Удобна лятна количка - има ли такава???

• 48 534
  • 600
  •   1
Отговори
# 240
според мен е добре,а и винаги можеш да си сложиш 4адър4е Peace

# 241
Много съм харесала новата лятна количка на Britax, много лека за триколка, сенника й е с УВ защита (не знам дали се внася в БГ).
http://www.oclio.com/poussette-citadine-3-roues-verve-p-1787.html?ofrom=19

# 242
  • до канала
Здравейте, момичета!  GrinningВчера и аз си поръчах от Симонови оранжевата ариа и се надявам, че направих горе-долу добър избор.  PeaceГледах модели, избирах ..... и ми омръзна, #Crazy #Crazy #Crazy всяка количка има някакъв недостатък и тови си е.....но в момента ми трябва нещо наистина леко, затова се спрях на нея въпреки малките колелца.  Simple Smile
ох и аз си я поръчах преди два дни че да видим другата седмица като пристигне да не съжелявам .вече нямам търпение да я вида сякаш аз ще се возя в нея Joy Joy

# 243
Много съм харесала новата лятна количка на Britax, много лека за триколка, сенника й е с УВ защита (не знам дали се внася в БГ).
http://www.oclio.com/poussette-citadine-3-roues-verve-p-1787.html?ofrom=19
И аз я бях харесала много, но после видях тази и се влюбих в нея. http://www.buggy.de/english/buggster.php
 Мисля че е по-удобна от Бритакса, а килограмите и маневреността е почти еднаква.

А, забравих....За бритакса бях прочела негативни отзиви - че не бил много устойчив и че е много нисък и крачетата на 2 годишно дете вече се влачат по земята. За бъгстъра за сега само положителни неща чувам. Пиши ми на лични , ако искаш...

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 20:32 от Анонимен

# 244
  • София
И аз малко се притеснявам, Embarassed досега не съм купувала без да съм видяла нещо "на живо", но пък може да е на късмет... не зная newsm78

# 245
И аз се бях загледала по Ариата, но докато я разучавах по чужбинските сайтове останах очудена от многото отрицателни мения за нея, повечето бяха относно маневреността и, проблеми при завиването, невъзможност да се управлява с една ръка и останалото много не го разбрах, че пишат само на чужбински.  newsm78

Някой да знае случайно дали в Премама продават тази количка и на каква цена?
http://www.jane.es/construye/index.php?fuseaction=fitxa&tipo … 98&categoria=

# 246
Diana_321 , сенника на Арията изобщо не е малък и ето това също е ново при новата Ария, защото сенника има възможност да се премества много напред, почти можеш да захлупиш  телцето на детето с него, дори и да си забравила дъждобрана пак ще ти помогне от дъжда малко или много. При старата Ария сенника не може да се премести напред. Така, че специално за това не трябва да се притесняваш.

AQ , не знам къде и какво си чела относно маневреността на количката, но аз от когато я ползвам съм много доволна. Предните колела се въртят на 360 гр. , на който му се струва трудно да управлява така , може да ги застопори, но въртящи са по-маневрени. Все пак има разни хора - разни идеали така, че уважавам всяко мнение.

Следя темата и ще ми е интересно да си кажат мнението мамите, които са си я поръчали, дали съвпада с моето.

# 247
  • София
Veri, страшно много ме успокои, благодаря ти.....  bouquetНепременно ще пиша, само да я получа другата седмица...Благодаря на всички момичета за мненията. newsm51 newsm51 newsm51

# 248
Това със сенника само тази с чувалчето ли го "може" или просто моделът от тази година е ъпгрейднат? Grinning

# 249
  • Плевен
Здравейте и от мен!
Следя темата с интерес!
Поздравявам всички направили избора си!
Насочила съм се към Арията. Много ми харесва, но в магазин разглеждах само модел 2006г. , така че  ще очаквам впечатленията от модел 2007г. на мамите, които я ползват!

# 250
Това със сенника само тази с чувалчето ли го "може" или просто моделът от тази година е ъпгрейднат? Grinning

Моделът от тази година значително е подобрен, без значение дали е класико или комплето. Виждала съм и старата Ария и това е една от разликите.

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 22:50 от veri

# 251
Ако и се регулираше поставката за крачетата, щеше да е перфектната количка Peace.

# 252
е да ,но нали знаете ,че май перфектана количка няма Mr. Greenпоне за нас угодия няма Hug

# 253
е да ,но нали знаете ,че май перфектана количка няма Mr. Greenпоне за нас угодия няма Hug

И аз така мисля Laughing

# 254
Здравейте и от мен!
Следя темата с интерес!
Поздравявам всички направили избора си!
Насочила съм се към Арията. Много ми харесва, но в магазин разглеждах само модел 2006г. , така че  ще очаквам впечатленията от модел 2007г. на мамите, които я ползват!
тази и аз я виждах,но наистина със покривало е по-впечатляваща ,отколкото без-старият модел PeaceНовият модел се предлага в 6 цвята Peace

Общи условия

Активация на акаунт