Вероятно няма изневяра, но емоцията го тресе яко, без да се е осъзнал.
Очаква разбиране от жената, която винаги го е.
Та в случая разговори, откликване и разбиране е най-лошата услуга.
Няма да се чуе.
Ама ако се разбутат, демек лишат от присъствието си и общуването, ще си спестят лутане и нараняване .

# 244
Мож еи да не се е влюбил. Просто някой го е издърпал от рутината и затова му е интересно.
Но го прави по много неумел начин – пред очите на жена си и това със "сега сме трима" е меко казано скандално. Демек, съобщавам ти само, ти ако искаш приемай.
Авторке, на колко е мъжа ти, не е ли чувал, че се изключват звуците на чата, телефона. Или го прави нарочно, или е скаран с технологиите.
+1, и за предишното мнение.
Хора, чат не е секс. Чат даже не е телефонен секс.
Да, абсурдно и глупаво е да кажеш на жена си, че ще сте трима, независимо от нейното желание. Вероятно той възприема отношенията си с онази жена като приятелство, може би с елементи на флирт. Нещо свежо и различно, където него го харесват, правят му мили очи, възхищават му се. Затова и не се е криел, защото не е смятал да е нещо нередно. Но се е зарибил. Първоначалната съпротива на авторката я е възприел като намеса в личната му кореспонденция и приятелства. Ето, сега вече вижда, че "какво го мислех, то какво стана".

Мисълта ми е, не я отписвайте с лека ръка тази връзка. Случват се неща, преодоляват се. Ако човек се предава, щом вземе да става малко стръмно, няма да изкачи нито един връх.

Абсолютно подкрепям идеята за Копривщица, там е чудесно. Ако къщата е с интернет, нищо няма да липсва на Цура. Аз бях там миналата година за седмица САМА, защото реших ММ като е командировка, аз да  съм на пътешествие. Даже и работих от Копривщица хоум офис. Има много какво да се види там, даже седмица не стига, ако човек има желание да обикаля. Та, Цуре, ще си изкараш супер, ако имаш добрата нагласа да си починеш и да се разнообразиш, и да се отдалеччиш малко от ситуацията у вас.

П.П. Тези неща с прехвърляне на апартаменти, с половинки апартаменти и прочие въобще не са смислени. Авторката живее в апартамент на мъжа си. Толкоз. Решила е да нямат брак, взела е информирано решение. Сега е малко късно да иска нещо, което не й се полага, или да определя на мъжа как да се разпореди със своята собственост. И друг път съм писала: изобщо не подкрепям прехвърляне на апартамент на детето, ако сам нямаш къде да живееш. От какъв зор? Като иска "детето", да си купи апартамент, не е дете вече. Има си закон за наследството, ако стане наследство този апартамент - тогава ще се види кой го наследява. В момента си е на човека, който си го изплаща.

# 245
Авторке, изчетох всичко.

1. Не мога да осъждам семейни/обвързани хора, за това че се влюбват. Но, както писа вече Опосум, стойностният мъж крие връзката си, докато я изживее. Или пък се развежда/разделя. В никакъв случай обаче не натоварва жена си с проблем, който той е допуснал. Що се отнася до другата страна - да, може и да бяга от нещо жената. Да, може да се е увлякла, влюбила и т.н. Никой не е застрахован от подобно събитие. И след като се е случило, то е допуснато и от двамата. Но категорично няма право да оповестява и демонстрира себе си във вашия семеен живот. Длъжна е да бъде дискретна. Тази жена специално е наистина НАГЛА.

2. Разни епитети ''дърта'', ''грозна'' са безсмислени. За момента тя печели, така че няма никакво значение ти колко си велика. Той иска нея.

3. С разни срещи, подмятания, отмъщения и подобни глупости аз лично не бих се занимавала. Защо ли? Защото, според мен, той вече не те обича. И не те обича отдавна. Мъж, който обича жена си, се държи коректно във финансово-имотен аспект и я подсигурява. Както нямате брак, какво би се случило, ако той внезапно почине? Ти си никоя, не можеш да го наследиш. Би го наследил сина ви, заедно с кредита, който обаче ТИ ще продължиш да плащаш. Редно е било апартаментът да е на името на двамата. След като това не е направено, на него просто не му пука за теб и то доста отдавна. Явно си му удобна, печелиш добре, вероятно си добра домакиня, може би изглеждаш прилично, сексът с теб му е приятен, не е имало други по-добри и достъпни опции - но не те обича. Да, в момента в който си тръгнеш, ще му липсват всичките тези неща, които получава от теб. Но не те обича. Иначе щеше да те е подсигурил и не би те поставил така демонстративно в този триъгълник. Което пък показва и че не те уважава.

3. Защо е с теб ли? Заради всички удобства, които получава от теб. Може би изпитва и чувство на вина към теб. Бързо ще го преодолее в момента, в който другата се оваканти.

4. Ако се стигне до събиране на тях двамата, не смятам че ще е успешно. Никой от двамата няма РЕАЛНИ проблеми с партньора си, просто са отегчени и увлечени поради скука и безотговорност.

5. За съжаление нямаш много полезни ходове. Аз лично просто бих си тръгнала. Разбира се, моята житейска ситуация е коренно различна от твоята във всеки един аспект. По мои наблюдения обаче, приемеш ли първата забежка, широко отваряш вратата за всички останали.

6. Ако си тръгнеш, твърде вероятно е той да направи всичко възможно да те върне обратно. Само ти можеш да прецениш дали би се върнала и как да изтъргуваш завръщането си. Но любов тук май няма вече, нито доверие. Много съжалявам, надявам се да греша.

# 246
Що за наглост да Ви кара да им четете лигавщините? Иска да помогне на далечна позната колежка за сметка на болката, която причинява на жената, с която е градил живота си. А пък това, че и колегата вече е замесен да го оправдава как си спал в стаята е върхът. Зрели хора сте! А пък вие сте в разцвета на силите си. Щом му се забавлява, нека го прави! Но не на Ваш гръб! Явно спомените са само във Вашата глава! Не губете самочувствието си и не мислете за него, а за Вас.

# 247
Поиска веднага да ти прехвърли половината жилище на твое име.

Добра идея.
Но съм 150 % сигурна, че ще откаже Grinning

# 248
Добре, де, защо му позволяваш да те контролира, докато си излязла с приятелки?

А де, даже да намаля звука и да не вдига.

Явно мъжът ти те мисли за рядко тъпо парче, защото ти навира обяснението, че дъртата чанта била в депресия и той я спасява. Депресията е толкова тежко заболяване, че лекарите трудно се справят, или не успяват. Също от  10 години опит го казвам. Стига се излага, нещата са ти ясни поне на подсъзнателно ниво. Просто реши какво ще правиш с живота си нататък. Опциите са ти ясни.

Точно за такава я мисли. Страшна наивност е проявила и в очите на много хора това изглежда супер тъпо.
Радва се човека каква сгодна женица. Хем апартамента на негово име, хем тя плаща и внася парички, хем няма нищо свое, вика си, таз ми е в кърпа вързана, ще си правя каквото искам.

Авторке, ти пазиш ли някакви касови, че и ти внасяш?
Я се посъветвай с адвокат по въпроса. Не може да плащаш години нещо, което не на твое има.
Къде ти е бил акъла, не знам.

Хубаво си решила да изчезваш. Даже не го информирай. Може само да му кажеш, че няма да те има три дни, а кат опита къде, не е негова работа.
Отиди наистина. И не вдигай телефона  въобще.
Даже го изключи.

Аз пък се вбесих как е пращал техни общи снимки. Тоя мъж много прост, бе. Айде, негови да, ако ще и на оная работа снимки да й праща, не че оная не му я е виждала, ама нейни?!?
Аз такъв грозен скандал бих отвъртяла.
Кажи му, като иска тройки, да ходи да живее при нея и мъжът й. Да им оправи брака.

Ужас. Аз съм човек, който и във фейса няма почти никакви снимки.
И ако близък ми дава снимки наляво и надясно - такъв скандал го чака, че може и инфаркт да му докарам.
Даже в университета са ме питали може ли да качат обща снимка някъде с мен. Елементарно възпитание. Особено когато знаеш, че отсреща не обича да разпространява снимки онлайн.
А в случая са дадени на непознати, че и евентуална любовница.
Тигана би трябвало да играе, шамарената фабрика, буквално.

# 249
В кръга на майтапа - като отидеш на Копривщица, му метни една твоя снимка на половия ти орган, и му пиши да я сподели с колежката, след като така и така си споделят всичко в личния живот и сте трима във връзката.
Всъност, защо пък не. След като и двамата са толкова нагли, че да не се крият като си чатят...
Представям си аз да почна по нощите да пиша на омъжен колега... ега ти наглостта.
Ощи по- брутално - прати я на нея, и на мъжът й, , и на твоят , щом като ще си споделяте всичко

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 17:26 от Прекрасная Василиса

# 250
Още по-брутално е авторката да прати на мъжа си снимка на чужд мъжки атрибут.

# 251
Би било заслужена снимка JoyJoyJoy

# 252
Още по-брутално е авторката да прати на мъжа си снимка на чужд мъжки атрибут.
Така де, като ще са повече от двама във връзката, е добре да си споделят личните работи.

# 253
Четирима във връзка звучи по-добре. За всекиго по нещо.

# 254
Да, тя поне ще бъде честна и няма да се крие като оназ мишка дето и е мъж и по който толкова плаче и въздиша.

Общи условия

Активация на акаунт