Февруарски мами 2024 - Тема 2

• 40 189
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
аз нещо не разбрах правихте цветна снимка преди овулация или кога . По приницп и в Турция казват че цвеьна снимка се прави в строг цикл без евентуална бременност. Но тя дали ви каза точно примерно снимката е на 7 ден и после може да действате ?

# 121
Момичета, направих фейсбук група, който желае да се присъедини Февруарчета 2024.

# 122
И ние казахме на родителите от рано, понеже си ми трябва помощ с детето. Но на работа и на приятели още не сме, ще изчакам да мине следващия преглед или в началото на 4 месец. Вълнувам се, нямам търпение да кажа на приятелите, но по принцип си мълчим за всичко-винаги. Тук ако има някой счетоводител или трз или нещо подобно, ще ми е от полза да попитам дали мога да изляза в болничен, докато съм в отпуск по майчинство-т.е втора година майчинство да я прекъсна.

# 123
не съм счетоводител но да може Simple Smile но мисля че трябва да имаш 1-2 работни дни или нещо такова беше

# 124
Цитат на: bojidara.shiskova link=topic=1571022.msg46674802#msg46674802=1688821099
А историята ви четох мисля малко по назад, но само съм изпуснала, че сте от Бургас.
Дообясних си, а кой бяха лекарите дето ви казаха това? Ако искате и на лично?
Аз в Бургас - съм се наслушала на ще кажа съвети от лекари.
Благодаря, че отгпворихте.
П.с. отношението е непозната дума за 90 процента от лекарите. Sad

Не ми пречи и тук да споделя, от всеки лекар си има и доволни и недоволни, всеки сам може да си прецени вече😊
Бургасмед - Мария Ангелова
Ню Лайф - Давидова

# 125
  • София
Момичета, възможно ли е мазане с фенистил? Нещо ме охапа и се изприщих като  алергично, по крака.

# 126
Вече имаме. Не че е много активна. Всички предпочитат да пишат тук за сега

Момичета, направих фейсбук група, който желае да се присъедини Февруарчета 2024.

# 127
Оооо супер ❤ може ли линк или да ме добавите, тъй като не я откривам

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 19:23 от lovebirds

# 128
не съм счетоводител но да може Simple Smile но мисля че трябва да имаш 1-2 работни дни или нещо такова беше

И аз така си мисля, че ако има работни дни, но аз нямам. Благодаря за отговора!

# 129
https://m.facebook.com/groups/286988997187001/?ref=share

Оооо супер ❤ може ли линк или да ме добавите, тъй като не я откривам

# 130
Здравейте, девойки, опитах да изчета всичко, но сте си доста активни. С 1вата бременност не съм имала повръщания и някакви фрапантни неразположения, е този път е нещо страшно. Лошо ми е, глава ме боли, вие ми се свят, повръщам, разтуптявам се, спи ми се, мързи ме и все едно не съм в началото на бременността, а примерно съм се издула като в 6ти - 7ми месец. Както казах и по - рано, работя на плажа и последните няколколко дни си бяха отвратителни и колкото и да искам още да го крия от околните, ми е доста трудно.🥴Вие казвате ли на близките си вече или сте по - предпазливи или пък суеверни 🤔Като заговорихте за гестационен диабет, не съм имала в първата бременност, но бях и доста слаба тогава, а сега забременях в опит за отслабване и почвам от доста високи кг, което според лекарите било предпоставка и това ме притеснява, но ще видим🤔 Избрали ли сте козметика, с която да се мажете против стрии? С 1вата бременност се мазах само с Кокосово масло и останах много доволна, обмислям да не променям плана. Дано не се повтарям с нещо. Прекрасно бременеене на всички и малко по малко да изчезват неразположенията ❤️ Не съм се спряла още на лекар, надявам се тази седмица да си избера такъв. Оказа се, че личната ми лекарка се е пенсионирала и аз съм останала без ЛЛ, което малко забавя процеса. Предната бременност бях в частна болница Надежда в София. Тази мисля да съм в Окръжната в Бургас и да се следя по здравна каса. Някой, ако има някой съвет от района, ще се радвам да го чуя ❤️

Аз се следя при д-р Кироваков.
Работи със здравна каса в Прайм Клиник и изражда в Окръжна. Лека полека ни се получава комуникацията, но аз съм мн страхлива и с травми към лекари и болници генерално.. така че ми трябва повече време да се отпусна. Simple Smile

# 131
И аз се спрях на Кироваков, имам и записан час за 17ти пък да видим 😁 В началото се бях насочила към Девата, но моя приятелка е била при Кироваков и чух само хубави неща ❤️ И аз се набутах във ФБ групата, като цяло ми е трудно във форума, но всичко се учи с времето 😁

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 08:19 от EmSs

# 132
С каквото се похвалиш, без него ще останеш. Чували ли сте я тази приказка? 😂😂

Като по учебник с влизането в шеста седмица започна и гаденетето!! А вчера казах как "Оо, на мен не ми е лошо!" 😂
Пия антиметил 2×1 и така. Още не съм повръщала, ама да не се заричам, че... 😂

Установих, че ми се гади в 2 случая - като се наям и като огладнея много. Скандално ..😂

# 133
И аз се спрях на Кироваков, имам и записан час за 17ти пък да видим 😁 В началото се бях насочила към Девата, но моя приятелка е била при Кироваков и чух само хубави неща ❤️ И аз се набутах във ФБ групата, като цяло ми е трудно във форума, но всичко се учи с времето 😁

В Девата ми беше аборта предния път. Чисто беше всичко стана бързо и беше ок, но просто мястото вече не ми носи нищо, а и на рецепция ме питаха вие за раждане ли сте- при положение,че държа лисъ в който пише, че се налага аборт.
Иначе там съм била при д-р Георгиоски. И при д-р Ирмов съм била по друг повод. Нямам лоши чувства към тях, но не са мойте хора да кажем.

# 134
  • София
С Хашимото съм. Днес си пуснах изследванията. За моя изненада ТСХ е още по-ниско 0.641 uIU/ml. Предния месец беше двойно. ФТ4 много леко се е понижило, спрямо предния месец, което ме учуди. ФТ3 до момента не бях изследвал, в норма е, но клони към горна граница. Има ли мами на лекарства вече? Утре съм на преглед и очаквам да ми изпишат нещо, предвид големите разлики за месец.

Общи условия

Активация на акаунт