Февруарски мами 2024 - Тема 2

• 36 783
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
На мен лекарката абсолютно нищо не ми е казвала като забрани, аз не съм питала де, ама и тя нищо не ми каза почти в 13г.с съм, последно на преглед бях в 11, но единственото, което ми каза е да хапвам на често по малко(понеже и казах, че нямам никакъв апетит)

# 646
аз не че имам забрана , всъщност след + тест може секс нооооо 1) гаденето ми е за никав секс , мъжа ми тря се измие с теменужки за да не усещам никаква смрад или да си сложа скафандр
2) и тва необичайно кървене което беше до ония ден ме напрягаше 3) тия глобули и тва течение са толко секси че няма на къде просто направо

Та всеки си се оправя сам дет се вика 😀

# 647
аз не че имам забрана , всъщност след + тест може секс нооооо 1) гаденето ми е за никав секс , мъжа ми тря се измие с теменужки за да не усещам никаква смрад или да си сложа скафандр
2) и тва необичайно кървене което беше до ония ден ме напрягаше 3) тия глобули и тва течение са толко секси че няма на къде просто направо

Та всеки си се оправя сам дет се вика 😀
Глобулите бяха за гъбичките, нали? На мен като ми взе микробиология лекарката каза, че сигурно ще излезе нещо, ама е в отпуска и каза като се върне, че ще ми звънне ако трябва да пия нещо. Та предполагам, че и на мен тогава ще ми наложи някои ограничения 😁

# 648
не , аз слагам прогестерон оде от преди бременност а те по цял ден текат и мажат отврат

# 649
  • София
Това с глобулите ми е любимо. Докато имах кървене и бях на вън се чудех за лекар ли съм или пак прогестерона Grinning Важното е бебето да е наред, щом досега ММ не е избягал…. Grinning

# 650
Какво мислите за домашните доплери ?

# 651
няма да си взимам защото може да се озове трън в задника, понякога може бебето да се завърти и да не му хванеш пулса и ще тичаш в спешното

# 652
Какво мислите за домашните доплери ?
Да, да! Само това ми трябва какъв съм филм ... 😳🤭 Абсолютно категорично ще си спестя и тази тревога "Ама сега защо не чувам бебето.."

# 653
Аз имам и на мен ми носи спокойствие,спазвам си указанията за употреба по кое време да го ползвам и къде точно да слушам и да чукам на дърво за момента всеки път го чувам,плюс това на преглед следя АГ-то къде точно гледа и съм му хванала мястото.Но аз съм медицинско лице и съм свикнала да боравя с медицинска апаратура.Ако смяташ,че може и да не се справиш и ще ти носи повече стрес по-добре да си го спестиш.Все пак целта му е да ти носи спокойствие,а не да те стресира допълнително.

# 654
Момичета, някоя от вас да е правила пренаталния тест на cell genetics? Днес излезе резултата, отрицателен е, но пише, че феталната фракция е 3%, доколкото знам трябва да е 4%. При вас каква беше фракцията? Тъкмо се зарадвам и пак се запритесня...

# 655
При мен беше 9%,ама аз правих на Вижън.Може би на всяка фирма минимума е различен,може да потърсиш в сайта им дали пише.

# 656
Момичета, някоя от вас да е правила пренаталния тест на cell genetics? Днес излезе резултата, отрицателен е, но пише, че феталната фракция е 3%, доколкото знам трябва да е 4%. При вас каква беше фракцията? Тъкмо се зарадвам и пак се запритесня...
Сега погледнах моята пише 10%, но не знам дали има значение в коя точно седмица е правен при мен беше в 10г.с.
В деня, в който пращат резултатите на мейл следобед звънят и по телефона, но ако нещо те притеснява може и направо ти да им звъннеш според мен. Дано всичко е наред🤗

# 657
Казаха ми, че минимума е 3 %, въпреки, че в сайта на лабораторията пише 4%. Представителката обясни, че ако не бяха сигурни в резултата, нямаше да го представят и ако не било достатъчно, щели да поискат вземане на нова кръв. Така, че за момента отдъхвам ☺️

# 658
Казаха ми, че минимума е 3 %, въпреки, че в сайта на лабораторията пише 4%. Представителката обясни, че ако не бяха сигурни в резултата, нямаше да го представят и ако не било достатъчно, щели да поискат вземане на нова кръв. Така, че за момента отдъхвам ☺
Да, бях чела някъде май, че ако е недостатъчно взимат допълнителна проба кръв. Радвам се, че всичко е наред 🌸

# 659
кой чакате ? Simple Smile 🎀💙?

Общи условия

Активация на акаунт