Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 498
  • 600
  •   1
Отговори
# 165
И моята попроскърцва. Споко Hug Все пак има болтове, винтове, а и при сгъването има триене - метал е Wink Не се тревожи изборът ти е прекрасен. Аз съм много доволна. И въпреки, че багажникът изглежда малък, всъщност събира бая неща Wink Освен това позицията на дръжките е много удобна за бутане. абе чудничка количка е, а и колелата не са й хич малки - кара се много удобно
Асинка, мила, благодаря ти  Hug

# 166
В Малечко на К. Величков ли я капарира? Моята е същата - светло синьо дънково. Изкефих се много на материята много е памучна и не запарва Grinning Днес ходихме и си взехме столче за кола на Плей от там. Много съм доволна и когато е спокойно обслужването е много на ниво. Иначе като има повечко хора са малко дръпнати, но е разбираемо. Половин час ми показва екстрите и се гъзурчи жената, че аз съм контузена, пък исках всичко да си науча в магазина Wink

# 167
В Малечко на К. Величков ли я капарира? Моята е същата - светло синьо дънково. Изкефих се много на материята много е памучна и не запарва Grinning Днес ходихме и си взехме столче за кола на Плей от там. Много съм доволна и когато е спокойно обслужването е много на ниво. Иначе като има повечко хора са малко дръпнати, но е разбираемо. Половин час ми показва екстрите и се гъзурчи жената, че аз съм контузена, пък исках всичко да си науча в магазина Wink
Да, точно от там. Аз отидох в недля и м обслужва едно момче, честно да ти кажа сигурно час и половина Simple Smile И моята е като твоята. Много се надявам да не запарва, защото ще я ползваме на доста топло място Simple Smile а и ми хареса, че сенника е голям. Дано да с еуправлява лесно,защото сегашната ми количка е с една дръжка и съм й свикнала.
А колко е столчето за кола?

# 168
385 лв. Взехме най-евтиния модел от серията Beat. Сега са вкарали новите и са по 488 лв., а според мен са по-неудобни, защото около главата е удебелено. Знам, че е с цел предпазване, но главичката изглежда сякаш стегната в менгеме. Ние взехме червеното, остана тъмно синьо. Има 5 позиции на накланяне и се води 0-25 кг. Може да се монтира и в посока, обратна на тази на движението. Иначе според мен за съвсем новородено не става (или може би трябва да му се сложи пеленка под дупето), ама за след 6-тия месец е идеално.
А за материята - много внимавам, защото Перегото ни е памучно и съм много доволна, а Сияна е с атопичен дерматит и като се запоти гръбчето се възпаляват петънцата... Та затвоа и не взех Инглезината - беше ми много найлонова Confused

# 169
Assinka, мерси много за инфото. Щом си взела и Вивата, занчи и тя е с добра материя  Wink да не мисля, че аз много се бях замислила дали няма да спарва... Тази вечер ще си я взема Simple Smile А вие джиткате вече с вашата, нали?

# 170
http://www.babyuniverse.com/pro/baby/84047/C5Stroller-Alaska.html

Такава е нашата, гръбчето се  сваля почти до легнало половение , не на степени , а колкото искаш.Много е лека , има място за крачетата напред , не е  20 см . само да седне  за дупето.Сгъва се  и става много малка.

# 171
  • София
Да, точно от там. Аз отидох в недля и м обслужва едно момче, честно да ти кажа сигурно час и половина Simple Smile И моята е като твоята. Много се надявам да не запарва, защото ще я ползваме на доста топло място Simple Smile а и ми хареса, че сенника е голям. Дано да с еуправлява лесно,защото сегашната ми количка е с една дръжка и съм й свикнала.
А колко е столчето за кола?
Честито със здраве да се возите!Каква е цената и няма ли го вече този модел?

# 172
Много знайнице, ако питаш за столчето - малко по-горе съм описала Wink 385 лв. струва и остана в тъмно синьо.
За количките - Вива на Бебе Комфорт Grinning в много симпатичен цвят Simple Smile

# 173
Многознайница, Ако питаш за количката - Казаха, че ще им карат в края на март, началото на април. И други разцветки даже. Но този синичкия е много симпатичен и си мисля, че за лятото е супер! А цената й е 258лв

# 174
  • София
За количката питам,благодаря  Hug,столче си имаме.Т.е. вече нямат този модел Вива,така ли?

# 175
Асинка, а и другите мами, които вече са с ВИВА на Бебеонфорт - пробвали ли сте как се бута с една ръка количката. на мен също ми харесва, обаче много се притеснявам от тия двойни дръжки - моят син от време на време тотално отказва да си стои в количката и с една ръка  бутам количката, а с другата го нося  Grinning та, се чудех, как ли ще става с тая количка този номер. може би Алегрото като на Веси е по-добре в моя случай, а  newsm78

и още един , малко странен въпрос - абе как разбирате дали возията е мека  newsm78 аз освен за това с каква амплитуда подскача дребния , друг метод на измерване не се сещам  Joy

# 176
Може да се бута с една ръка Simple Smile Дори, когато детето е вътре - въпрос на навик Wink И аз до сега съм карала само с цяла дръжка, но се справям чудесно. А ако детето върви или го носиш е още по-лесно. А може и да си я сгънеш и да я влачиш зад теб, хваната за дръжките. Нали като няма независими спирачки колелата си се търкалят и е много удобна за придвижване в сгънато състояние.
Ами по това дали ти се друсат много ръцете, дали я вкарваш лесно в "правия" път... По принцип количките с по-малки колела возят ОТНОСИТЕЛНО меко, само поради факта, че улиците ни са в кошмарно състояние. Иначе на гладък асвалт и по хубав тротоар - няма никакви проблеми. Все пак тези колички са правени за белия свят, не за третия Wink Laughing

# 177
Аз за съжаление не мога да кажа, защото още не съм я подкарала, но искренно се надявам да с екара  лесно, че и аз нямам опит с две дръжки Simple Smile Иначе за возията зависи и от амортисьорите. Simple Smile като я понатиснеш надолу трябва да прожинират гумите леко

# 178
мерси за "светването"  Grinning
моят мъж е психясал на тема Куини Зап, ама аз не съм много сигурна и искам да проверя и бебе конфорта, защото много хубави неща сте писали за него. и аз като тръгна по магазините ще споделям впечатления  Sunglasses

# 179
Препоръчвам ти Maclaren Quest -  невероятно удобна, по-маневрена и лека лятна количка не съм виждала тук - единствено не може да е в изцяло легнало положение гръбчето, но като расте детенце по-рядко ще спи навън. Използвам я почти година вече и не е дала никакъв дефект. Можеш да я намериш в магазин  Mothercare.
За лятната на Bebeconfort съм чувала, че трудно се маневрира с предните колела.

Общи условия

Активация на акаунт