Бихте ли одобрили мъжа ви да отиде с приятели на море?

• 10 051
  • 201
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Авторке, приятелите на мъжа ви женени ли са, деца имат ли?

# 106
Авторке, приятелите на мъжа ви женени ли са, деца имат ли?

Не са женени и нямат деца

# 107
Това не ми харесва как звучи. Другите няма да имат задръжки и ще си зарибяват жени и твоят да не остане по-назад...

# 108
Те , жените само тях чакат ....

# 109
Те , жените само тях чакат ....
И аз това си помислих... сигурно са някакви страшни плейбои тези мъже, че да са такъв магнит за жените
Честно казано никога не съм била с нагласата, че ако партньорът/мъжът ми отива някъде без мен, то е за да ми изневери. Ако почна да си го мисля, значи други червени лампи е имало преди това.

# 110
  • По света и у нас
А пък ако изневери… много важно. Ще излъже някоя балама, после ще се покрие за да не плаща.

# 111
  • София
Не съм му майка,за да го пускам или спирам, но знае, че няма как да отиде с коч компания и после да очаква да се върне у дома.
И изобщо не се притеснявам от изневяра.
С децата сам е ходил много пъти. Сам също е ходил, защото имаме морско жилище. Аз също. По компании и купони не си падаме. Въпрос на отношение към партньора е при нас и няма да ми е достоверно след 30 години и 5 деца изведнъж да реши да почива с приятели.
Но пък има много близък приятел, с който понякога излизат да пият двамата по едно. Или с брат му. Нямам проблем с това, защото е рядко и не пречи на семейните планове или финанси.

# 112
"Пускам" звучи нелепо. Мъжът ми може да ходи където желае, никога не съм го спирала, напротив, поощрявам го. Той обаче без мен няма желание да ходи никъде.

# 113
"пускате" го, ама досега не бил искал сам да ходи никъде..
доста такива мнения имаше
ако вземе че поиска и това зачести, дали пак ще сте толкова широко скроени и ще го поощрявате?

# 114
ако вземе че поиска и това зачести, дали пак ще сте толкова широко скроени и ще го поощрявате?

Много добър въпрос. 🙂

# 115
  • София
От темата прочетох само първия пост. Не съм гледала мненията.
Какво значи да го пусна? Мъжа/гаджето е отделен човек, няма как да го вържа с белезници за парното. Ако иска да отиде някъде с приятели - приятно изкарване. Естествено, че и аз ако тръгна по женски някъде той не прави проблеми, не се цупи.
Ако не съм съгласна и го оставя у нас докато мъжката компания се весели - представям си  как ще мълчи и ще се ядосва и надува като пуяк. Най-много да ми скапе настроението.
Сега сериозно - пращам го с приятели, с роднини, но той не ще - иска си в къщи, не му се ходи никъде. И това не е хубаво.
Всеки си има свободата и доверието на другия. Не се дебнем, че може и да се хванем....

# 116
То било хубаво да споделиш с някого това, което ти тежи. Много Ви благодаря, хора. За  различните мнения и вниманието. ❤
Ще се опитам да смеля прочетеното спрямо ситуацията и ще взема най- доброто решение.

# 117
Никъде не бих го "пуснала". Той да не е дете, за да го "пускам"някъде. Да ходи, където си иска, с който си иска. Вече аз ще си направя изводите и ако се случи няколко пъти, просто ще му пожелае приятен път и да не се връща. Иначе ако е инцидентно, ОК, ама после и аз ще отида с приятелки някъде.

# 118
Аз пък се забавлявах на мненията - ааа, аз отивам с него, няма тън - мън. Бившият както обичаше да ходи на палатка сам на диви места, представям си как щях да се подредя, ако отивах да го пазя - в пущинака или на някакви скали, без баня и тоалетна, той доволен, че има компания (никога не е имал против да отида), аз изтормозена от липсата на комфорт. Насърчавала съм го даже да ходи сам. По-скоро му казвах само да не срещне някоя мечка. Мечка все пак не срещна, но са го нападали овчарски кучета веднъж.
А съвместно ходехме на цивилизовани места.

# 119
  • София

Аз точно затова казах, че няма как да се случи, защото това ще е голям червен светофар, че не е същия човек, който съм избрала. И няма да има втори път, че да зачести, понеже хич не съм широкоскроена. Wink
Избирали сме се да имаме еднакви разбирания за живота, семейството,забавленията и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт