Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-популярните марки колички, които се обсъждат в темата?
Какви са характеристиките на количката Peg Perego Ariana?
Какви са предимствата на количката Stoke Explory?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-популярните марки колички, които се обсъждат в темата?
-
Какви са характеристиките на количката Peg Perego Ariana?
-
Какви са предимствата на количката Stoke Explory?
-
Какви са характеристиките на количката Bebe Confort Vitam?
-
Какви са характеристиките на количката ChiPolino Karolin?

Гюрукът е на щипки и може да се сваля по-надолу, за да е по-закътано на детенцето. Пълното легнало положение е просто страхотно. Вчера гледахме с една приятелка, че количката спокойно може да се ползва и за новородено, толкова е легнала. Сияна и на двете разходки заспива вътре. Вчера спа 2 часа, днес 3
Ако имате и чувалче към нея е приказна. Лично аз съм много доволна. Освен това сложихме вътре и комшийчето, което е 15 кг. (моята буба е 10) и на него също му беше удобно. Само да вметна, че на гаранционната карта пише, че е до 18 кг, а в оригиналната книжка, че е до 15 кг. Така или иначе на нас ще ни е по мярка още дълго време. Много благодаря на онази мама, която я похвали на някоя от предните страници - наистина е страхотна количката
кажете нещо още за Алегрото на Бебе Конфорт, моля ви....... у
Аз вчера бях в Малечко, където имаше само червено Алегро, просто синьото беше с някакъв дефект на коланите . Казаха, че в края на тази седмица ще получат синьо Алегро , та ще видя, но ми се струва определено по-добра от Пиумата.
И аз съм свикнала с малък багажник от Куинито,та.... замислям се да продам Бъза, аз го имам с абсолютно всички части, но като гледам в продавалника мамите как се пазарят ............направо се отчайвам..............
и според тези от магазина щяла да спре, ама кой знае дали ще е така. Не е супер дразнещо, но все пак...
Все пак има болтове, винтове, а и при сгъването има триене - метал е