Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 448
  • 600
  •   1
Отговори
# 135
най-много ми харесва този Bugstar, smile3521 просто е супер количка. Как мога да се сдобия с такава количка и каква й е цената , кажете, моля ви!!!! Peace Peace

Тя на много хора взе да харесва! И аз чакам най-накрая някой да каже окончателно цената и, защото до тук има поне 2 мнения:

Цената на Бритакса е 150-160 евро, цената на Бъгстъра е с 30 евро отгоре.

Тази количка щях да си я купя лятото  http://www.buggy.de/english/buggster.php    ,видях я в Италия и цената и беше 296 евро

Аз ако се спра на нея, ще разчитам чрез едно пътуване до Лондон на мъжа ми да се снабдя с нея, дано може да се купи от там.  Thinking

# 136
Kакво ще рече окончателна цена ? Всеки магазин си продава на каквато цена си иска. По-горе казах че гледам цените в ибей. Нормалните магазини обикновено продават за повечко пари. Най-лесно е да се пусне търсачка и да се провери цената, толкова е просто.
http://cgi.ebay.de/Buggster-TFK-trendiger-Buggy-auch-mit-Babywan … D1VQQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.de/ROMER-BRITAX-BUGGY-VERVE-MARS-RED-2007-NEU-GA … dZ1QQcmdZViewItem

# 137
Мишенце, цените са различни, защото за втората обява има да се наддава за количката още 5 дни и часове, не помня колко! Това е австрийското ибей, а цената за доставка до Германия я пише в самата обява. Количката наистина е страхотна! Завиждам благородно на онези, които ще я ползват. Blush

# 138
Аз да си питам пак за моята избранница АРИА-та.Аз ли недовиждам незнам,но в каталога на м-н Пакостник на червената ариа  се вижда,че поставката за крачетата е вдигната нагоре,а на другите надолу newsm78 newsm78 newsm78.
Нали знаете,че надеждата умира последна.Все още се надявам,че крачетата се регулират.А?????
Кажете,Да!Моля Ви!!! ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

# 139
Незнам ама за тази количка http://www.buggy.de/english/buggster.php цената 296 евро не си заслужава не ,че е лоша ама пък не е кой знае какво първо колелцата и са малки ,второ не е много компактна коша е доста обемист и то настрани нещо което не го намирам за необходимо мисля ,че дължината е по скоро от значение и то когато детето спи а като килограми така и не разбрах точно колко е ама не помня да ми е направила впечатление да е много лека а сигурно половин час обикалях с нея в магазина. Абе за 150-180 евро като за лятна количка става но за 296 може да се купи много добра комбинирана която да става и за зимата .

# 140
Аз да си питам пак за моята избранница АРИА-та.Аз ли недовиждам незнам,но в каталога на м-н Пакостник на червената ариа  се вижда,че поставката за крачетата е вдигната нагоре,а на другите надолу newsm78 newsm78 newsm78.
Нали знаете,че надеждата умира последна.Все още се надявам,че крачетата се регулират.А?????
Кажете,Да!Моля Ви!!! ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

Ами най-добре се обади в магазин и ги питай  Peace Аз така правя, като ме интересува нещо, което не е упоменато изрично

# 141
# 142
модела не е много нов ама е хубава, ама аз ето тази съм харесала http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=3989246 защото имам тази чанта  http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4291320  Grinning

# 143
Изключително съм доволна от избора си. Цената беше 340 лв, но си струва

# 144
Мишенце, цените са различни, защото за втората обява има да се наддава за количката още 5 дни и часове, не помня колко! Това е австрийското ибей, а цената за доставка до Германия я пише в самата обява. Количката наистина е страхотна! Завиждам благородно на онези, които ще я ползват. Blush

Не мислех да отговарям, но много ме подразни.
И двата линка които съм дала са от немския ибей. И двата линка се отнасят за окончателна цена, а не се наддава. От доста време пазарувам в ибей и мога да преценя кое какво е.
Знам че искаше да помогнеш, но чети внимателно моля, не бързай с компетентно мнение.
Имах предвид че цените са различни, защото едно е да пазарваш в интернет магазин, друго е в реален магазин. Обикновенно в интернет магазините е доста по-евтино - дори и 30-40 % по-евтино от нормалните магазини. така че и тази цена на бъгстъра от близо 300 евро която някой беше споменал че е видял на живо - ами нормално е да е такава, след като най-евтино в интернет може да се намери за 180-190.

# 145

Не мислех да отговарям, но много ме подразни.
И двата линка които съм дала са от немския ибей. И двата линка се отнасят за окончателна цена, а не се наддава. От доста време пазарувам в ибей и мога да преценя кое какво е.
Знам че искаше да помогнеш, но чети внимателно моля, не бързай с компетентно мнение.
Имах предвид че цените са различни, защото едно е да пазарваш в интернет магазин, друго е в реален магазин. Обикновенно в интернет магазините е доста по-евтино - дори и 30-40 % по-евтино от нормалните магазини. така че и тази цена на бъгстъра от близо 300 евро която някой беше споменал че е видял на живо - ами нормално е да е такава, след като най-евтино в интернет може да се намери за 180-190.

Ееее, Мишенце, не се дразни пък ти!
А някой може ли да м и каже впечатленията си от Макси Кози Сити. Изглежда ми доста широка ама се чудя дале удобна и маневрена!

# 146
Здрaвейте,

И аз съм в чуденка за лятна количка. Хареса ла съм си тази лявата количка на BRITAX ROMER, https://www.goods4babies.com/acatalog/Britax.html

Те са доста голям производител, един от водещите за столчета за кола

Някой да е чувал отзиви за нея?

Аз имам позната със такава-страхотна е с две думи  Peace

А тази

Дея тази червеничката ми е много странна май не ме кефи ама сигурно е 2-3 килограма   Grinning

Тази и мен не ме кефи, а някъде и гледах характеристики, беше повече от 5-6 кг

Поправям се...4 кг е

# 147
  • София
И на мене много ми хареса този Бъгстър Grinning. Не можах да се ориентирам има ли напълно легнало положение или евентуално зимен кош? Възможно ли е да се поръча чрез е-бей и колко би струвала доставката? Има ли магазин, тук в бг, чрез който мога да поръчам? И вообще рисковано ли е да поръчаш нещо, което не си видял на живо Confused.

# 148
Изключително съм доволна от избора си. Цената беше 340 лв, но си струва

Никси, колко кг е тази количка? Има ли напълно легнало положение? Покривало?  Grinning

# 149
И на мене много ми хареса този Бъгстър Grinning. Не можах да се ориентирам има ли напълно легнало положение или евентуално зимен кош? Възможно ли е да се поръча чрез е-бей и колко би струвала доставката? Има ли магазин, тук в бг, чрез който мога да поръчам? И вообще рисковано ли е да поръчаш нещо, което не си видял на живо Confused.

Няма пълно легнало положение, отделно се продава чувалче за около 40-50Е, доколкото си спомням newsm78

Общи условия

Активация на акаунт