Февруарски мами 2024 - Тема 2

• 45 951
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
Днес успях да чуя пулса с домашен доплер (10+2) ❤️

# 136
Каква марка ти е,че и аз мисля да си купувам,но тук повечето са от 12 седмица.

# 137
То този го дават от 14та мисля. Аз просто пробвах и след доста опити стана. Няма марка. Сигурно нещо китайско. От ибей.
Каква марка ти е,че и аз мисля да си купувам,но тук повечето са от 12 седмица.

# 138
Всмисъл,че щом пише от 12-та не е опасно ако го ползвам по-рано

# 139
Момичета, ползвате ли крем против стрии и на коя марка? Препоръчаха ми на Mustela и Rilastil и се чудя кой да избера.

# 140
Не ,не ,седмиците ,които споменават е не ,че е опасно,а че преди това може и да не се чуе.
Всмисъл,че щом пише от 12-та не е опасно ако го ползвам по-рано

# 141
Крем против стрии си купих на Палмърс. Хубав е, попива бързо, ухае приятно, оставя кожата мека.

# 142
Аз си имам завидно количество стрии от предната Б, но не по корема, а отстрани на бедрата/ханша, сега пак там започнах да качвам, човек ще каже там си нося децата...принципно съм с изключително мазна кожа, която няма момент да е била суха и мин път с мазането ми беше още по-неприятно че почваше всичко да се пързаля, дори малко да се поизпотя, а с тия хормони е неизбежно, та ще пропусна всякакво мазане...целулит, стрии, килограми...общо взето грозна картинка, която се надявам да стягам и оправям след 9 месеца, поне целулита и килограмите, стриите ще си ги нося за спомен Sparkling Heart въпреки че и за тех вече гледах намират варианти Wink

# 143
аз с всички ползвам Био оил и не смятам да го сменям. Палмърс има особенна миризма и ми се гади по време на бременност от него. Мустела нее моята марка нито за детето нито за бременни. Ще видя ако нещо друго повече ми хареса ама не мисля Simple Smile

# 144
Аз си взех biobaza mama 500мл е и е около 25-30лв с доставката. Мажа се още от сега. По-добре рано, отколкото да закъснея... попива много хубаво и бързо, но има два минуса:
- цапа бели дрехи ако се намажете обилно и веднага след това сложите бяла тениска.
- мирише на рози и не е особено приятно за мен този аромат.
Но пък хидратира и омекотява много добре кожата ми, която по принцип е суха. Успокояваше успешно и сърбежа, които имах и понякога пак имам по гърдите и в частност зърната.. 😟

И аз искам да опитам Palmars! 🤗

# 145
Аз смятам да ползвам какаово масло,помага както за предотвратяване на стрии,така и за премахване на вече появили се

# 146
Аз съм си взела масло против стрии на eucerin. Харесва ми, мисля че се води сухо олио, много бързо попива, веднага може да си облечете дрехите и най-хубавото е че няма абсолютно никакъв мирис. С него се мажа от дъжд на вятър общо взето, основно след баня се сещам да се намажа. От мои близки приятелки с бебенца знам, че са се мазали със свинска мас и наистина нямат стрии, така че като му дойде времето мисля и а да пробвам този вариант. Пък каквото стане, сега и без да съм раждала цялото ми дупе е в стрии 😇

# 147
Момичета, аз днес вдигнах една кутия, която може би тежеше около 6 кг. А може и повече. След като я вдигнах осъзнах какво направих и много се притесних, от началото много се пазя и избягвам да вдигам като цяло неща😟
Иначе последните дни ми се гади леко и ми прилошава от топло, изобщо не мога да понасям времето навън

# 148
Аз от самото начало ви се оплаквам от зацапване - понякога розово, понякога кафеникаво.. Даже ходих на спешен и нищо не се видя като проблем, аг ме гледа после - нищо. Изписа ми към утрогестана и кринон. Дозите са за 6 дни, нямах никакъв преблем докато го слагах, свърши в четвъртък. От днес пак имам леко еднократно розово зацапване и не знам какво да правя. Да ходя ли пак към спешното и да ме гледат пак като че съм луда или да изчакам ден- два. Иначе от днес по календар съм 7 г.с. но вървеше по-голямо на прегледите. Хем ми е притеснено, хем не изпадам в паника, както обикновено.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 22:35 от BatMum

# 149
  • София
Отивай смело към спешното. Важно е да си спокойна, а не как ще изглеждаш в очите на хората.

Общи условия

Активация на акаунт