Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 467
  • 600
  •   1
Отговори
# 150
Я сега дайте съвет и на мен, че ме заболя главата вече да мисля Simple Smile
Значи първо, моето момченце след един месец става на 2 годинки.
Наумила съм си да купя нова количка, за да е по малка и по-лека.
Мислех да е Зап, ама вече и аз не зная какво да мисля.
Едно е ясно. Детето е голямо и количката трябва да е подходяща за пораснало дете.
А какво мислите за тази: http://www.hauck-group.de/img/artikel/akt/liz/32/z/z-32-131893a.jpg

# 151
Данин, мога да ти кажа, че е същата като тази, която аз си взех - Вива на Бебе Комфорт. Току що й сравнявах параметнрите, защото една дружка я е харесала Simple Smile
Сега, момичета, обещах отзиви. Вече два дни се разхождаме с новата придобивка. Смея да твърдя, че по маневреност не отстъпва на Перегото. По-компактна е; днес я метнахме на такси и ходихме по работа в центъра. Не си помагам с крак , за да я кача на тротоара Wink Гюрукът е на щипки и може да се сваля по-надолу, за да е по-закътано на детенцето. Пълното легнало положение е просто страхотно. Вчера гледахме с една приятелка, че количката спокойно може да се ползва и за новородено, толкова е легнала. Сияна и на двете разходки заспива вътре. Вчера спа 2 часа, днес 3 Grinning Ако имате и чувалче към нея е приказна. Лично аз съм много доволна. Освен това сложихме вътре и комшийчето, което е 15 кг. (моята буба е 10) и на него също му беше удобно. Само да вметна, че на гаранционната карта пише, че е до 18 кг, а в оригиналната книжка, че е до 15 кг. Така или иначе на нас ще ни е по мярка още дълго време. Много благодаря на онази мама, която я похвали на някоя от предните страници - наистина е страхотна количката Grinning

# 152
Всички от Малечко ли си взимахте летните колички? Имам подозрения, че още не са ги пуснали летните модели. Ходих в Бебемаркет в Изток и имаше 4 колички + Запа. В Пинокио като се обаждах се изпусна жената, че имат една и не отидох, но до Малечко още не мога да стигна, а може би ай само там си заслужава  newsm78

# 153
И на мене много ми хареса този Бъгстър Grinning. Не можах да се ориентирам има ли напълно легнало положение или евентуално зимен кош? Възможно ли е да се поръча чрез е-бей и колко би струвала доставката? Има ли магазин, тук в бг, чрез който мога да поръчам? И вообще рисковано ли е да поръчаш нещо, което не си видял на живо Confused.
Да както е казала Ma4o  напълно легнало положение няма а й до колкото си спомням позицийте са само 2 едното е нормално седнало и с едини ципове от двете страни се отпуска и облегалката пада назад.

# 154
Я сега дайте съвет и на мен, че ме заболя главата вече да мисля Simple Smile
Значи първо, моето момченце след един месец става на 2 годинки.
Наумила съм си да купя нова количка, за да е по малка и по-лека.
Мислех да е Зап, ама вече и аз не зная какво да мисля.
Едно е ясно. Детето е голямо и количката трябва да е подходяща за пораснало дете.
А какво мислите за тази: http://www.hauck-group.de/img/artikel/akt/liz/32/z/z-32-131893a.jpg

Galaxy - Heaven, Sun, Solero, Чиполино - Каролина. Носиш ги с една ръка, имат легнало положение и голям багажник.

# 155
само при Арията НЕ СЕ регулира поставката за кра4етата.

# 156
  • София
Здравейте, момичета.  Flutter Flutter FlutterДнес видях на живо Кам Портофино и се убедих, че наистина са едно към едно с Нео Нато, много е къса и тясна тази количка,  #Crazyкажете нещо още за Алегрото на Бебе Конфорт, моля ви....... у newsm78 newsm78добна ли е дръжката .............. newsm78аз май няма скоро да се спра на количка............... Naughty

# 157
Аз съм с Алегро +  Grinning
На дръжката нищо и няма нищо, че има такава форма  Grinning Дори е малко по-висока от нормално и ми идва много удобна  Grinning На мен цялата дръжка ми е по-удобна от две отделни и за това си търсех такава количка. А тази, благодарение на дръжката, се сгъва и на чадър. Още по-добре  Grinning Друг плюс/поне за мен/ е, че поставката на гръбчето е свързана с поставката за крачетата. Така, като е пуснато гръчето до долу, крачетата са горе и обратното  Grinning Колелата са добри - широки и сравнително голями за лятна.
За мен недостатъците са по-малкия багажник /свикнала съм с по-голям от комбинираната/ и коланите през кръста и раменете са на едно. Но това не е изобщо толкова важно. Закопчаването е лесно. Защото една мама, която наскоро си купи Пиума, каза че се закопчавала малко трудно  Rolling Eyes

# 158
  • София
Веселина,много ти благодаря.  bouquet Аз вчера бях в Малечко, където имаше само червено Алегро, просто синьото беше с някакъв дефект на коланите . Казаха, че в края на тази седмица ще получат синьо Алегро , та ще видя, но ми се струва определено по-добра от Пиумата. Peace И аз съм свикнала с малък багажник от Куинито,та.... замислям се да продам Бъза, аз го имам с абсолютно всички части, но като гледам в продавалника мамите как се пазарят ............направо се отчайвам.............. Naughty

# 159
Здравейте, момичета.  Flutter Flutter FlutterДнес видях на живо Кам Портофино и се убедих, че наистина са едно към едно с Нео Нато, много е къса и тясна тази количка,  #Crazyкажете нещо още за Алегрото на Бебе Конфорт, моля ви....... у newsm78 newsm78добна ли е дръжката .............. newsm78аз май няма скоро да се спра на количка............... Naughty
а тази ставали за новородено бебе?

# 160
  • София
Кам Портофино става за новородено: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3297

# 161
Здравейте Simple Smile
Днес най-накрая стигнах до Малечко и капарирах Бебе Конфорт Вива http://www.bebeachoisi.fr/boutique/fiche_produit.cfm?ref=BEBECON … amp;code_lg=lg_fr
този линк е по-добър май http://www.bebeconfort.com/FR/prom_canne_viva.htm
само че нещо започва да ме гризе отвътре,че сбърках.
Колебаех се между ВИТ И Алегро+ първоначално, но Алегрото е по-тежка и имаше само червен цвят, синята беше с дефект, а ми казаха, че внос очакват края на март началото на април. А на мен ми трябва за по-рано, та не мога да чакам.
След това видях Вивата и ми хареса, верное,че не е 4,5 като Вит, но си има всичко - положения на гръбчето, кош, маневрена е и лесно се управлява. Само че докато я сгъвахме и разгъвахм е там, започна нещо леко да поскърцва  Rolling Eyes и ме убеждавах, че нищо й няма на количката, но мен ме дразни. Не скърца докато я буташ, а при сгъването. Разбрахме се да проверят в другите магазини дали имат други от този модел иначе тази я капарирах,,,ама отвътре ме гризе едно такова...
Някой някакви отзиви от БЕБЕ КОНФОРТ ВИВА?

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 21:05 от Maris

# 162
Maris, много е хубава! Има ли напълно легнало положение?

# 163
да, има 3-4 положения, доста е удобна според мен.Сега видях, че и Констанс се е изказала с добри отзиви от нея. Разстоянието от седалката до стъпалцето не е толкова голямо и сенника е голям. Но това пусто поскърцване ми изяде дроба  #2gunfire и според  тези от магазина щяла да спре, ама кой знае дали ще е така. Не е супер дразнещо, но все пак...

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 19:28 от Maris

# 164
И моята попроскърцва. Споко Hug Все пак има болтове, винтове, а и при сгъването има триене - метал е Wink Не се тревожи изборът ти е прекрасен. Аз съм много доволна. И въпреки, че багажникът изглежда малък, всъщност събира бая неща Wink Освен това позицията на дръжките е много удобна за бутане. абе чудничка количка е, а и колелата не са й хич малки - кара се много удобно

Общи условия

Активация на акаунт