Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 425
  • 600
  •   1
Отговори
# 120
Мишенце, не я знам тази количка. Изглежда готина, каква и е цената?
Ами..аз гледам в немския ибей, че тук ги няма да ги видя на живо в някой магазин. Цената на Бритакса е 150-160 евро, цената на Бъгстъра е с 30 евро отгоре. Говорим цена на нова количка без доставката.
Като дизайн ми харесват и двете. Почти еднакво тежат. На едната ми харесва повече дръжката, на другата коша за покупки е по-голям. Положенията на гръбчето са еднакви, маневреността също. Компактни са и двете.
Изобщо....много се колебая.

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 16:16 от Анонимен

# 121
Ами на мен Бъгстъра ми харесва повече  Grinning
Количките наистина почти нямат разлики. Но Бъгстъра ми изглежда по-просторна, има по-хубав багажник и сенник, колекцата май са малко по-голями от тези на Бритакса. Пък и с такова "окачване" на предното колело ми се струва, че ще е по-маневрена. Има две допълнителни "подпори" между дръжките и задните колела и ми се струва, че ще е по-стабина така.
Но най-добре ще се прецени, като се видят двете колички на живо. В чужбина поне имате тази възможност. Тук трябва да разчитаме само на снимки  Tired

# 122
Мишенце ти виждала ли си Бритакса на живо?

Веси, супер професионалистка си за количките - как забелязваш всичко! Simple Smile

# 123
Зори, де да знаех всичко това, когато си купувах първата количка. Тогава определено цях да знам, че по-скъпите колички просто има защо да са по-скъпи и си заслужават парите /е, в повечето случаи/  Grinning Нали знаеш, трябва ти малко акъл, но навреме  Laughing

# 124
Ау, много ми хареса този Бъгстър!!! Вече започвам да се триумя заради вас!  Hug
Някой знае ли каква му е цената приблизително?

# 125
А Бъгстър и Бритакс някакви надежда да ги е виждал някой в БГ?  Joy едва ли....
а предното колело върти ли се на 360градуса, че не мога да рзбера  newsm78

# 126
Здрaвейте,

И аз съм в чуденка за лятна количка. Хареса ла съм си тази лявата количка на BRITAX ROMER, https://www.goods4babies.com/acatalog/Britax.html

Те са доста голям производител, един от водещите за столчета за кола

Някой да е чувал отзиви за нея?

тази количка изглежда страхотно.А цената и каква е.

# 127
Оххххх ooooh!, страшни колички, вече се шестоумя направо каква да купя. Допреди 1 месец живеех с мисълта само за Zapp-a, а сега вие, с тези предложения направо ме убихте.Не си представях, че има хем лека, хем удобна за бебо, хем с кош, хем мания колички Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap Искам Bugster-a 1stroller 1stroller 1stroller

# 128
Тази количка щях да си я купя лятото  http://www.buggy.de/english/buggster.php    ,видях я в Италия и цената и беше 296 евро  , но мъжа ми е фен на куини бъз и ме разубеди за тази най вече заради малките колелца иначе на живо е страхотна ама да му се невидяло помпащите големи гуми просто нямат база за сравнение. Зачудила съм се аз какво да правя хем ми се иска нова количка хем не си представям как ще му раздрусам мозъка на малкия в някоя количка с малки колеленца  newsm78

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 22:35 от miki3

# 129
Здрaвейте,

И аз съм в чуденка за лятна количка. Хареса ла съм си тази лявата количка на BRITAX ROMER, https://www.goods4babies.com/acatalog/Britax.html

Те са доста голям производител, един от водещите за столчета за кола

Някой да е чувал отзиви за нея?

Аз имам позната със такава-страхотна е с две думи  Peace

А тази

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 23:48 от Мис КаприЗ

# 130
Дея тази червеничката ми е много странна май не ме кефи ама сигурно е 2-3 килограма   Grinning

# 131
Дея тази червеничката ми е много странна май не ме кефи ама сигурно е 2-3 килограма   Grinning

Тази и мен не ме кефи, а някъде и гледах характеристики, беше повече от 5-6 кг

# 132
Аз лично и симпатиризам ,но не бих си взела катава количка  Mr. Green

# 133
Мис КаприЗ - каква марка е тази количка? ! сподели повече на Бритакса, като си я виждала?

Tydy: цената и 150 Е с доставката до БГ ислиза към 400 лв.

Maris: на Бритакса се върти колелото на 360 градуса.

# 134
  • София
Момичета, чудесни сте, толкова  много мнения прочетох за лятна количка.................... Hug Hug Hugнай-много ми харесва този Bugstar, smile3521 просто е супер количка. Как мога да се сдобия с такава количка и каква й е цената , кажете, моля ви!!!! Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт